Basa

Topik-lambang Embraer 120 Mega Pak - pesawat mati

More
9 months 1 week ago #863 by golek

Aku nemokake pesawat Emb-120 ilang saka daftar pilihan FSX Aircraft yen sampeyan nambah / mbusak repaint.

Sawise mriksa sing ketok, (contone folder tektur sing ilang, suntingan cfg pesawat sing ora bener, etc), aku nemokake sawetara suntingan cilik sing dibutuhake kanggo cfg sing disedhiyakake.

Iki suntingan sing aku gawe:

// tambah ilang ui_createdby = "Erick Cantu / Eagle Rotorcraft Simulasi"
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
/ / tambah ditambah ui_typerole = "Twin Engine TurboProp"
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// tambah koma inverveted kanggo ui_variation = entri sing ana
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// tambah ilang ui_typerole = entri karo koma terbalik
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// tambah koma inverveted menyang ui_typerole = entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// tambah koma inverveted kanggo ui_manufacturer = entri sing ana
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// nambah koma inverveted menyang ui_type = ana entri EMB120
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// tambah koma inverveted kanggo deskripsi sing ana = entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//

Aku bakal seneng ngunggahaké 'pesawat.cfg' sing diowahi manawa admin menehi ijin, (Aku ora pengin nglanggar hak cipta sapa waé).

Goff

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 1 day ago #864 by rikoooo

Halo,

Matur suwun,

Apa sampeyan ngirim Aircraft.cfg sampeyan? Aku bisa nggawe update sanajan suntingan cilik iki ora nambah utawa mbusak visibilitas repaints.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: lotstr

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 12 days ago #866 by golek

Pesawatku sing diowahi cfg

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.124 detik
Basa