Basa

Topik-lambang Pitakonan Masalah multi pack 737 Classic

More
taun 2 2 months ago - taun 2 2 months ago #826 by deckerb

Tresna pak iki, utamane swara nyata, tambah lampu kokpit lan liya-liyane.
Kayane ana masalah karo ujug-ujug ngadhepi nganti meh kabeh posisi warung ing pendakian. Uga nggulung roll takeoff kanthi alon alon kanggo nyepetake, nganggo utawa tanpa tikaman otomatis. Nduwe wektu sing angel kanggo njaluk malah 140 ing roll takeoff. Ngili babagan sawetara komentar ing kaca download, aku ora mung siji-sijine masalah kasebut.
Sembarang info babagan fix utawa workaround bakal dihargai.

Pangowahan pungkasan: 2 taun 2 sasi kapungkur dening deckerb. Alesan: Tembung sing ora kejawab

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #827 by xHobbit420x

Google lan download paket ati ati 164 kanggo 737 standar.
ditanggulangi masalah

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #828 by deckerb

Thanks tapi ora nemen. 737 gawan ora nduweni pangerten gedhe sing bisa dienggo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #829 by bencas

wis nyoba nyetel tab motong disetel menyang derajat 1.7-1.8 sing kudu ndandani sudut munggah dadakan.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 5 dina kepungkur - 2 taun 5 dina kepungkur #939 by DRCW

Iki minangka kaping pindho aku wis maca babagan masalah iki, bisa uga ana sing dianggep ora dadi masalah kanggo 737-800 minangka masalah karo generasi lawas saka model iki. Pancen gampang kanggo ndandani ... Menyang cfg ngajokake pesawat kasebut, banjur gulung menyang bagean [Mesin] goleki baris kasebut Static_Thrust = Owahi peringkat tikaman munggah Conto 4000 Yen maca Static_Thrust = 22980 Tambah tambang tikam 4000 saengga maos Static_Thrust = 26980 banjur nyimpen. Aku sampeyan bakal nemokake yen bisa digunakake.

Pangowahan pungkasan: 2 taun 5 kepungkur dening DRCW.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: isidel

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 4 dina kepungkur #948 by misshu

Endi file kasebut yaiku CFG? Aku nyoba nemokake lan ora bisa nemokake

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 4 dina kepungkur - 2 taun 4 dina kepungkur #949 by DRCW

Halo, Oke klik ing lambang windows utawa miwiti ing sisih kiwa ngisor layar, pindhah menyang komputer, pilih drive C / program x86, Microsoft, kudu ana file FSX, mbukak lan ana dhaptar dawa ... pilih SimObjects, banjur pilih Airplanes .... Iki minangka pesawat sampeyan FSX disimpen ... golek pesawat sing digoleki ing dhaptar..jupuk file lan ing dhaptar kasebut pesawat cfg Iki file CFG. yen sampeyan butuh pitulung maneh. Sampeyan bakal ngerti apa versi windows sampeyan duwe. Amarga sampeyan durung nate mbukak file cfg sadurunge klik langsung lan pilih mbukak "notepad [/ warna]"

Iki minangka conto bagean sing bakal sampeyan goleki:

Aku narik iki saka CRJ-700

[TurBineEngineData]
fuel_flow_gain = 0.002 // Gain ing aliran bahan bakar
inlet_area = 19.6 // Kaki Square, wilayah nalikle mesin
rated_N2_rpm = 29920 // RPM, nilai panggung kompresor tahap kedua
static_thrust = 28000
afterburner_available = 0 // Afterburner available?
reverser_available = 1 // Daur ulang tegangan kasedhiya?
ThrustSpecificFuelConsumption = 0.385 // Thrust specific fuel consumption (Jets)
AfterBurnThrustSpecificFuelConsumption = 0 // TSFC with afterburn / reheat engaged

Pangowahan pungkasan: 2 taun 4 kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 2 dina kepungkur #964 by superskullmaster

Aku duwe paket upgrade sing nggawe kabeh kanggo sampeyan. Sanalika aku nemokake cara kanggo ngunggahake aku bakal.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.229 detik
Basa