Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX addon idea

More
8 months 1 week ago #920 by NitroUK

Hi Guys,

Aku kepengin weruh yen ana wong sing ngerti gaweyan sing bakal menehi efek obor ing tikaman mouse kui yen nalika wayah wengi lan pesawat saya Dingin lan Gelap aku ndeleng switch aku kudu nguripake kanggo njaluk pesawat mulai / cahya ...

Apa ana sing kaya saiki? iku bisa digawe dening wong? id seneng mbayar tambahan.

Best wishes Glenn - G-VODC


"Blue Skies ... Safe Flying"

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago - 8 months 1 week ago #930 by DRCW

Hei, Aku ora menehi rekomendasi iki amarga kaya mengkene, pointer mouse bakal kanthi otomatis ngalahake FPS, nambah fitur kaya mengkene bakal nggawe karusakan sing luwih akeh. Paling apik yaiku nggunakake lampu banjir panel nalika persiapan pesawat. Priksa manawa sampeyan ngaktifake sampeyan APU (Aux Power Unit) kanggo pesawat sing dadi dilengkapi.

Pangowahan pungkasan: 8 sasi 1 minggu kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.108 detik
Basa