Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Salam iki! Saka Fort Worth, Texas

More
sasi 11 2 weeks ago #867 by sdatcher

Aku seneng banget nemokake forum iki. Aku wis mabur FSX saklawasé lan mung dituku P3D v4. Aku nyoba ngundhuh file sawetara supaya aku ngaktifake akun Jumbo. Aku duwe tantangan nyedhiyakake undhuhan kanggo miwiti. Jendhela ngundhuh katon banjur ilang tanpa nindakake apa-apa. Aku nginstal Windows 10 karo kabeh update paling anyar.

Sembarang saran bakal banget dihargai. Ngapunten kanggo pitakonan awal.

Cheers!
Sean

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.094 detik
Basa