Basa

Topik-lambang FSX Weather

More
9 months 1 week ago #854 by Dariussssss

Kanggo sawetara alasan, fitur cuaca urip ing FSX saya salah. Ora mung salah, nanging ora cedhak realistis, utawa malah mbenerake sawetara bandara. Sapunika, sabanjure bandara ing Eropah nyedhaki ketat amarga salju abot.

Kanggo exmple, EHAM Amsterdam..in nyata, cuaca iku:

Angin 16 kt saka Lor
Suhu 1 ° C
Asor 93%
Tekanan 972 hPa
Visibilitas: 4000 m
Mega mendhung ing 400 ft
Tenggelam ing 700 ft
(cahya) butir salju

Ing FSX, cara beda. Langit langit, angin sing beda-beda lan rodok anget .... apa neraka? Apa ana cara ngubengi?

Thanks

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Luc57

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 6 days ago - sasi 7 6 days ago #941 by DRCW

Mesin Cuaca kanggo versi FSX kothak ora didhukung dening JESPEN sing menehi sampeyan cuaca urip. Aku bakal nganggep isih ana kanggo Steam Edition kasedhiya Dovetail duwe kontrak karo wong-wong mau. Layanan ora gratis kanggo Dovetail. Kaya sapunika FSW durung duwe mesin cuaca aktif utawa pangembang pihak katelu sampeyan bisa tuku saka. Cara mung kanggo njupuk cuaca nyata kanggo edisi FSX Boxed, yaiku kanggo tuku siji kaya Active Sky 2016

Pangowahan pungkasan: 7 sasi 6 kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #1013 by golek

Aku nemu program cuaca gratis - cilik lan nyuntikake cuaca urip menyang FSX - FSXWX.

www.plane-pics.de/fsxwx/home.htm

Sampeyan ora perlu nginstal. Jalanake program FSXWX nalika sampeyan lagi ing FSX.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: DRCW

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #1014 by Dariussssss

Situs iki ora bisa dihubungi ..... terjemahan, pranala mati.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #1063 by golek

Hi sakaussssss. Ora yakin apa maksud sampeyan. Link katon bisa digunakake kanggo aku sapunika.
Mungkin iki, (ngendi download nyata bisa ditemokake) .... www.plane-pics.de/fsxwx/instructions-fsx.htm

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #1064 by Welshagle

Link sing dianggo kanggo kula nanging aku bakal menehi rekomendasi Www.fsrealwx.net/

Aku nggunakake lan menehi sampeyan kondisi cuaca nyata .. kabeh wektu.

Sampeyan bisa nggunakake versi gratis utawa nganyarke kanggo pro.

seneng

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: golek

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.128 detik
Basa