Basa

Topik-lambang Pitakonan Masalah pendakian B737 300-400-500 (multipack Rikoooo)

More
2 taun 1 minggu kepungkur #917 by CL38

Hello
On P3Dv4 kanthi B737-400 utawa B737-500 (multiplikate klasik Rikoooo) pesawat (kanthi sawise aktifitas pengambilan PA, SPEED = 250, ALT = 10000, A / T melu, V / S = 1800 utawa 1500) ilang banget. kecepatan minggah nganti tekan pancing. Aku ngatur supaya bisa mundhak kanthi nindakake tingkat penengah kanggo nggawe kacepetan maneh.
On FSX, kanthi B737-800 aku ora duwe masalah, kanthi pesawat V / S = 1500 munggah kanthi cepet nganti tekan ft 31000.
Yen ana wong sing bisa nyritakake apa sing aku salah, iku bakal ngirit riset sing mbuwang wektu.
Matur nuwun

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Vavanou 28, Captain123

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 5 dina kepungkur - 2 taun 5 dina kepungkur #927 by DRCW

737 sing luwih tuwa ora duwe kapasitas tikaman sing ditindakake 737-800. Yen sampeyan mlebu file CFG pesawat, bukak lan gulung mudhun menyang bagean {Engine}, ana garis kode sing ditandhani .... Aku ora nggunakake pesawat iki nanging ujar ujar tujuwan nuduhake 18929, tambah udakara 4000 tikel tikaman luwih akeh saengga maca 22929. Iki kudu ngidini clime ing 1800 fpm Iki conto utawa bagean sing bakal sampeyan cari:
[TurBineEngineData]
fuel_flow_gain = 0.002 // Gain ing aliran bahan bakar
inlet_area = 19.6 // Kaki Square, wilayah nalikle mesin
rated_N2_rpm = 29920 // RPM, nilai panggung kompresor tahap kedua
static_thrust = 28000
afterburner_available = 0 // Afterburner available?
reverser_available = 1 // Daur ulang tegangan kasedhiya?
ThrustSpecificFuelConsumption = 0.385 // Thrust specific fuel consumption (Jets)
AfterBurnThrustSpecificFuelConsumption = 0 // TSFC with afterburn / reheat engaged

Pangowahan pungkasan: 2 taun 5 kepungkur dening DRCW.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: CL38

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 2 dina kepungkur #956 by CL38

Matur nuwun kanggo jawaban; Aku nyoba 28000 lan ora apa-apa.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 2 dina kepungkur #958 by DRCW

Ora masalah, Happy landings!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.215 detik
Basa