Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX weather

More
1 taun 7 sasi kepungkur #854 by Dariussssss

For some reason,the live weather feature on my FSX is badly wrong. Not just wrong,but nowhere near realistic,or even correct for some airports. Right now,most of airports in Europe are facing delays due to heavy snowfall.

Kanggo exmple, EHAM Amsterdam..in nyata, cuaca iku:

Angin 16 kt saka Lor
Suhu 1 ° C
Asor 93%
Tekanan 972 hPa
Visibilitas: 4000 m
Mega mendhung ing 400 ft
Tenggelam ing 700 ft
(cahya) butir salju

In FSX,way different. Clear skies,different wind and warmer....what the hell? Is there any way around it?

Thanks

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Luc57

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur - 1 taun 5 sasi kepungkur #941 by DRCW

The Weather engine for the boxed version of FSX is not supported by JESPEN who give you the live weather. I would assume it still does for the Steam Edition provided Dovetail have a contract with them. The service is not free for Dovetail. Just like right now FSW does not yet have an active weather engine or a third party developer you can purchase one from. The only way to get real world weather for FSX Boxed edition , is to purchase one like Active Sky 2016

Pangowahan pungkasan: 1 taun 5 sasi kapungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur #1013 by golek

I found a free weather program - it's small and injects live weather to FSX - FSXWX.

www.plane-pics.de/fsxwx/home.htm

You don't need to install. Run the FSXWX program when you're in FSX.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: DRCW

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur #1014 by Dariussssss

Situs iki ora bisa dihubungi ..... terjemahan, pranala mati.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1063 by golek

Hi sakaussssss. Ora yakin apa maksud sampeyan. Link katon bisa digunakake kanggo aku sapunika.
Mungkin iki, (ngendi download nyata bisa ditemokake) .... www.plane-pics.de/fsxwx/instructions-fsx.htm

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1064 by Welshagle

Link sing dianggo kanggo kula nanging aku bakal menehi rekomendasi Www.fsrealwx.net/

Aku nggunakake lan menehi sampeyan kondisi cuaca nyata .. kabeh wektu.

Sampeyan bisa nggunakake versi gratis utawa nganyarke kanggo pro.

seneng

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: golek

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.238 detik
Basa