Basa

Topik-lambang penting P3D Masalah V3

More
2 taun 1 sasi kepungkur #906 by Dariussssss

Ora yakin manawa wong liya wis ngirim masalah iki sadurunge, nanging ...

Aku duwe p3d v3, lan nalika nginstal FSUIPC, kacilakan kasebut. Ora miwiti. Tanpa iku, kabeh bisa uga.

Apa ana cara ing sekitare?

Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 4 minggu kepungkur #907 by Gh0stRider203

entuk v4. iku rada stabil saka apa sing dakrungu. Aku nempuh FSX manuk Pendhaftaran ora bisa digunakake P3D


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 4 minggu kepungkur #908 by Dariussssss

Ditanggulangi, SimConnect dadi masalah. Nanging, saiki aku duwe masalah liyane .. Akeh pesawat sing diarani loro-lorone ... dheweke ora tenanan P3D... Aku seneng, nanging ... laknat. Jumlah masalah lan kesalahan sing ora dipercaya.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.170 detik
Basa