Basa

Topik-lambang Pitakonan Posky Boeing 777-200 putih, ora ana liveries, ora ana apa-apa

More
1 taun 6 sasi kepungkur #884 by jangor

Hi, Aku wis ngundhuh Posky B777-200 saka Rikooo lan diundhuh bareng karo alat ngukur efek gauge. Aku nginstal loro lan aku duwe papat pesawat lungguh ing folder bidang. Nanging, nalika aku mbukak, dheweke wis putih, ora ana ati, ora ana masalah, ora ana rincian, ora ana kokpit, apa-apa. Cukup kulit putih.

I have downloaded and installed several other B777 from Rikooo and from other freeware websites, but it is always the same. I could almost say my FSX is hexed against B777. The same, by the way, happened to De Haviland Dash 8-400. I am also sending a screenshot of the white plane.

Carane aku bisa ngatasi iki minangka wis njupuk ing syaraf sandi.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #910 by Parky-Joe

Peta ora bisa ditampilake, sampeyan ora nemtokaké lokasi durung.
Pindhah menyang setelan banjur kustomisasi banjur untick kothak 'pratinjau DirectX 10' lan liveries sampeyan kabeh kudu ana. Wis iki masalah sing padha aku lan mung ngerti carane kanggo mutusake masalah liwat minggu nyoba lan kesalahan. Muga-muga bisa dianggo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.224 detik
Basa