Basa

Topik-lambang tekstur disparait

More
sasi 3 3 weeks ago #911 by RUN974

Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan bakal duwe BBS prologue babagan BBS nalika nginstal tekstur sing disedhiyakake ing kaca sing cocog kanggo sampeyan? saengga bisa ngalami masalah ing PMDG 330. Merci.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 3 3 weeks ago #912 by Gh0stRider203

Forum iki mung basa Inggris. Kanggo Forum Rikooo Perancis, tindakake pranala iki: www.rikoooo.com/fr/forum/


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 months 1 week ago #934 by DRCW

Sampeyan bisa ngundhuh aplikasi sing diundhuh saka FSX. Yen sampeyan duwe masalah karo jinis-jinis tekstur, sampeyan ora bakal ngupayakake FSX Delux lan SP1 / SP2 supaya sampeyan ora kasedhiya. Yen sampeyan ora bisa ngundhuh versi anyar, sampeyan kudu ngupayakake apa wae sing kudu ditindakake kanthi manual, supaya sampeyan bisa ngundhuh lan ngupayakake wektu kanthi cepet. Sampeyan bisa ngundhuh luwih akeh

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.101 detik
Basa