Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Empresas brasileiras, por favor! taun 2 4 months ago #921

Eu gostaria muito de ter um pacote de aeronaves da TAM (LATAM) para Fsx, umpamane kalebu pacelathon Ultimate Pack 777-200ER, yaiku gostaria muito de ter uma teks saka TAM kanggo aeronave (B777-200ER). Dos kualifikasi addons aqui são incríveis, continuem trazendo isso para nós! Obrigado.


Aku uga duwe paket pesawat saka TAM (LATAM) menyang Fsx, salah sawijining paket paling apik sing ana ing Ultimate Pack 777-200ER, aku kepengin banget kanggo tekstur TAM kanggo pesawat iki (B777-200ER). Kualitas ing add-ons kene luar biasa, terus nggawa kanggo kita! Matur suwun.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Empresas brasileiras, por favor! taun 2 4 months ago #922

Pertama, Sugeng rawuh ing Rikoooo. Apik banget yen sampeyan krungu manawa sampeyan seneng karo pesawat pesawat kasebut. Sayange, kita ora nggawe iki add-ons. Which means that we are unable to add or change something in them. If there are some errors ,we can fix them ,but that's about it.

Kapindho ... Aku kudu ngelingake sampeyan, iki Forum Inggris, supaya ora ngirim ing basa liyane.

Sawise maneh, seneng lan seneng-seneng ing kene.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.174 detik