Basa

Topik-lambang ditanggulangi Babagan kabeh pesawat lan iklan ing kaca download

More
1 taun 5 sasi kepungkur #830 by ingjen

Aku luwih seneng yen nyedhiyakake gambar pesawat sing bisa didownload, luwih gambar interior ditampilake. Liveri okay lan menarik, nanging "clickables" minangka seng di pengeni minangka njaba.
Setuju?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #831 by rikoooo

Halo,

Thanks kanggo nuduhake pendapat sampeyan, Aku setuju karo sampeyan lan ing mangsa bakal masang panel liyane lan gambar VC :)

Aku mbukak krungu saran liyane.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: ingjen

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #832 by ingjen

Tanx. Saiki sore Jumat sore ing Norwegia. Kanggo wayahe aku cruising liwat gunung-gunung kaki 6000 ing North West District ing Norwegia.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #847 by nggoleki

Hello, Aku anyar kene, lan aku nyoba nginstal B727 kanggo P3D v4, nanging installer ora bisa.
Apa aku butuh installer khusus kanggo Win10?
Thanks kanggo bantuan sampeyan

nggoleki

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #848 by N00b

Hi Groba, mungkin nyoba kanggo mlaku ing mode kompatibilitas. Akeh FSX, FSX-SE, lan P3D auto installer dont ndhukung menang 10.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #936 by DRCW

Elinga yen P3D V4 entuk tambah akeh ons liwat folder ing folder dokumen. Lockheed nindakake iki yen sampeyan kudu ngisi ulang program, sampeyan ora bakal kelangan file tambahan lan kudu miwiti maneh. Kadhangkala, installer mboten ngaktifake download sampeyan. Pindhah menyang dokumen lan nemokake file sing wis dicenthang (Prepard 3D v4 Add-ons) lan bukak. Sampeyan kudu duwe folder pesawat ing kono. Nyalin lan paste menyang folder Airplanes sing ana ing obyek sim. pesawat ing program kasebut

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.185 detik
Basa