Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Greetings

More
taun 2 2 months ago #850 by golek

Hiya. Aku wis simem wiwit sekitar 1997.

Aku nggawe akeh tambahan pemandangan kanggo FS9 lan FSX, ditambah sawetara repet.
Sawetara anggota bisa uga ngeling-eling sarana 'penerbangan penerbangan' kanggo FS9.

Aku gabung karo Rikoooo amarga tata cara web dadi jelas - uga kanggo perhatian sing diwenehake supaya bisa urip maneh pesawat freeware sing dirilis sadurunge.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #853 by Dariussssss

Hello lan welcome to Rikoooo.

Matur nuwun kanggo tembung apik, lan apik tenan yen sampeyan wis numpak kapal. Aku elinga yen utility, aku duwe ing FS9, ora ala.

Bebas wae kanggo njelajah lan yen sampeyan butuh pitulung, iki minangka papan kanggo takon.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #862 by golek

Dariussssss wrote: Halo lan welcome Rikoooo.

Matur nuwun kanggo tembung apik, lan apik tenan yen sampeyan wis numpak kapal. Aku elinga yen utility, aku duwe ing FS9, ora ala.

Bebas wae kanggo njelajah lan yen sampeyan butuh pitulung, iki minangka papan kanggo takon.

Cheers


Akeh thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.196 detik
Basa