Basa

Topik-lambang Pitakonan "Embraer EMB-120 Mega Pack FSX & P3D"

More
2 taun 1 sasi kepungkur - 2 taun 1 sasi kepungkur #891 by bobrad79

Hai ... Aku wis nginstal file ing ndhuwur P3Dv4 nanging instrumen ora bisa,
Aku nginstal otomatis lan uga nyoba nginstal manual.
Cheers Muga sawetara awak bisa nulungi

SORRY PEOPLE MAYBE NEXT TIME ING AKU DENGAN PAKET PAKETB) B) B) B) B) Masalah tetep THANKS

Suntingan pungkasan: 2 taun 1 sasi kapungkur dening bobrad79.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1065 by davgál1

Sugeng sonten, forum:
Aku kepengin takon babagan mesin wiwit ing pesawat iki, amarga saben-saben diwiwiti, mesin ngasilake kekuwatan sajrone udakara 10 menit, sanajan ana Power Levers sing ana ing posisi Idle, uga Kondisi Levers (bulu).
Aku (jelas) ora nindakake prosedur wiwitan sing nyata, nanging prosedur saka PDF addon kasebut.
Muga-muga sampeyan bisa mbantu aku.
Regards,

David

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1066 by DRCW

Pisanan mateni program keamanan internet sampeyan, banjur instal maneh program kasebut. Ayo kula ngerti yen sing dienggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1084 by davgál1

Matur suwun kanggo jawaban sampeyan.
Rampung, nanging ora bisa ...

David

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 9 sasi kepungkur - 1 taun 9 sasi kepungkur #1085 by DRCW

Oke, aku bakal ngunduh pak mega iki menyang P3D V4 lan delengen apa uga lan carane ndandani. Aku bakal njaluk maneh

Pangowahan pungkasan: 1 taun 9 sasi kapungkur dening DRCW. Alesan: Ganti FSX kanggo P3D V4

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1086 by DRCW

Nalika aku ngundhuh piranti lunak iki, aku nyathet ing bahan bacaan, sing ana gubernur kuning sing disebutake ing panel throttle, sing ora ngidini sampeyan pindhah ing ndhuwur 10% saka N1. Gubernur iki kudu aktif sajrone diwiwiti lan disengaged ing throttle munggah. Assuming sampeyan ngerti iki, lan nderek prosedur, iki bisa uga ana ing ngendi ana kesalahan ing coding. Tansah sampeyan dikirim

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1087 by DRCW

Oke aku wis nyawang pesawat, lan pancen masalah kasebut yaiku masalah coding antara panel throttle 2D lan fitur gubernur. Sampeyan bakal nyathet gubernur mung ing panel pop 2 D, ora ana ing kokpit virtual. Sajrone wiwitan, kontrol bahan bakar uga bisa metu. Ana konflik ing antarane panel virtual lan 2D. Dheweke ora main becik. Panel virtual ana gandhengane karo udhara raja standar ing P3D. Aku bakal nindakake sawetara muter lan ndeleng apa sing bisa daklakoni

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1088 by daveh

Hai, aku wis ndownload paket iki FSX. Aku jujur ​​mikir iki minangka salah sawijining download sing paling apik sing wis dak download! Tingkat bingkai ora kena pengaruh, lan rincian kokpit (panel 2D, guages ​​etc) apik tenan. Wis apik Rikooo!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.261 detik
Basa