Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

adaptor joestick taun 3 5 months ago #56

  • ferdiwi
  • ferdiwi kang Avatar topic Pengarang
  • offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 1
  • Matur nuwun ditampa: 0
woy ana apa adaptor kanggo ngganti joestick saka 15 dicokot adaptor USB .aku duwe microsoft sisih winder lan iku sampurna Aku pancene kudu ngerti ana apa solusi kanggo sing aku nyoba USB joestick liyane nanging ora thanks padha kanggo kabeh

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

adaptor joestick taun 3 5 months ago #57

Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

adaptor joestick taun 3 5 months ago #58

kesalahan, iku misale jek ana adaptor kompatibel karo Microsoft SideWinder, sing kudu joystick tartamtu

Happy pesawat
Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

adaptor joestick taun 3 5 months ago #76

(Wis diowahi minangka iku ora dikarepake pranala ebay ...)

Saka apa aku wis maca ing thread iki, minangka akeh minangka loro Me .... sampeyan bisa uga mungkasi munggah gadhah kanggo tuku kelet anyar :(

Secara pribadi, aku bakal menehi saran ing Saitek X45. Nalika iku minangka model Stick & throttle sing luwih lawas, aku wis pirang-pirang taun nganggo lan aku seneng banget. GRANTED, umume pesawatku rampung ing jumbos, aku nemokake apik banget kanggo sawetara jinis pesawat. Sampeyan wis entuk akeh tombol sing bisa diprogram lan pirang-pirang switch HAT (saéngga nggunakake keyboard sing kurang). - 1st link

Murah aku ketemu ing Amazon ana $ 89.99 + $ 7.49 kapal. Ebay ana kathah kurang ing $ 24.99, + $ 10.shipping nanging ora bakal kadhaptar kanggo akeh maneh. siji iki sanadyan mung kelet & katup. Ora manual, ora disk. - Item Ebay 322399578359

Aku DID golek siji sing ana dicokot liyane ing $ 55 ing ebay sing wis kabeh. Katup, kelet, manual (kang tau tak BTW lol), lan CD iku. (Link 3rd) oh free shipping. :)- Ebay Item 222389050446

Mugi iki mbiyantu, lan kula nyuwun pangapunten lagi arep liwat iki! :(

www.amazon.com/gp/offer-listing/B00005TO...k+x45&condition=used
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Owahi pungkasan: dening Gh0stRider203.
  • page:
  • 1
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.189 detik