Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Greetings

More
6 months 1 week ago #850 by golek

Hiya. Aku wis simming wiwit watara 1997.

Aku wis nggawe akeh addons sesawangan kanggo FS9 lan FSX, plus sawetara repaints.
Sawetara anggota bisa uga ngelingi sarana hiburan ing pesawat "kanggo FS9.

Aku nggabung karo Rikoooo amarga tata letak web cetha banget - uga kanggo perhatian sing diwenehake kanggo ngrembuyung pesawat freeware sing sadurunge dirilis.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
6 months 1 week ago #853 by Dariussssss

Hello lan welcome to Rikoooo.

Matur nuwun kanggo tembung-tembung becik, lan saestu becik sampeyan duwe sampeyan ing Papan. Aku ngelingi sing sarana, aku duwe sing ing FS9, ora ala.

Luwih bebas kanggo njelajah lan yen sampeyan butuh bantuan apa wae, kene panggonan sing takon.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 5 days ago #862 by golek

Dariussssss wrote: Hello lan welcome to Rikoooo.

Matur nuwun kanggo tembung-tembung becik, lan saestu becik sampeyan duwe sampeyan ing Papan. Aku ngelingi sing sarana, aku duwe sing ing FS9, ora ala.

Luwih bebas kanggo njelajah lan yen sampeyan butuh bantuan apa wae, kene panggonan sing takon.

Cheers


Akeh thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.126 detik
Basa