Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Embraer 120 Mega Pak - pesawat mati taun 2 6 months ago #863

  • golek
  • goffers's Avatar topic Pengarang
  • offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 6
  • Matur nuwun ditampa: 1
Aku nemokake pesawat Emb-120 ilang saka FSX Daftar pilihan pesawat terbang lamun sampeyan nambah / mbusak ulang.

Sawise mriksa sing jelas, (eg folder tekstur sing ora ilang, pesawat cfg suntingan, lan liya-liyane), aku nemokake sawetara suntingan sing dibutuhake kanggo cfg sing diwenehake.

Iki minangka suntingan sing saya gawe:

// ditambahake ilang__reponbyby = "Erick Cantu / Simulasi Rotorcraft Eagle"
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// nambah ui_typerole = "Mesin Kembar TurboProp"
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// ditambahake koma sing dibalekake menyang ui_variation = entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// nambah ui_typerole = entri karo koma kuwalik
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// ditambahake koma sing ora dikandhakake menyang ui_typerole = entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// ditambahake koma sing ora dipasarke menyang Ui_man nanggulari = entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// ditambahake koma sing dibalekake menyang ui_type sing ana = EMB120 entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// ditambahake koma sing ora diparengake menyang gambaran sing ana = entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//

Aku bakal seneng ngunggahaké 'pesawat.cfg' sing disunting manawa admin menehi ijin, (Aku ora pengin nglanggar hak cipta sapa waé).

Goff

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Embraer 120 Mega Pak - pesawat mati taun 2 6 months ago #864

Halo,

Matur suwun,

Apa sampeyan ngirim Aircraft.cfg sampeyan? Aku bisa nggawe update sanajan suntingan cilik iki ora nambah utawa mbusak repaints visibilitas.

Happy pesawat
Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: lotstr

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Embraer 120 Mega Pak - pesawat mati taun 2 6 months ago #866

  • golek
  • goffers's Avatar topic Pengarang
  • offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 6
  • Matur nuwun ditampa: 1
Pesawatku sing diowahi cfg
lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.227 detik