Basa

Topik-lambang Sapa sing kasengsem ing kloter ing server nggunakake JoinFS lan kathah AI ???

More
sasi 5 1 day ago #900 by fltbuff71

Waca website fsxflywithmanyai.weebly.com kanggo rincian

Bakal ngeset penerbangan klompok ing mangsa ngarep yen cukup kapentingan.

kontakku alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

Aku nggunakake download Rikooo kanggo paket ati 737 lan 747

Ora bisa fly AI ing multiplayer ing Steam, nanging JoinFS gedhe lan sampeyan bisa fly Steam, Box, utawa Flight Sim liyane ing free flight.

Aku ora bakal nggunakake TeamSpeak lan katon kaya ngisi kanggo server saiki ....

Yen kasengsem, mung supaya aku ngerti

Ndeleng gambar sing digandhengake karo aku nggarap Ai Flight Planner. .my server, lan JoinFS

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 5 days ago #996 by fltbuff71

Update ............

Aku nambah DISCORD

lan

looking for any interest in joining me on this server in MARCH 2018 group flilght, with many AI planes, yourself, and using DISCORD ???????

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 3 4 weeks ago #1003 by fltbuff71

SAIKI INGGRIS

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 3 3 weeks ago #1007 by fltbuff71

nyenengake

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 2.199 detik
Basa