Basa

Topik-lambang Pitakonan B737 300-400-500 (multipack Rikoooo) pendakian masalah

More
1 taun 3 sasi kepungkur #917 by CL38

Hello
On P3Dv4 karo B737-400 utawa B737-500 (klasik multipack Rikoooo) bidang (kanthi sawise aktifitas aktif PA, SPEED = 250, ALT = 10000, A / T melu, V / S = 1800 utawa 1500) kacepetan cepet nganti sampeyan mati. Aku ngatur kanggo njaluk munggah kanthi nindakake akeh tingkat penengah kanggo nggawe dheweke bisa ngrampungake kacepetan.
Ing FSX, kanthi B737-800 aku ora duwe masalah, kanthi V / S = 1500 pesawat kasebut munggah ajeg nganti 31000 ft.
Yen ana sing bisa ngomong apa aku salah, bisa nylametake riset wektu saya akeh.
Matur nuwun

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Vavanou 28, Captain123

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur - 1 taun 3 sasi kepungkur #927 by DRCW

737 lawas ora nduweni kapasitas dorong sing digawe dening 737-800. Yen sampeyan pindhah menyang sampeyan file CFG pesawat, mbukak lan gulung mudhun menyang {Engine} bagean, ana baris kode ditandhani tikaman .... Aku ora nggunakake pesawat iki nanging ayo ngomong tikaman nuduhake 18929, nambah babagan 4000 luwih akeh kilogram supaya bisa maca 22929. Sing ngirim ngidini clima ing 1800 fpm Punika conto utawa bagean sampeyan bakal looking for:
[TurBineEngineData]
fuel_flow_gain = 0.002 // Gain ing aliran bahan bakar
inlet_area = 19.6 // Kaki Square, wilayah nalikle mesin
rated_N2_rpm = 29920 // RPM, nilai panggung kompresor tahap kedua
static_thrust = 28000
afterburner_available = 0 // Afterburner available?
reverser_available = 1 // Daur ulang tegangan kasedhiya?
ThrustSpecificFuelConsumption = 0.385 // Thrust specific fuel consumption (Jets)
AfterBurnThrustSpecificFuelConsumption = 0 // TSFC with afterburn / reheat engaged

Pangowahan pungkasan: 1 taun 3 sasi kapungkur dening DRCW.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: CL38

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #956 by CL38

Matur nuwun kanggo jawaban; Aku dites 28000 lan iku OK.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #958 by DRCW

Ora masalah, landings Happy!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.181 detik
Basa