Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

kacepetan download elek taun 2 7 months ago #819

Aku ing langganan 6 bulan jumbo nanging aku mung ora bisa narik kacepetan download 1300KB / detik ing situs iki ora ketompo apa ngundhuh, iki mung siji situs aku duwe masalah karo. bisa wong goleki kacepetan iki?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kacepetan download elek taun 2 7 months ago #821

Hello Sylvantino,

Aku wis masang bandwidth kanggo server kita saiki, coba maneh saiki.

Muga-muga ing wayah sore aku duwe janjian ing pusat data sing server kita tuan rumah, aku bakal njaluk bandwith sing luwih abot, supaya ing waktu puncak kita isih bisa ngladeni kacepetan dhuwur.

Matur nuwun

Erik
Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kacepetan download elek taun 2 7 months ago #822

Aku posting minangka pangguna, lan ora moderator, nanging aku ora tau duwe masalah karo kecepatan download saka Rikoooo.
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kacepetan download elek taun 2 7 months ago #823

lunga menyang osprey, mung mbutuhake jam 26 lan mbukak file kosong, tindak kaping pindho menit 12hrs 45 menyang file kosong, banjur lunga lan nindakake siji-sijine sing makarya banjur ana cathetan sing digawe dening pangripta nalika nginstal nginstal admin, kanggo njlentrehake, biasane nalika ngrujuk ing instalasi manatory supaya bisa nggunakake produk kasebut ing menu lan privledges utawa thry klik lan mbukak, kebingungan iki, ora ana hubungane karo file, sampeyan kudu mbukak. simulator penerbangan MS ing mode administrator kanthi klik sing tepat banjur produk bakal mbukak. Yen rampung, bakal nyebabake pirang-pirang kacilakan lan utawa layar beku. Aku nindakake riset, kenapa sebabe prentah nggunakake admin supaya bisa nggunakake program kasebut. Saka ewu tambang ing cara pesawat iki mung sing bisa ngendhaleni cfgku. file, aku mlebu lan ndeleng pirang-pirang dhaptar. Theres uga bebaya ing konfigurasi iki lan yen ana glitch bisa ngrusak program windows. Yen sampeyan nindakake download gawe serep file cfg sadurunge nginstal. Lokasi file kayata% APPDATA% MICROSOFT /FSX. THE sing diundhuh AIROLANE ING ING TANGGAL ING TANGGAL ING ING TENAGA ING TU ING MODEL LAN JENIS, ING KETENAKAN ING KENE, ING ING NGANGGALU KANGGO LAKU GAMPANG UNTUK GAMPANG TANGGAP UNTUK MELENGKE ATAWA KANGGO LAKON ING ING KONSUP UPPER. lan fly, nanging kabeh mau bisa mlaku. Yoy biasane ora kepenak yen sampeyan ngerti yen sampeyan mung kudu ngeklik menyang admin supaya bisa dadi pangurus, lan bling. Kejaba saka iku lan nyoba cara liya bakal dadi wektu sing angel kanggo ngatasi ESPECIALLY yen sampeyan wis ngenteni jam 24 kanggo download sing kosong. Pa situs paling apik sing paling apik nambah ons bar ora.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kacepetan download elek taun 2 7 months ago #824

gud

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kacepetan download elek 2 taun 1 sasi kepungkur #1091

sampeyan kudu mlebu ing menu komputer sampeyan menyang internet lan ganti homepage dadi rikoooo, yen nindakake file kasebut ing ngarep, lan priksa setelan internet yen sampeyan ora nggunakake PPOE (kudu nggunakake tembung sandhi kanggo mlebu ing internet) ganti dadi pilihan liyane. Salah sawijining sudut pandang utama kanggo komputer yaiku ndhelik menyang internet liwat portal sing salah, aku nggunakake internet lokal kadang lan im ing pesisir Timur ing wilayah Mid atlantik lan kadhangkala alon amarga jumlah undhuhan sing didownload. kang diproses dening server. Uga priksa jam, yen ana ing AS kemungkinan sampeyan nyoba download nalika kabeh wong ing Eropa wis tekan puncakne. Nyekel sore ing wayah sore. Priksa setelan kasebut, lan yen sampeyan pengin nyepetake komputer luwih saka 200%, mula aku ndeleng lara bakal ngomong apa sing kudu dilakoni.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.262 detik