Basa

Topik-lambang masalah karo mesin (#3, utawa # 3 & 4)

More
sasi 5 2 weeks ago #851 by Payson

Hi, wis suwe wiwit aku wis mlebu ing kene. Aku duwe masalah. Kawitan, aku ganti komputer. Sawise kuwi, sawetara pesawat favorit sing ngundhuh kanthi kulit putih kabeh. Ora ana tekstur, ora ana interior (kokpit utawa liya), ora bisa mabur tanpa instrumentasi, kapindho, aku ora bisa nemu mesin sajrone panrapan sing bisa dianggo, nanging aku bisa nggunakake mesin siji utawa kaping loro sing tanpa cacat, nanging sijine 3rd utawa 3rd lan 4th, mung rong karya. Aku pancene seneng mabur ing dehaveland Dash 7, nanging mung mesin kiwa sing mlaku.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #852 by Dariussssss

Hello.

Kita kudu luwih akeh info. Pesawat sing, sing versi FSX lan liyane ... Apa pesawat sing diprakirake wis manual, apa sampeyan tindakake lan liya-liyane ... Iku mung cara kanggo mbantu.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #855 by Payson

Katon kaya-kaya sampeyan ilang tanggepan sadurungé. Aku nglakoni kabeh kanthi buku lan / utawa "maca-aku". Sakjané pesawat apa waé, aku ngarani, pesawat apa wae sing nganggo mesin 2. Aku bisa ngeset sapelan kontrol penerbangan X-56 siji, banjur liyane. Saben owah-owahan mung nampilake kabeh mesin kiwa utawa kabeh mesin tengen supaya bisa nganggur nalika wong liya bisa munggah. Aku nggunakake edition uap sfx. Aku ngubungi sampeyan amarga aku duwe masalah sing suwe banget lan sampeyan mbantu aku ing salah siji. Aku apologize kanggo njupuk wektu sampeyan ing kahanan iki, mung panginten wong uga wis masalah sing padha lan nambani. Boten wonten ing FAQ sampeyan salah.
Kula nyuwun pangapunten lan salam, PAYSON

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 4 weeks ago #869 by Payson

Aku bakal nyoba liya. Thanks.
Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 4 weeks ago #870 by Payson

Whooooa !!! Aku nemokake cara sing bener kanggo nyetel pangaturan kanggo nggunakake mesin 1 liwat 6. Iku gampang banget. Thanks kanggo bantuan :-(

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 4 weeks ago #872 by Gh0stRider203

share in case others have this problem?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #873 by Payson

Aku butuh luwih akeh info. Pesawat sing, sing versi FSX lan liya-liyane ... Apa pesawat sing diprakirakake wis manual, apa sampeyan tindakake lan liya-liyane ... Iku mung cara kanggo help.OS, sistem kontrol penerbangan, dll.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #874 by Payson

Bener, kabeh info sing ora dibutuhake. Sapa wae nggunakake sistem kontrol penerbangan X-55 utawa X-56 Saitek Advanced lan ngalami kemampuan mesin 1 & 2 sing winates, aku wis nemokake apa sing aku ngobati. Aku wis dikirim iki sadurungé, nanging perlu sawetara wektu kanggo mbaleni kaping 20 fix iki kanggo mbuktekaken kula kerjane. Kerjane. Mung mbukak "setelan", pindhah menyang throttle set up. Njupuk kabeh setelan, Nalika setelan katup rampung, lan katup otomatis ing posisi meneng (mesthine kudu ninggalake PIN kunci ing posisi asline), mindhah katup kabeh nganti mbukak, bali menyang meneh, bali kanggo mbukak sudhut, banjur bali menyang meneh, calibrate kaya biasane, nutup setelan, pindhah menyang pesawat engine 4 favorit lan menehi coban. Muga-muga kerjane kanggo sampeyan minangka ez kaya kanggo kula.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #875 by Payson

Oh, ana grup peperangan ing kapal perang WWII metu lan ilang ing pesisir Australia (YBBN).

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.183 detik
Basa