Basa

Topik-lambang Star alias Airbus A320 pack

More
sasi 8 4 days ago #818 by Erwin2003

Aku kepengin ngapa kok Rikoooo ora duwe pack sing kabeh liveries Star Alliance bisa ditemokake. Paket kasebut kudu kalebu kulawarga A320 nanging kudu duwe kabeh maskapai penerbangan sing duwe salah sijine pesawat saka kulawarga A320, mesthine liveries kasebut kudu saka maskapai ing grup Star-Alliance. Muga-muga wong bisa nggawe iki bener, aku bakal seneng lan matur nuwun.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Hobbo2004

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.096 detik
Basa