Basa

Topik-lambang Pitakonan Hei? kasengsem ing kloter karo akeh AI ing serverku ???

More
1 taun 4 sasi kepungkur #902 by fltbuff71

Waca website fsxflywithmanyai.weebly.com kanggo rincian

Bakal ngeset penerbangan klompok ing mangsa ngarep yen cukup kapentingan.

kontakku alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

Aku nggunakake download Rikooo kanggo paket ati 737 lan 747

Ora bisa fly AI ing multiplayer ing Steam, nanging JoinFS gedhe lan sampeyan bisa fly Steam, Box, utawa Flight Sim liyane ing free flight.

Aku ora bakal nggunakake TeamSpeak lan katon kaya ngisi kanggo server saiki ....

Yen kasengsem, mung supaya aku ngerti

Ndeleng gambar sing digandhengake karo aku nggarap Ai Flight Planner. .my server, lan JoinFS

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #909 by fltbuff71

OK, kita siap kanggo fly, teka ndeleng website, gabung bebarengan karo JoinFS.

Bakal mengkono iki saben dina pungkasanipun ing server sandi kaping pirang-pirang dina.

Mangga nyenengake kapentingan kula @ alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.



Thanks



Seneng Terbang!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #914 by fltbuff71

SAIKI SAIKI, pesawat otomatis sing aktif karo akeh AI, mung mangkat KMCO ... Waca situs web saya kanggo rincian

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #915 by Dariussssss

fltbuff71 wrote: SATU SAIKI, pesawat otomatis ing proses karo akeh AI, mung ninggalake KMCO ... Waca Website sandi kanggo rincian


Sing kabeh apik lan apik, nanging ngendi website sampeyan?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #916 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote:

fltbuff71 wrote: SATU SAIKI, pesawat otomatis ing proses karo akeh AI, mung ninggalake KMCO ... Waca Website sandi kanggo rincian


Sing kabeh apik lan apik, nanging ngendi website sampeyan?


Panjenengane dikirim ing forum FSX, P3D lan FS2004. padha ing saben wong. Situs web iku fsxflywithmanyai.weebly.com sing ana ing baris pisanan saka post (s).

Pribadi ... #NotImpressed


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #923 by fltbuff71

Hello, iki ing baris pisanan topik forumku ...

Waca website fsxflywithmanyai.weebly.com kanggo rincian

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.277 detik
Basa