Basa

Topik-lambang kacepetan download elek

More
sasi 3 5 days ago #819 by sylvantino

Aku ing langganan 6 bulan jumbo nanging aku mung ora bisa narik kacepetan download 1300KB / detik ing situs iki ora ketompo apa ngundhuh, iki mung siji situs aku duwe masalah karo. bisa wong goleki kacepetan iki?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 3 4 days ago #821 by rikoooo

Hello Sylvantino,

Aku wis masang bandwidth kanggo server kita saiki, coba maneh saiki.

Muga-muga ing wayah sore aku duwe janjian ing pusat data sing server kita tuan rumah, aku bakal njaluk bandwith sing luwih abot, supaya ing waktu puncak kita isih bisa ngladeni kacepetan dhuwur.

Matur nuwun

Erik


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 3 4 days ago #822 by Gh0stRider203

Aku posting minangka pangguna, lan ora moderator, nanging aku ora tau duwe masalah karo kecepatan download saka Rikoooo.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 3 4 days ago #823 by StonewallUSMC

tindak kanggo osprey, mung njupuk jam 26 lan mbukak file kosong, tindak kaping pindho 12hrs 45 menit menyang file kosong, banjur tindak lan iya mung siji sing makarya lan banjur ana cathetan dening nitahake ing nginstal babagan ing admin diinstal, kanggo njlentrehake, biasane nalika ngrujuk menyang panginstalan manata kanggo nggunakake produk sawijining menu lan privledges utawa thry klik lan mbukak, kebingungan punika, wis boten apa karo file, sampeyan kudu mbukak simulator penerbangan MS ing mode administrator kanthi klik tengen banjur produk bakal mbukak. Yen rampung digunakake, bakal nyebabake kerusakan lan layar beku. Aku nglakoni panelitene, yèn dhèwèké tau dadi baris perintah kanggo nggunakake admin supaya bisa nggunakake program kasebut. Saka ewu tambah ons ing cara pesawat iki mung siji sing rampung ngontrol sandi cfg. Berkas, aku lunga lan weruh akeh daftar. Ana uga bebaya ing konfigurasi iki lan yen ana kesalahan bisa ngrusak program windows. Yen sampeyan ngunduh nggawe serep cfg berkas sadurunge nginstal. Lokasi berkas kaya kuwi% APPDATA% MICROSOFT / FSX. Sampeyan wis diundhuh AIROLANE IS THE BEST SAIKI SAIKI SAIKI ING MODEL lan Jinis Iki, FLYABILITY IS PERFECT, ITA KAYA MANGKAT PINTU GETTING DIGUNAKAN SAIKI KHUSUS MENGGUNAKAN SLIDE OR TOGGLE ANYTHING ING KONSOLE UPPER. Sing mung mengkono perlu miwiti lan fly, nanging kabeh bisa metu. Yoy ora bakal disapu yen sampeyan sadhar yen apa sing kudu sampeyan tindakake iku klik ing admin kanggo mbukak minangka administrator, lan bling. Liyane saka iku lan nyoba cara liyane bakal dadi wektu angel kanggo ditangani ESPECIALLY yen sampeyan wis neng 24 hrs kanggo download kosong. Isih situs paling apik karo paling apik nambah bar ora ana.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 3 14 days ago #824 by 200k

gud

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.099 detik
Basa