Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Evening All

More
sasi 10 3 days ago #924 by mickod88

Evening Fellow Simmers !!

Wis dadi anggota Rikoooo saiki luwih saka sasi 6, akhire tak ngerteni aku dadi saiki ora bisa ngenteni wektu P3D sing apik maneh!

Nama kula Mick, lan aku saka Lossiemouth ing Skotlandia, saiki dadi Teknisi Avionik karo RAF. Looking forward kanggo sinau luwih akeh babagan P3D saka sing paling berpengalaman lan muga-muga banjur ngliwati kawruh saya menyang pemula liyane ing mangsa ngarep.

Cheers!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 3 days ago - sasi 10 3 days ago #925 by rikoooo

Hello Mick,

Sugeng rawuh ing forum, matur nuwun babagan ngenal piyambak.

Muga-muga sampeyan bakal seneng karo forum iki, kabeh forum anyar lan butuh sawetara aktivitas supaya aja ragu ngirim ing kene lan nggawa kawruh sing apik marang liyane.

Happy pesawat,


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 10 sasi 3 kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 3 days ago #926 by Gh0stRider203

Ya, aku sing liya! Sambutan, lan matur nuwun kanggo layanan sampeyan! :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.349 detik
Basa