Basa

Topik-lambang Pitakonan "Embraer EMB-120 Mega Pack FSX & P3D"

More
1 taun 4 sasi kepungkur - 1 taun 4 sasi kepungkur #891 by bobrad79

Hi ... Aku nginstal file ing ndhuwur dadi P3Dv4 nanging instrumen ora bisa,
Aku diinstal otomatis lan uga nyoba manual instal.
Cheers Hope awak bisa mbantu

SORRY PEOPLE MAYBE NEXT TIME I READ BEFORE POSTINGB) B) B) B) B) Masalah tetep THANKS

Pangowahan pungkasan: 1 taun 4 sasi kapungkur dening bobrad79.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 minggu kepungkur #1065 by davgál1

Sugeng siang, forum:
Aku arep takon babagan wiwitan mesin ing pesawat iki, amarga saben-saben aku miwiti, mesin ngasilake daya lengkap watara menit 10, senadyan Power Levers ana ing posisi Idle, uga Kondisi Levers (wulu).
Aku (temenan) aja nindakake tata cara nyata, nanging prosedur saka PDF saka addon.
Mugi sampeyan saged mbiyantu kula.
Regards,

David

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 minggu kepungkur #1066 by DRCW

Pisanan mateni program keamanan internet sampeyan, banjur instal maneh program kasebut. Ayo kula ngerti yen sing dienggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 minggu kepungkur #1084 by davgál1

Matur nuwun kanggo jawaban sampeyan.
Rampung, nanging ora bisa ...

David

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 minggu kepungkur - 1 taun 1 minggu kepungkur #1085 by DRCW

Oke, aku bakal ngundhuh iki paket Mega menyang P3D V4 lan ndeleng apa munggah lan carane ndandani. Aku bakal bali karo kowe

Pangowahan pungkasan: 1 taun 1 minggu kepungkur dening DRCW. Alesan: Ngganti FSX dadi P3D V4

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 minggu kepungkur #1086 by DRCW

Nalika aku ngundhuh piranti lunak iki, aku nyathet ing bahan bacaan, sing ana gubernur kuning sing disebutake ing panel throttle, sing ora ngidini sampeyan pindhah ing ndhuwur 10% saka N1. Gubernur iki kudu aktif sajrone diwiwiti lan disengaged ing throttle munggah. Assuming sampeyan ngerti iki, lan nderek prosedur, iki bisa uga ana ing ngendi ana kesalahan ing coding. Tansah sampeyan dikirim

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 minggu kepungkur #1087 by DRCW

Oke, aku wis nyawang pesawat, lan masalah kuwi masalah kodhe antarane panel throttle 2D lan fitur gubernur. Sampeyan bakal ngelingake gubernur mung ing panel pop munggah 2, ora ing kokpit virtual. Sajrone wiwit, kontrol bahan bakar katon minangka wig metu uga. Ana konflik ing kene antarane panel virtual lan 2D. Dheweke ora seneng. Panel virtual ana hubungane karo udara raja default ing P3D. Aku bakal nglakoni sawetara dolanan lan ndeleng apa sing bisa aku lakoni

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 minggu kepungkur #1088 by daveh

Woy, aku mung ngundhuh paket iki kanggo FSX. Aku sajujure mikir iki minangka salah sawijining undhuhan paling apik sing wis didownload! Tarif pigura ora kena pengaruh, lan rincian kokpit (panel 2D, guages ​​etc) apik tenan. Nah rampung Rikooo!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.346 detik
Basa