Basa

Topik-lambang Pitakonan Sapa sing kasengsem karo mabur karo akeh AI ing serverku ???

More
sasi 9 3 weeks ago #901 by fltbuff71

Waca website fsxflywithmanyai.weebly.com kanggo rincian

Bakal ngeset penerbangan klompok ing mangsa ngarep yen cukup kapentingan.

kontakku alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

Aku nggunakake download Rikooo kanggo paket ati 737 lan 747

Ora bisa fly AI ing multiplayer ing Steam, nanging JoinFS gedhe lan sampeyan bisa fly Steam, Box, utawa Flight Sim liyane ing free flight.

Aku ora bakal nggunakake TeamSpeak lan katon kaya ngisi kanggo server saiki ....

Yen kasengsem, mung supaya aku ngerti

Ndeleng gambar sing digandhengake karo aku nggarap Ai Flight Planner. .my server, lan JoinFS

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.145 detik
Basa