Basa

Topik-lambang Empresas brasileiras, por favor!

More
4 months 1 week ago #921 by moisinho

Ing babagan iki, para FSX bakal nemokake apa sing ana ing Ultimate Pack 777-200ER, sing bakal mbiyantu para TAM kanggo mbangun iki (B777-200ER). A kualifikasi tambahan sing dikembangake bakal terus dikembangake. Obrigado.


Aku uga duwe paket pesawat saka TAM (LATAM) kanggo Fsx, salah sijine paket paling apik sing ana ing Ultimate Pack 777-200ER, aku pengin tekstur TAM kanggo pesawat iki (B777-200ER). Kualitas tambahan ono kene luar biasa, terus nggawa menyang kita! Matur suwun.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
4 months 1 week ago #922 by Dariussssss

Kaping pisanan, welcome to Rikoooo. Iku pancene becik kanggo krungu yen sampeyan seneng pesawat Pack. Sayange, kita ora nggawe add-ons iki. Iki tegese kita ora bisa nambah utawa ngganti apa-apa. Yen ana sawetara kasalahan, kita bisa ndandani, nanging kuwi mau.

Kapindho ... Aku kudu ngelingake sampeyan, iki Forum Inggris, supaya ora ngirim ing basa liyane.

Sawise maneh, seneng lan seneng-seneng ing kene.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.197 detik
Basa