Basa

Topik-lambang Pitakonan boeing_747-8_hires_retro_liveries_pack

More
1 taun 4 sasi kepungkur #876 by aadschouten

Ngendhi hidung sing ora bisa digunakake, aku ndeleng silinder gerakan sing digunakake, nanging pasuryan roda irung wis macet ing tengah.
apa masalah ??? Aku masalah iki ana ing MDL.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur - 1 taun 4 sasi kepungkur #898 by Josh13215

Hidung kothong digunakake kanggo kula nanging mesin ing idle kaya aku uga ing udara.

lampiran:
Pangowahan pungkasan: 1 taun 4 sasi kapungkur dening Josh13215.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.397 detik
Basa