Basa

Topik-lambang ditanggulangi Babagan kabeh pesawat lan iklan ing kaca download

More
taun 2 2 months ago #830 by ingjen

Aku luwih seneng yen nyedhiyakake gambar pesawat-pesawat sing bisa didownload, luwih gambar interior ditampilake. Liveries apik lan menarik, nanging "clickable" kaya sing ditemokake minangka njaba.
Setuju?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #831 by rikoooo

Halo,

Thanks kanggo nuduhake pendapat sampeyan, Aku setuju karo sampeyan lan ing mangsa bakal nggawe panel liyane lan gambar VC :)

Aku mbukak krungu saran liyane.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: ingjen

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #832 by ingjen

Tanx. Saiki sore Jumat sore ing Norwegia. Kanggo wayahe aku cruising liwat gunung-gunung kaki 6000 ing North West District ing Norwegia.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #847 by rusak

Halo, aku anyar ing kene, lan aku nyoba nginstal B727 P3D v4, nanging installer ora bisa.
Apa aku butuh installer khusus kanggo Win10?
Thanks kanggo bantuan sampeyan

rusak

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #848 by N00b

Hai Groba, mungkin nyoba mbukak mode kompatibilitas. Akeh FSX, FSX-SE, lan P3D dhukungan otomatis ora nginstal 10.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 4 dina kepungkur #936 by DRCW

Tetep wonten ing pikiran sing P3D V4 kathah iku tambahan liwat folder ing folder dokumen. Lockheed nindakake ngono, yen sampeyan kudu nambah program, sampeyan ora bakal kelangan file tambahan lan kudu miwiti maneh. Kadhangkala, installer ora bisa ngaktifake download sampeyan. Menyang dokumen lan goleki file sing wis ditandhani (Prepard 3D v4 Add-ons "lan mbukak. Sampeyan kudu duwe folder pesawat ing kana. Salinake banjur tempel menyang folder pesawat sampeyan ing objek sim. Sampeyan kudu ana minangka folder pesawat ing program kasebut

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.214 detik
Basa