Basa

Topik-lambang Pitakonan tuku?

More
1 taun 7 sasi kepungkur #856 by Payson

Aku mung nampa email saka Peter Hawthorne. Kang kaya dheweke lan kanca-kancane dheweke pengin nggabungake karo Rikooo. Mangga maca lan deleng yen sampeyan ora mikir kedher kaya mburi situs ware paling apik ing baris. Waca apa sampeyan mikir.
Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #857 by rikoooo

Hello Payson,

Nyuwun pangapunten, nanging aku ora duwe pitakon apa sing sampeyan gunakake babagan ...?

Lan aku ora ngerti sapa sing Peter Hawthorne.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #858 by Payson

Peter Hawthorne <alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.>
Dec 11 (1 dina kepungkur)

kanggo kula
Hi there,
I just read DOWNLOADS FOR FSX, FSX-Steam lan Prepar3D - Rikoooo, I've shown it to some colleagues and we think a collaboration between us could work well.

Aku makili agensi marketing digital saiki nggarap perusahaan teknologi terkemuka sing operate ing pasar sing padha karo Android. Kita seneng nggawe potongan unik konten ing situs sampeyan demi pihak klien kita. Kanggo hak istimewa, kita bakal seneng mbayar sampeyan nang endi wae ing wilayah $ 65.

Ayo kula ngerti pikirane.

Salam sejati,

Peter

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #859 by Payson

Peter Hawthorne
2: 34 AM (13 jam kepungkur)

kanggo kula
Hello Keith,

Thanks kanggo bali maneh.

Kanggo menehi gagasan babagan apa sing kita lakoni, kita bakal looking kanggo nulis isi disponsori kanggo situs sampeyan. Isi iki biasane muncul ing wangun artikel tembung 500 lan bakal nyakup link 'do-follow' kanggo klien kita. Penulis artikel bakal nglampahi wektu ing situs sampeyan lan aran nada, gaya, lan jinis isi sing biasane dikirim. Dheweke bisa mbukak lan nulis artikel sing digawe kanggo blog sampeyan. Sampeyan bisa mriksa, nyunting lan nolak artikel kasebut yen sampeyan nemokake ora cocok. Kita pengin kontribusi kanggo situs sampeyan lan mbayar sampeyan kanggo hak istimewa ngirim. Nanging, kita ora nyebarake jeneng klien utawa merek kita ing tahap iki - biasane mung nalika artikel dikirim kanggo ditinjau.

Sanalika sampeyan yakin, kita uga njaluk supaya kirim ora ditandhani minangka 'disponsori'.

Ing babagan iki, sampeyan bakal nampa kiriman sing disponsori ing www.rikoooo.com/ ? Yen rega sing kita tawarkan ing email sadurungé ($ 65 saben kirim) bisa ditampa, supaya aku ngerti supaya bisa nerusake.

Regards,
Peter

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #860 by Payson

Iki email sing aku nampa. Aku ngandel yen sampeyan ndeleng keprihatinan. Aku ora mikir aku malah kudu ndeleng iki. Sawetara jenis SNAFU.
Regards PAYSON

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur - 1 taun 7 sasi kepungkur #861 by rikoooo

Halo,

Matur suwun,

Iki bener spam lan email digawe kanthi otomatis dening spammer utawa bot.

Aja mbales

Conto liyane kene: www.mail-archive.com/[email protected]/msg28201.html

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 1 taun 7 sasi kapungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.442 detik
Basa