Basa

Topik-lambang Fun karo pesawat freeware

More
7 months 1 week ago - 7 months 1 week ago #931 by DRCW

Aku panginten bisa dadi luwih apik kanggo mbantu simmers anyar supaya bisa nyenengake luwih saka FSX. Sadurunge maca ing iku penting kanggo dicathet yen prosedur ing ngisor iki kanggo FSX Gold Edition boxed ONLY (Ora Steam). Pesawat Default ing FSX sajrone fungsional nanging bisa entuk boros sethithik sawisé sedina lan nalika sampeyan dadi luwih ketagihan kanggo simulasi penerbangan, sampeyan mulai luwih akeh. Ing pandhuan langkah kanthi langkah iki aku bakal nyoba mbantu sampeyan sinau babagan ngatur pesawat karo kabeh lonceng lan peluit. Best kabeh iku gratis !!

Ayo mulih karo model populer Boeing 737-800. Tekstur ora kabeh sing nyengsemake. Kita pengin pesawat sing bisa diunduh kanthi baris, kurva lan tekstur sing luwih apik.

1) Ngundhuh Boeing 737-8K2 KLM New Livery PH-BXL Jeneng berkas (Posky_B738X-VC_KLM_NC_PH-BXL) Fitur 32 dicokot tekstur lan cedhak karo kualitas payware lan sayap rampung kanggo sempurno. Wong lanang ing langit mbukak proyek gedhe! Ngundhuh ing simivation.com release jet sipil tanggal Jan, 30,2015. Sawise diundhuh, extract berkas kasebut menyang desktop
Dadi apa sing ilang?
Ora ana swiwi sing katon
Ora ana tampilan kursi ing VC
Ora ana swara lonceng ing sabuk Kursi / Ora ana swara
Modeled Switch aktif nanging ora ngetokake swara ing VC
Ora ana jendhela Passenger (kanggo simulasi posisi jog ing pesawat)
Suara uga ... ora panas. Siji bab aku ora seneng babagan paling FSX lan freeware pesawat pihak katelu yaiku swara ing njaba sing ora seneng karo kuping lan supaya ngadhepi, carane akeh penerbangan nyata sing sampeyan wis ing ngendi sampeyan njaluk pesawat ngiringan ing njaba? Sampeyan ora krungu mesin lan swara angin saka jog jendhela njaba pesawat sampeyan? Maksudku keren duwe swara lan pandangan ing njaba, nanging kita bisa nggodhok pesawat saka posisi ing jero pesawat minangka pilot utawa penumpang.
Model iki nduweni swiwi swiwi lan gedhe nanging ora ana guna tanpa tampilan swiwi interior.
Kita bakal ndandani siji masalah ing pesawat iki sing ana hubungane karo audiophile tutup sing terus dilakoni suwene sawise posisi wis disetel.
Ana liyane nanging aku pengin miwiti karo item kasebut lan yen kirim iki nanggepi respon apik, aku bakal nggawe bagean 2 kanthi fitur lan perbaikan liyane ing pesawat iki.
2) Ngundhuh pesawat Boeing 717-200 ing rikooo.com Kita bakal nggunakake ing bagean 2.
Pesawat iki ngemot kathah lonceng lan plis. Yen sampeyan ngundhuh saka situs web kasebut ing ndhuwur bakal kanthi otomatis nginstal piranti lunak kanggo sampeyan. Oke, kita kudu ngundhuh dolanan utama 2 supaya bisa diwiwiti!
Priksa manawa sampeyan duwe notepad sing disetel ing desktop sampeyan
File sing perlu saka FSX Default B737-800
Pindhah menyang menu wiwitan ing jendhela lan pilih Dokumen / Pilih folder anyar / Klik tengen lan ngarani folder B737 config.files banjur seret menyang desktop
Saiki buka folder FSX ing ngendi wae sing ana Conto: Komputer / C: / File program (x86) / game Microsoft / Flight Simulator X
Gulung mudhun dhaftar klik ing SimObjects lan klik kanggo mbukak folder file kapal terbang. Gulung mudhun menyang folder B737_800 lan bukak.
Gulung mudhun menyang folder CFG pesawat lan bukak. Kita bakal nyalin lan nempelake bagean ing ngisor iki:
Category = airplane/[CameraDefinition.0]/[CameraDefinition.1]/[CameraDefinition.001]/[flaps.0]/[flaps.1]/[flaps.2]
Sampeyan uga bisa ngundhuh kanthi nyorot ing ngisor iki banjur nyalin lan nempel menyang notepad kosong ing desktop lan banjur pindhah menyang folder config.files B737 sing digawe ing desktop sampeyan:

Kategori = pesawat

[KameraDefinition.0]
Title = "Window sisih tengen"
Guid = {54F54B8A-3EC2-2D4E-8D10-B8F9D0F16ACC}
Gambaran = Tampilan sayap tengen saka kabin penumpang
Asal = Pusat
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = FALSE
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = FALSE
Track = None
ShowAxis = FALSE
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = 0.8
ShowWeather = Ya
InitialXyz = 3.2, 1.8, -5
InitialPbh = 5, 0, 100
XyzAdjust = TRUE
Kategori = Pesawat
MomentumEffect = TRUE
ClipMode = Minimal

[KameraDefinition.1]
Title = "Window Kiri Kiri"
Guid = {0ae3f864-da10-4e5a-977c-b9bba47d6f7a}
Description = Ndeleng sayap kiwa saka kabin penumpang
Asal = Pusat
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = FALSE
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = FALSE
Track = None
ShowAxis = FALSE
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = 0.8
ShowWeather = Ya
InitialXyz = -3.2, 1.8, -5
InitialPbh = 5, 0, 260
XyzAdjust = TRUE
Kategori = Pesawat
MomentumEffect = TRUE
ClipMode = Minimal


[KameraDefinition.001]
Title = "Kanan Duduk"
Guid = {8ff6c134-098d-409f-baec-caba3f683f98}
Asal = Cockpit Mini
MomentumEffect = YES
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = Palsu
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = Palsu
Track = None
ShowAxis = YES
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = .6
SmoothZoomTime = 2.0
ZoomPanScalar = 1.0
ShowWeather = Ya
XyzAdjust = TRUE
ShowLensFlare = FALSE
Kategori = Cockpit
PitchPanRate = 20
HeadingPanRate = 60
InitialXyz = 0.94, 0.0, 0.0
InitialPbh = 2, 0, 0


[flaps.0] // Trailing Edge Flaps
Tipe = 1 // 1 - buntut, 2 - timbal
span-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
ndawakake-wektu = 20 // detik
flaps-position.0 = 0 // degrees
flaps-position.1 = 1 // degrees
flaps-position.2 = 2 // degrees
flaps-position.3 = 5 // degrees
flaps-position.4 = 10 // degrees
flaps-position.5 = 15 // degrees
flaps-position.6 = 25 // degrees
flaps-position.7 = 30 // degrees
flaps-position.8 = 40 // degrees
ngrusak-kecepatan = 250 // KIAS
blowout-speed = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // Hydraulic

[flaps.1] // Inboard Leading Edge Flaps
Tipe = 2 // 1 - buntut, 2 - timbal
span-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
ndawakake-wektu = 2 // detik
flaps-position.0 = 0 //
flaps-position.1 = 1.0 //
ngrusak-kecepatan = 250 // KIAS
blowout-speed = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // Hydraulic


[flaps.2] // Outboard Leading Edge Slat
Tipe = 2 // 1 - buntut, 2 - timbal
span-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
ndawakake-wektu = 3 // detik
flaps-position.0 = 0 //
flaps-position.1 = 0.5 //
flaps-position.4 = 1.0 //
ngrusak-kecepatan = 250 // KIAS
blowout-speed = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // Hydraulic

Kanthi file kasebut sampeyan bisa nggawe tampilan swiwi kiwa lan tengen / Sawetara kursi kokpit VC tengen / Ndandani kesalahan Audiophile kanthi flaps. Tansah folder iki ing desktop supaya sampeyan bisa nggunakake pesawat liya ing mangsa ngarep.
Saiki kita kudu nyelehake berkas konfigurasi kasebut ing jeneng Boeing 737-8K2 KLM New Livery PH-BXL Jeneng berkas (Posky_B738X-VC_KLM_NC_PH-BXL) sing diunduh lan diekstrak menyang desktop.
1) Bukak folder Boeing 737-8K2 KLM
2) Gulung mudhun menyang folder Aircraft.CFG lan bukak
3) Gulung mudhun bagean ngisor banjur nyalin lan nempel bagean [CameraDefinition.0] / [CameraDefinition.1] / [CameraDefinition.001] ndhuwur mung [pitot_static] priksa manawa kanggo tetep spasi ing antarane saben bagean
4) Klik file lan simpen
Saiki fix audiophile

1) Gulung mudhun menyang bagian ngisor folder cfg 737-8K2 KLM lan mbusak kabeh bagean cap 3

2) Nyalin lan tempelake bagean-bagean sing diwenehake ing ndhuwur [flaps.0] / [flaps.1] / [flaps.2] pastike sampeyan duwe spasi ing antarane bagean

3)Klik file lan simpen

4) Nutup file CFG



File swara Custom (Wigati dicathet INSTRUKSI INI FOR YOUR PERSONAL USE ONLY DO NOT ATTEMPT TO TAKE CREDIT FOR PEOPLES OTHER WORK)

Aku ora bisa nyalin file swara pribadi menyang media iki supaya aku bisa nerangake carane sampeyan bisa nggawe dhewe:

1) Sampeyan bisa nemokake file swara khusus kanggo FSX Conto: ketik "fsxsounds simivation" ing mesin telusur lan lunga menyang kaca swara 1. Ana kaca file swara adat kanggo diunduh lengkap karo Sound CFG. (CFG folder instructs FSX carane lan ngendi kanggo aplikasi saben file swara ing folder supaya sampeyan bisa krungu flaps ditudhuh utawa mesin miwiti etc ...) Sampeyan bisa nggawe folder swara adat liwat dokumen lan jeneng iku " sandi swara adat"Bukak file swara sing diundhuh simivation.com lan pilih metu swara sing paling apik, banjur sijine ing folder khusus sampeyan

2) Folder sing dipilih minangka folder swara basa sandi Realistis Boeing 757 Rolls-Royce RB211-535E4 Sound Pack kanggo FS2004 lan FSX. dening Adam Murphy dikirim ing 2010. File kasebut 102Mb gedhe lan wong wis sawetara banget buzz-weruh swara engine sing uga sampled. Aku nggunakake file swara ing pesawat 737-800.

3) Ngundhuh file iki lan banjur mbukak lan ngrungokake conto-conto sing beda lan cathet jeneng berkas saben sampel. Aku nylametake akeh suara Adams lan nggunakake file Sound.config minangka basis kanggo ngowahi swara eksternal menyang internal

4) Ngundhuh kabeh file sing kapentingan sampeyan (cathet sampeyan kudu ngundhuh lan extract menyang desktop sadurunge sampeyan bisa mbukak lan ngrungokake conto kasebut sing ana) Aku milih paling ora 10 file kapisah saka 737s kanggo 777s lan liya-liyane.

5) Sawise nggawe folder saka menu wiwitan windows / Dokumen / folder anyar / Ngaranake folder Custom Sounds banjur seret menyang desktop. Ngrungokake kabeh file swara sing diunduh nemokake conto sing paling disenengi lan disalin ing Custom Sounds. Proses iki butuh sawetara wektu nanging ana tenan ora cepet-cepet lan gol iku kanggo nggawe pesawat ngimpi sing nyata kanggo sampeyan! Coba njaluk luwih saka siji swara kabin sing disenengi utawa swara swara / landing gear / engine etc ... Sampeyan kudu bisa nemokake swara sing beda karo 50.

Nggawe folder swara kanggo 737-8K2 KLM Cathetan, swara njaba biasane jenenge diwiwiti kanthi "x"

1) Sampeyan luwih gampang migunakake folder swara sing nduweni file config (CFG) sing wis digawe tinimbang dadi formulasi dhewe. Aku milih file Adam Murphy kanggo alasan sing banget. Iki minangka file gedhe sing paling akeh dhasar. Aku terus akeh swarané lan ngowahi sing aku luwih seneng saka folder liya sing diundhuh.

2) Saiki sampeyan wis nggawe folder Custom Sounds lan dimuat karo swara sing paling apik sing bisa didol, wektu iku kanggo nyalin lan nempel file kasebut menyang folder sing dipilih dadi file basa sampeyan (ing kasus Boeing 757 Realistik Rolls- Royce RB211-535E4 Sound Pack kanggo FS2004 lan FSX dening Adam Murphy dikirim ing 2010.)

3) Mbukak folder basa sampeyan lan nyelehake ing sisih tengen layar / Bukak folder Custom Sounds lan letakake ing sisih kiwa supaya sampeyan bisa ndeleng file loro-lorone

4) Sadurunge sampeyan nyalin lan nempelake swara file sing pengin diganti sampeyan kudu ngowahi jenenge dhisik supaya cocog karo jeneng file folder kasebut, supaya sampeyan kudu nggawe file config (CFG) dhewe. Wiwit file basa wis ngandhut A CFG, tuladha ing ngisor iki kabeh sing perlu panjenengan lakoni:



Base FILE NAME YOUR SOUND CUSTOM NAME



757_Cabin INT_Cabin



Sampeyan kudu klik tengen lan ngganti jeneng swara INT_Cabin sing dipilih lan ngganti jeneng kasebut 757_Cabin banjur salin lan paste menyang folder dasar. (Elinga yen file kasebut sensitif cilik supaya sampeyan kudu ngganti jeneng kasebut persis kaya sing ditulis ing folder basa) Sampeyan banjur kudu dijaluk Nyalin lan ngganti folder kasebut. Pilih Ya. Saiki file CFG bakal maca sampel swara sing anyar.

5) Ulangi proses iki nganti sampeyan aran sampeyan duwe kabeh swara sijine sing pengin.

Saiki iku wektu kanggo nguji swara sampeyan adat



1) Gawe serep folder swara asli ing KLN 737-8K2 kanthi ngganti jeneng sound.backup 737 lan seret menyang desktop utawa pasang ing folder dokumen kanthi cara kasebut.

2) Mbusak folder swara ing 737-8K2 KLM

3) Nyalin lan Tempel folder swara berkas dasar sing wis sampeyan nggawe selaras menyang folder 737-8K2 KLM lan ganti jeneng dadi "swara"



Oke, Salajengipun kita ndhedheg ing sisih kiwa lan tengen swiwi / nambah tampilan kursi tengen ing VC / Ngatasi masalah kesalahan audiophile kanthi flaps / nggawe folder swara khusus kanggo pesawat sampeyan.

Sadurunge nggawe bagean 2 "Lonceng lan peluit lan koreksi liyane" Instruksi iki Aku pengin ndeleng carane respon menyang iki. Pungkasan, ayo sijine pesawat anyar menyang FSX lan mbukak!

Bukak FSX / SIMOBJECTS / nyalin lan tempel file 737-8K2 KLM menyang folder Airplanes kuwi!

Pangowahan pungkasan: 7 sasi 1 minggu kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.119 detik
Basa