Basa

Topik-lambang Pitakonan Apa ora 777 kanggo P3D V4?

More
1 taun 2 sasi kepungkur #894 by Josh13215

Halo,
Nganti tanggal Aku ora nemokake nambah 777 digunakake kanggo P3D V4. Salah siji bakal dadi 'ora ana pratilik sing kasedhiya' utawa ora ndhukung P3D V4. Apa ana sing duwe 777 nggarap kanggo V4?

Thanks in advance guys

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #896 by Gh0stRider203

Iki wis ditemtokake kaping pirang-pirang sadurunge. LOT pesawat ora bisa dianggo karo P3D V4 amarga durung dirancang kanggo. ana benang saperangan aku ketemu ...

www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?t=124878

www.sim-outhouse.com/sohforums/showthrea...ility-in-Prepar3D-V4


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #899 by Josh13215

Matur nuwun Rider :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.176 detik
Basa