Basa

Topik-lambang Short Brothers Belfast FSX & P3D problems

More
sasi 7 3 weeks ago #837 by Dariussssss

Ing ringkesan, AP ora bisa digunakake. Dhuwur, judhule lan kacepetan terus OK, nanging ora ngetutake rute GPS ing kabeh. Kabeh liya katon apik, apik.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 3 weeks ago #838 by Gh0stRider203

Apa sampeyan sijine ing mode GPS? LOL Idk apa kunci sing entuk persiyapan kanggo sing yen ora ana switch nanging ing Tambang, iku Ctrl Shift N


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 3 weeks ago #839 by Dariussssss

Hey Gh0st, apa kang?

Apa kabeh bener. Ing AP iku dhiri, yaiku saklar, supaya, meh ora bisa luwih gampang saka iku.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 3 weeks ago #840 by Gh0stRider203

Nah, banjur geni lolos mekanikmu


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 3 weeks ago #841 by Dariussssss

Haha .... banget lucu.

Lol..yeah, sing idiot mbokmenawa dhuwur nalika dheweke tinkering sekitar AP ....

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 6 days ago #938 by DRCW

Mriksa file CFG ing bagian autopilot, yen sampeyan ora bisa nemokake masalah ing kono, nyoba nglebokake CFG autopilot pesawat liyane, utawa utawa tambahake switch Nav / GPS saka pesawat liyane minangka pop munggah 2D lan nambahake menyang folder panel

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.148 detik
Basa