Basa

Topik-lambang Pitakonan Fun karo pesawat freeware

More
1 taun 11 sasi kepungkur - 1 taun 11 sasi kepungkur #931 by DRCW

Aku mikir yen luwih becik mbantu simulator anyar kanggo nyenengake FSX. Sadurunge maca iku penting kanggo dicathet yen prosedur ing ngisor iki yaiku FSX kothak Edisi Emas ON (Ora Kukus). Pesawat Default ing FSX fungsional nanging bisa mboseni sakcepete, lan dadi ketagihan simulasi penerbangan, sampeyan pengin kepengin banget. Ing langkah dawa saka pandhuan langkah iki aku bakal nyoba mbantu sampeyan sinau babagan ngatur pesawat nganggo kabeh lonceng lan bisik. Paling apik kabeh gratis !!

Ayo mulih karo model populer Boeing 737-800. Tekstur ora kabeh sing nyengsemake. Kita pengin pesawat sing bisa diunduh kanthi baris, kurva lan tekstur sing luwih apik.

1) Download Boeing 737-8K2 KLM New Livery PH-BXL Jeneng berkas (Posky_B738X-VC_KLM_NC_PH-BXL) Fitur 32 dicokot tekstur lan banget cedhak karo kualitas payware lan wings rampung kanggo sempurno. Wong lanang ing langit mbukak proyek gedhe! Unduh ing simivation.com jet peretas tanggal rilis Jan, 30,2015. Sawise diundhuh, extract berkas kasebut menyang desktop
Dadi apa sing ilang?
Ora ana swiwi sing katon
Ora ana tampilan kursi ing VC
Ora ana swara lonceng ing sabuk Kursi / Ora ana swara
Modeled Switch ora bisa dienggo ing Swara VC
Ora ana jendhela Passenger (kanggo simulasi posisi jog ing pesawat)
Swara uga ... ora panas banget. Siji bab sing paling ora disenengi FSX lan pesawat pihak katelu freeware yaiku swara njaba sing ora nyenengake lan kupinge, kepiye penerbangan nyata sing sampeyan tekan ngendi sampeyan entuk pesawat pengiring ing njaba? Sampeyan ora krungu mesin lan angin saka jendhela jendhela njaba pesawat? Maksudku adhem yen duwe swarane lan tampilan njaba, nanging kita padha milih mabur saka posisi ing njero pesawat kasebut minangka pilot utawa penumpang.
Model iki nduweni swiwi swiwi lan gedhe nanging ora ana guna tanpa tampilan swiwi interior.
Kita bakal ndandani siji masalah ing pesawat iki sing ana hubungane karo audiophile tutup sing terus dilakoni suwene sawise posisi wis disetel.
Ana liyane nanging aku pengin miwiti karo item kasebut lan yen kirim iki nanggepi respon apik, aku bakal nggawe bagean 2 kanthi fitur lan perbaikan liyane ing pesawat iki.
2) Ngundhuh pesawat Boeing 717-200 ing rikooo.com Kita bakal nggunakake ing bagean 2.
Pesawat iki ngemot kathah lonceng lan plis. Yen sampeyan ngundhuh saka situs web kasebut ing ndhuwur bakal kanthi otomatis nginstal piranti lunak kanggo sampeyan. Oke, kita nduwe download utama 2 supaya diijini miwiti!
Priksa manawa sampeyan duwe notepad sing disetel ing desktop sampeyan
File sing dibutuhake saka FSX B737-800 ing Default
Pindhah menyang menu wiwitan ing jendhela lan pilih Dokumen / Pilih folder anyar / Klik tengen lan ngarani folder B737 config.files banjur seret menyang desktop
Saiki mbukak FSX folder ing ngendi wae ana Tuladha: Komputer / C: / File program (x86) / game Microsoft / Flight Simulator X
Gulung mudhun dhaptar klik ing SimObjects lan klik kanggo mbukak folder file kapal terbang. Gulung mudhun menyang folder B737_800 lan bukak.
Gulung mudhun menyang folder CFG pesawat lan bukak. Kita bakal nyalin lan nempelake bagean ing ngisor iki:
Category = airplane/[CameraDefinition.0]/[CameraDefinition.1]/[CameraDefinition.001]/[flaps.0]/[flaps.1]/[flaps.2]
Sampeyan uga bisa ngundhuh kanthi nyorot ing ngisor iki banjur nyalin lan nempel menyang notepad kosong ing desktop lan banjur pindhah menyang folder config.files B737 sing digawe ing desktop sampeyan:

Kategori = pesawat

[KameraDefinition.0]
Title = "Window sisih tengen"
Guid = {54F54B8A-3EC2-2D4E-8D10-B8F9D0F16ACC}
Gambaran = Tampilan sayap tengen saka kabin penumpang
Asal = Pusat
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = FALSE
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = FALSE
Track = None
ShowAxis = FALSE
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = 0.8
ShowWeather = Ya
InitialXyz = 3.2, 1.8, -5
InitialPbh = 5, 0, 100
XyzAdjust = TRUE
Kategori = Pesawat
MomentumEffect = TRUE
ClipMode = Minimal

[KameraDefinition.1]
Title = "Window Kiri Kiri"
Guid = {0ae3f864-da10-4e5a-977c-b9bba47d6f7a}
Description = Ndeleng sayap kiwa saka kabin penumpang
Asal = Pusat
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = FALSE
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = FALSE
Track = None
ShowAxis = FALSE
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = 0.8
ShowWeather = Ya
InitialXyz = -3.2, 1.8, -5
InitialPbh = 5, 0, 260
XyzAdjust = TRUE
Kategori = Pesawat
MomentumEffect = TRUE
ClipMode = Minimal


[KameraDefinition.001]
Title = "Tengen Papan"
Guid = {8ff6c134-098d-409f-baec-caba3f683f98}
Asal = Cokpit Mini
MomentumEffect = YES
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = Palsu
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = Palsu
Track = None
ShowAxis = YES
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = .6
SmoothZoomTime = 2.0
ZoomPanScalar = 1.0
ShowWeather = Ya
XyzAdjust = TRUE
ShowLensFlare = FALSE
Kategori = Cockpit
PitchPanRate = 20
HeadingPanRate = 60
InitialXyz = 0.94, 0.0, 0.0
InitialPbh = 2, 0, 0


[flaps.0] // Trailing Edge Flaps
Tipe = 1 // 1 - buntut, 2 - timbal
span-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
memperpanjang-wektu = 20 // detik
flaps-position.0 = 0 // degrees
flaps-position.1 = 1 // degrees
flaps-position.2 = 2 // degrees
flaps-position.3 = 5 // degrees
flaps-position.4 = 10 // degrees
flaps-position.5 = 15 // degrees
flaps-position.6 = 25 // degrees
flaps-position.7 = 30 // degrees
flaps-position.8 = 40 // degrees
ngrusak-kecepatan = 250 // KIAS
blowout-speed = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // Hydraulic

[flaps.1] // Inboard Leading Edge Flaps
Tipe = 2 // 1 - buntut, 2 - timbal
span-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
memperpanjang-wektu = 2 // detik
flaps-position.0 = 0 //
flaps-position.1 = 1.0 //
ngrusak-kecepatan = 250 // KIAS
blowout-speed = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // Hydraulic


[flaps.2] // Outboard Leading Edge Slat
Tipe = 2 // 1 - buntut, 2 - timbal
span-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
memperpanjang-wektu = 3 // detik
flaps-position.0 = 0 //
flaps-position.1 = 0.5 //
flaps-position.4 = 1.0 //
ngrusak-kecepatan = 250 // KIAS
blowout-speed = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // Hydraulic

Kanthi file kasebut sampeyan bisa nggawe tampilan swiwi kiwa lan tengen / Sawetara kursi kokpit VC tengen / Ndandani kesalahan Audiophile kanthi flaps. Tansah folder iki ing desktop supaya sampeyan bisa nggunakake pesawat liya ing mangsa ngarep.
Saiki kita kudu nyelehake berkas konfigurasi kasebut ing jeneng Boeing 737-8K2 KLM New Livery PH-BXL Jeneng berkas (Posky_B738X-VC_KLM_NC_PH-BXL) sing diunduh lan diekstrak menyang desktop.
1) Bukak folder Boeing 737-8K2 KLM
2) Gulung mudhun menyang folder Aircraft.CFG lan bukak
3) Gulung mudhun bagean ngisor banjur nyalin lan nempel bagean [CameraDefinition.0] / [CameraDefinition.1] / [CameraDefinition.001] ndhuwur mung [pitot_static] priksa manawa tetep spasi ing antarane saben bagean
4) Klik file lan simpen
Saiki fix audiophile

1) Gulung mudhun menyang ngisor folder cfg 737-8K2 KLM lan mbusak kabeh tutup flap 3

2) Nyalin lan tempelake bagean-bagean sing diwenehake ing ndhuwur [flaps.0] / [flaps.1] / [flaps.2] pasthekake sampeyan duwe spasi ing antarane bagean

3)Klik file lan simpen

4) Nutup file CFG



File swara Custom (Wigati dicathet INSTRUKSI INGIN FOR YOUR PERSONAL USE ONLY DO NOT ATTEMPT TO TAKE CREDIT FOR PEOPLES OTHER WORK)

Aku ora bisa nyalin file swara pribadi menyang media iki supaya aku bisa nerangake carane sampeyan bisa nggawe dhewe:

1) Sampeyan bisa nemokake file swara khusus kanggo FSX Conto: ketik "simulasi fsxmuni & # 8221; ing mesin telusuran lan langsung menyang kaca folder swara 1. Ana kaca file swara khusus sing bisa didownload lengkap karo Sound CFG. (Fungsi folder CFG FSX kepiye lan ing ngendi kanggo ngetrapake saben file swara ing folder kasebut supaya sampeyan bisa krungu flaps diturunake utawa mesin miwiti etc ...) Sampeyan bisa nggawe folder swara khusus liwat dokumen lan jenenge " sandi adat"Bukak file swara sing diundhuh simivasi.com lan pilih metu swara sampeyan sing paling apik, banjur sijine ing folder khusus sampeyan

2) Folder sing dipilih minangka folder swara basa sandi Realistik Boeing 757 Rolls-Royce RB211-535E4 Pack swara kanggo FS2004 lan FSX. dening Adam Murphy dikirim ing 2010. File kasebut 102Mb gedhe lan wong wis sawetara banget buzz-weruh swara engine sing uga sampel. Aku nggunakake file swara ing pesawat 737-800.

3) Ngundhuh file iki lan banjur mbukak lan ngrungokake conto-conto sing beda lan cathet jeneng berkas saben sampel. Aku nylametake akeh swara Adams lan nggunakake file Sound.config minangka basis kanggo ngganti swara eksternal menyang internal

4) Ngundhuh kabeh file sing kepengin sampeyan (cathetan sampeyan kudu ngundhuh lan ngeklik mau menyang desktop sadurunge sampeyan bisa mbukak lan ngrungokake conto sing ana ing) Aku milih paling ora 10 file kapisah saka 737s kanggo 777s lan liya-liyane.

5) Sawise nggawe folder saka menu wiwitan windows / Dokumen / folder anyar / Ngaranake folder Custom Sounds banjur seret menyang desktop. Ngrungokake kabeh file swara sing diunduh nemokake conto sing paling disenengi lan nyalin ing Custom Sounds. Proses iki perlu sawetara wektu nanging ana tenan ora cepet-cepet lan gol iku kanggo nggawe pesawat ngimpi sing nyata kanggo sampeyan! Coba njaluk luwih saka siji swara kabin sing disenengi utawa swara swara / mesin pendarat / mesin etc ... Sampeyan kudu bisa nemokake swara sing beda karo 50.

Nggawe folder swara kanggo 737-8K2 KLM Cathetan, swara njaba biasane jenenge diwiwiti kanthi "x"

1) Iku luwih gampang kanggo nggunakake folder swara sing wis file config (CFG) wis digawe saka kanggo ngramu dhewe. Aku milih file Adam Murphy kanggo alasan sing banget. Iku file gedhe sing wis paling basis ditutupi. Aku terus akeh sing muni lan diganti sing aku seneng luwih saka folder liyane aku diundhuh.

2) Saiki sampeyan wis nggawe folder Swara Swara lan dimuat nganggo swara sing paling apik sing bisa sampeyan temokake, iku wektu kanggo nyalin lan nempelake file kasebut menyang folder sing sampeyan pilih dadi file dhasar sampeyan (ing kasus Realistik Boeing 757 Rolls- Paket Swara Royce RB211-535E4 kanggo FS2004 lan FSX. dening Adam Murphy dikirim ing 2010. )

3) Bukak folder basa sampeyan lan nyelehake ing sisih tengen layar / Mbukak folder Custom Sounds lan letakake ing sisih kiwa supaya sampeyan bisa ndeleng file loro-lorone

4) Sadurunge sampeyan nyalin lan nempelake swara file sing pengin diganti sampeyan kudu ngowahi jenenge dhisik supaya cocog karo folder jeneng file kasebut, supaya sampeyan kudu nggawe file config (CFG) dhewe. Wiwit file basa wis ngandhut A CFG, tuladha ing ngisor iki yaiku apa sing kudu panjenengan lakoni:



Base FILE NAME YOUR SOUND CUSTOM NAME



757_Cabin INT_Cabin



Sampeyan kudu klik tengen lan ngganti jeneng swara INT_Cabin sing dipilih lan ngganti jeneng kasebut 757_Cabin banjur salin lan paste menyang folder dasar. (Elinga yen file kasebut sensitif cilik supaya sampeyan kudu ngganti jeneng kasebut kaya sing kasebut ing folder basa) Sampeyan banjur bakal dijaluk kanggo Nyalin lan ngganti folder kasebut. Pilih Ya. Saiki file CFG bakal maca sampel swara sing anyar.

5) Baleni proses iki nganti sampeyan rumangsa sampeyan duwe kabeh swara sijine sing pengin.

Saiki waktune kanggo nyoba swara adat sampeyan



1) Gawe serep folder swara asli ing 737-8K2 KLM kanthi ngganti jeneng sound.backup 737 lan seret menyang desktop utawa nyelehake ing folder dokumen kanthi cara kasebut.

2) Mbusak folder swara ing 737-8K2 KLM

3) Nyalin lan Tempel folder swara file dasar sing sampeyan wis nggawe selaras menyang folder 737-8K2 KLM lan ganti jeneng dadi "swara"



Oke, Nganti saiki, kita wis nampilake loro swiwi kiwa lan tengen / nambah tampilan kursi tengen ing VC / Ngatasi masalah kesalahan audiophile kanthi flaps / nggawe folder swara khusus kanggo pesawat sampeyan.

Sadurunge nggawe part 2 "Lonceng lan whistles lan koreksi liyane" Instruction iki aku pengin ndeleng kepiye tanggepan. Pungkasan, ayo mlebu pesawat anyar sampeyan FSX lan mbukak!

Open FSX / SIMOBJEKS / salinan lan tempel file KLM 737-8K2 menyang folder pesawat kasebut!

Pangowahan pungkasan: 1 taun 11 sasi kapungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.256 detik
Basa