Basa

Topik-lambang Posky Boeing 777-200 putih, ora ana ati, ora ana apa-apa

More
6 months 1 week ago #884 by jangor

Hi, Aku wis ngundhuh Posky B777-200 saka Rikooo lan diundhuh bareng karo alat ngukur efek gauge. Aku nginstal loro lan aku duwe papat pesawat lungguh ing folder bidang. Nanging, nalika aku mbukak, dheweke putih, ora ana ati, ora ana masalah, ora ana rincian, ora ana kokpit, apa-apa. Cukup kulit putih.

Aku wis ngundhuh lan nginstal sawetara B777 liyane saka Rikooo lan saka situs web freeware liyane, nanging tansah padha. Aku meh bisa ngomong FSX diblokir karo B777. Kanthi cara mangkono, ana uga De Haviland Dash 8-400. Aku uga ngirim gambar saka pesawat putih.

Carane aku bisa ngrampungake iki amarga wis nandhang sarafku.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago #910 by Parky-Joe

Peta ora bisa ditampilake, sampeyan ora nemtokaké lokasi durung.
Pindhah menyang setelan banjur kustomisasi banjur untick kothak 'pratinjau DirectX 10' lan liveries sampeyan kabeh kudu ana. Wis iki masalah sing padha aku lan mung figured carane ngatasi liwat minggu nyoba lan kesalahan. Mugi-mugi kerjane kanggo sampeyan.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.236 detik
Basa