Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Salam iki! Saka Fort Worth, Texas

More
taun 2 2 months ago #867 by sdatcher

Aku bungah banget golek forum iki. Aku lagi mabur FSX kanggo taun lan mung tuku P3D v4. Aku nyoba ndownload sawetara file supaya aku wis ngaktifake akun Jumbo. Aku duwe tantangan kanggo entuk download diwiwiti. Jendela download katon banjur lunga tanpa nindakake apa-apa. Aku mbukak Windows 10 karo kabeh nganyari paling anyar.

Sembarang saran bakal ngormati banget. Nyuwun sewu kanggo pitakon awal.

Cheers!
Sean

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.168 detik
Basa