Basa

Topik-lambang Pitakonan Modeling software

More
1 taun 5 sasi kepungkur #918 by jbduro

Hello
I would like to make of the modelling but I do not know who to use to put my planes on P3D.
You can help me stp
Thank you for the advice

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #942 by DRCW

If you understand the code for P3D aircraft, and would like to upload it for everyone, you can always do that at simivation.com. If you do, let me know so I can try it out! Thanks, Darrin

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: jbduro

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.217 detik
Basa