Basa

Topik-lambang Pitakonan masalah karo mesin (#3, utawa # 3 & 4)

More
taun 2 2 months ago #851 by Payson

Hai, wis suwe suwe awit aku wis ana ing kene. Aku duwe sawetara masalah. Pisanan, aku ganti komputer. Sawise kuwi, sawetara pesawat favorit sing ngundhuh kanthi kulit putih kabeh. Ora ana tèkstur, ora ana interior (kokpit utawa liya), ora bisa mabur tanpa instrumentasi, kapindho, aku ora bisa nemu mesin ing multi-setup kanggo bisa ngerjakaké apa waé. lan 3th, mung rong karya. Aku pancene seneng mabur ing dehaveland Dash 3, nanging mung mesin kiwa sing mlaku.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #852 by Dariussssss

Hello.

Kita butuh luwih akeh info. Kapal pesawat sing, sing FSX versi dll ... Apa pesawat sing diisi duwe manual, apa sampeyan ngetutake lan sapanunggalane ... Iki minangka cara sing mung mbantu.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #855 by Payson

Katon kaya-kaya sampeyan ilang tanggepan sadurungé. Aku nglakoni kabeh kanthi buku lan / utawa "maca-aku". Sakjané pesawat apa waé, aku ngarani, pesawat apa waé sing nganggo mesin 2. Aku bisa ngeset sapelan kontrol penerbangan X-56 siji, banjur liyane. Saben owah-owahan mung nampilake kabeh mesin kiwa utawa kabeh mesin tengen supaya bisa nganggur nalika wong liya bisa munggah. Aku nggunakake edition uap sfx. Aku ngubungi kowe amarga aku duwe masalah sing suwe banget lan sampeyan mbantu aku ing salah siji. Aku apologize kanggo njupuk wektu sampeyan ing kahanan iki, mung panginten wong uga wis masalah sing padha lan ngobati iku. Boten wonten ing FAQ sampeyan salah.
Kula nyuwun pangapunten lan salam, PAYSON

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #869 by Payson

Aku bakal nyoba ing panggon liya. Thanks.
Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur #870 by Payson

Whooooa !!! Aku nemokake cara sing bener kanggo nyetel pangaturan kanggo nggunakake mesin 1 liwat 6. Iku gampang banget. Thanks kanggo bantuan :-(

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur #872 by Gh0stRider203

share in case others have this problem?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur #873 by Payson

Aku butuh luwih akeh info. Kapal pesawat sing, sing FSX versi dll ... Apa pesawat sing ditakoni nganggo manual, apa sampeyan ngetutake lan sapanunggalane ... Mangkene siji-sijine cara nulungi.OS, sistem kontrol penerbangan, lsp.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur #874 by Payson

Bener, kabeh info sing ora dibutuhake. Sapa wae nggunakake sistem kontrol penerbangan X-55 utawa X-56 Saitek Advanced lan ngalami kemampuan mesin 1 & 2 sing winates, aku wis nemokake apa sing aku ngobati. Aku wis dikirim iki sadurungé, nanging njupuk sawetara wektu kanggo mbaleni kaping 20 fix iki kanggo mbuktekaken kula kerjane. Kerjane. Mung mbukak "setelan", pindhah menyang throttle set up. Njupuk kabeh setelan, Nalika setelan katup wis rampung, lan katup otomatis ana ing posisi ora mantun (mesthine kudu ninggalake PIN kunci ing posisi asline), mindhah katup kabeh cara mbukak, bali menyang meneh, bali kanggo mbukak sudhut, banjur bali menyang meneh, calibrate kaya biasanipun, nutup setelan, pindhah menyang pesawat engine 4 favorit lan menehi coban. Muga-muga bisa dianggo kanggo sampeyan minangka ez kaya kanggo kula.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur #875 by Payson

Oh, ana grup peperangan ing kapal perang WWII metu lan ilang ing pesisir Australia (YBBN).

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.229 detik
Basa