Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX idea addon

More
1 taun 7 sasi kepungkur #920 by NitroUK

Hi Guys,

Aku kepengin weruh yen ana wong ngerti gawean sing bakal menehi efek obor ing tikaman mouse kui yen nalika wayah wengi lan pesawat saya Dingin lan Gelap, aku ndeleng switch aku kudu nguripake pesawat bisa diwiwiti / ...

Apa ana sing kaya saiki? iku bisa digawe dening wong? id seneng nambani addon.

Salam paling apik Glenn - G-VODC


"Blue Skies ... Aman Flying"

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur - 1 taun 7 sasi kepungkur #930 by DRCW

Hei, aku ora bakal menehi rekomendasi iki amarga kaya mengkene, pointer mouse bakal kanthi otomatis ngalahake FPS, nambah fitur kaya mengkene bakal nggawe karusakan luwih akeh. Paling apik yaiku nggunakake lampu banjir panel nalika persiapan pesawat. Priksa manawa sampeyan ngaktifake sampeyan APU (Aux Power Unit) kanggo pesawat sing dadi dilengkapi.

Pangowahan pungkasan: 1 taun 7 sasi kapungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.310 detik
Basa