Basa

Topik-lambang Pitakonan Pitakonan basa 737 pack?

More
2 taun 1 sasi kepungkur #893 by iamcanadian2

Ora ana wong ngerti carane ngganti basa c ing paket 737. Iku apik nanging aku entuk wong Perancis ngomong kanggo ora udud lan seatbelt?
Aku nggunakake Paint Disney Disney. gedhe karya dening cara! thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 2 minggu kepungkur - 2 taun 2 minggu kepungkur #943 by DRCW

Hello, Yen sampeyan duwe pesawat liyane sing ana ing basa Inggris, sampeyan bisa nransfer swara kasebut lan ngganti sing ana ing paket 737. Kanggo nindakake iki, mbukak folder swara ing pesawat, gulung mudhun nganti sampeyan nemokake wav audiophiles. . Elingi jeneng, lan klik kaping pindho ing saben sampeyan supaya bisa krungu lan verifikasi. Saiki pindhah menyang pesawat sing duwe swara sampeyan pengin ing 737 pak. Yen sampeyan nemokake rong swara ing pesawat sing pengin ditransfer, banjur nyalin lan tempel audiophile menyang desktop. . Padha bisa uga ditandhani minangka:
Kabayan_Alert or Seatbelt lan biasane No_Smoking teka munggah padha. Saiki, priksa manawa jeneng file swara wav cocog sing gedhe-gedhe saka paket 737, yen ora, mung klik tengen ing antarané sampeyan disisipi sampeyan desktop , Lan ganti jeneng file kasebut supaya padha match. Banjur seret file menyang folder swara saka pak 737, lan sampeyan bakal diwenehi pilihan pindhah lan ngganti wong mau. Sampeyan saiki kudu duwe swara sing bener yen sampeyan pengin ngganti switch.

Pangowahan pungkasan: 2 taun 2 minggu kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.166 detik
Basa