Basa

Topik-lambang Pitakonan Masalah multi pack 737 Classic

More
sasi 11 3 weeks ago - sasi 11 3 weeks ago #826 by deckerb

Katresnan iki dikepengini, utamane suara nyata, cahya kokpit ditingkatake lan liyane.
Ana misale jek ana masalah kanthi tiba-tiba ningkat nganti posisi kios ing pendakian. Uga diusulake ing gulungan lepas landas alon banget kanggo cepet, kanthi utawa kanthi otomatis. Duwe wektu angel nyedhaki 140 ing roll pesawat. Nemtokake sawetara komentar ing kaca undhuhan, aku ora mung karo masalah iki.
Sembarang info ing fix utawa workaround bakal dihargai.

Pangowahan pungkasan: 11 sasi 3 minggu kepungkur dening deckerb. Alesan: Kata-kata yang tidak dijawab

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 3 weeks ago #827 by xHobbit420x

Google lan ngundhuh paket liveries 164 kanggo gawan 737.
masalah ditanggulangi

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 3 weeks ago #828 by deckerb

Thanks tapi ora nemen. 737 gawan ora nduweni pangerten gedhe sing bisa dienggo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 3 weeks ago #829 by bencas

wis nyoba kanggo nyetel tab trim disetel kanggo 1.7-1.8 derajat sing kudu ndandani munggah dadakan munggah amba.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago - sasi 9 2 days ago #939 by DRCW

Iki minangka kaping kaloro aku wis maca babagan masalah iki, bakal katon yen apa sing ora dadi masalah kanggo 737-800 iku masalah karo generasi lawas saka model iki. Iku pancene gampang kanggo ndandani ... Go to CFG file kanggo pesawat, lan gulung mudhun menyang [Engine] bagean golek baris Static_Thrust = Ngganti rating thrust munggah Conto 4000 Yen diwaca Static_Thrust = 22980 Tambahake kilogram 4000 supaya diwaca Static_Thrust = 26980 banjur simpen. Aku bakal nemokake iku apik.

Pangowahan pungkasan: 9 sasi 2 kepungkur dening DRCW.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: isidel

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 1 day ago #948 by misshu

Ngendi ing file iku CFG? Aku nyoba nemokake lan aku ora bisa nemokake

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 1 day ago - sasi 9 1 day ago #949 by DRCW

Hello, Oke klik ing jendhéla jendhela utawa miwiti ing sisih kiwa ngisor layar, pindhah menyang komputer, pilih drive C / program x86, microsoft, sing kudu ana berkas FSX, mbukak lan ana daftar dawa ... pilih SimObjects, banjur pilih Airplanes .... Punika ing ngendi pesawat sampeyan kanggo FSX disimpen ... nemokake pesawat sing sampeyan goleki ing dhaftar .. bukak file lan ing dhaptar iku pesawat cfg Iki file CFG. yen sampeyan mbutuhake pitulung maneh supaya aku ngerti. Iku bakal becik kanggo ngerti apa versi windows sampeyan duwe. Awit sampeyan ora tau mbukak file cfg sadurunge klik tengen lan milih mbukak karo "notepad [/ color]"

Punika conto bagean sampeyan bakal goleki:

Aku ditarik saka CRJ-700

[TurBineEngineData]
fuel_flow_gain = 0.002 // Gain ing aliran bahan bakar
inlet_area = 19.6 // Kaki Square, wilayah nalikle mesin
rated_N2_rpm = 29920 // RPM, nilai panggung kompresor tahap kedua
static_thrust = 28000
afterburner_available = 0 // Afterburner available?
reverser_available = 1 // Daur ulang tegangan kasedhiya?
ThrustSpecificFuelConsumption = 0.385 // Thrust specific fuel consumption (Jets)
AfterBurnThrustSpecificFuelConsumption = 0 // TSFC with afterburn / reheat engaged

Nganyari pungkasan: 9 sasi 1 kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #964 by superskullmaster

Aku duwe paket upgrade sing nggawe kabeh kanggo sampeyan. Sanalika aku nemokake cara kanggo ngunggahake aku bakal.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.219 detik
Basa