Basa

Topik-lambang tuku?

More
8 months 1 week ago #856 by Payson

Aku mung nampa email saka Peter Hawthorne. Kang kaya dheweke lan kanca-kancane dheweke pengin nggabung karo Rikooo. Mangga maca lan pirsani yen sampeyan ora mikir kedher kaya pungkasan situs gratis gratis sing paling apik. Waca apa sampeyan mikir.
Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 6 days ago #857 by rikoooo

Hello Payson,

Nyuwun pangapunten, nanging aku ora duwe pitakon apa sing sampeyan guneman babagan ...?

Lan aku ora ngerti sapa sing jenenge Peter Hawthorne.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 5 days ago #858 by Payson

Peter Hawthorne <alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.>
Dec 11 (1 dina kepungkur)

kanggo kula
Hi there,
Aku mung maca download kanggo FSX, FSX-Steam lan Prepar3D - Rikoooo, Aku wis nuduhake menyang sawetara kolega lan kita mikir collaboration antarane kita bisa apik.

Aku makili agen pemasaran digital sing saiki nggarap perusahaan teknologi sing unggul ing pasar sing padha karo Android. Kita seneng nggambar potongan unik konten ing situs sampeyan demi pihak klien kita. Kanggo hak istimewa, kita bakal seneng mbayar sampeyan nang endi wae ing wilayah $ 65.

Ayo kula ngerti pikirane.

Salam sejati,

Peter

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 5 days ago #859 by Payson

Peter Hawthorne
2: 34 AM (13 jam kepungkur)

kanggo kula
Hello Keith,

Thanks for getting back to me.

Kanggo menehi gagasan babagan apa sing kita lakoni, kita bakal looking kanggo nulis isi disponsori kanggo situs sampeyan. Isi iki biasane muncul ing wangun artikel tembung 500 lan bakal kalebu link 'do-follow' kanggo klien kita. Penulis artikel bakal nglampahi wektu ing situs sampeyan lan bakal aran nada, gaya, lan jinis isi sing biasane dikirim. Sampeyan bisa nulis artikel sing disajikake kanggo blog sampeyan. Sampeyan bisa mriksa, nyunting lan nolak artikel kasebut yen sampeyan nemokake yen ora cocok. Kita pengin kontribusi kanggo situs sampeyan lan mbayar sampeyan kanggo hak istimewa ngirim. Nanging, kita ora nyebarake jeneng klien utawa merek kita ing tahap iki - biasane mung nalika artikel dikirim kanggo ditinjau.

Sanalika sampeyan nyaman, kita uga njaluk supaya kirim ora ditandhani minangka 'disponsori'.

Ing babagan iki, sampeyan bakal nampa kiriman sing disponsori ing www.rikoooo.com/ ? Yen rega sing kita tawarkan ing email sadurungé ($ 65 saben kirim) bisa ditampa, mung supaya kula ngerti supaya bisa nerusake luwih lanjut.

Regards,
Peter

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 5 days ago #860 by Payson

Iki email sing aku nampa. Aku pracaya sampeyan ndeleng keprihatinan. Aku ora mikir aku malah arep ndeleng iki. Sawetara jenis SNAFU.
Regards PAYSON

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 5 days ago - sasi 8 5 days ago #861 by rikoooo

Halo,

Matur suwun,

Iki bener spam lan email digawe kanthi otomatis dening spammer utawa bot.

Aja mbales

Conto liyane kene: www.mail-archive.com/[email protected]/msg28201.html

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 8 sasi 5 kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.135 detik
Basa