Basa

Topik-lambang Pitakonan Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D

More
1 taun 3 sasi kepungkur #903 by NieNix

Halo,
Aku wis ngundhuh lan nginstal Paket Kliwon Boeing 737 kanggo P3d, nanging nalika aku miwiti P3D v4 aku ora bisa nemokake Boeing 737. Apa aku butuh Program tambahan kanggo miwiti paket Boeing?
Sakwise nginstal Paket Tambang Boeing 737-700 American Airlines FSX & P3D ana masalah sing padha, aku ora duwe Pesawat Boeing.

Regards Matthias

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #905 by NieNix

Masalah tetep.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur - 1 taun 3 sasi kepungkur #928 by DRCW

Hello, apa sampeyan ngidini Rikooo ngundhuh kanthi otomatis? Apa installer kanthi otomatis ndeteksi P3D V4? Ing disiapake file disimpen ing folder dokumen, (prepard 3Dv4 Tambah ons) Sampeyan bisa nyalin folder pesawat lan paste menyang Program Files / Lockheed Martin / Nyiapake 3D v4 / Ob obyek / Kapal Salin lan tempel ana

Pangowahan pungkasan: 1 taun 3 sasi kapungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.195 detik
Basa