Basa

Topik-lambang Njaluk '404 - Ora Found' nalika nyoba kanggo ngundhuh

More
7 months 1 week ago #932 by MTR1768

Aku nyoba ngundhuh freeware ing:

member.rikoooo.com:8888/dl/9dc1eba2127c0...hotoreal_scenery.zip

Nalika aku mencet tombol undhuhan sampeyan nyoba kanggo teka ing kene:

member.rikoooo.com:8888/dl/9dc1eba2127c0...hotoreal_scenery.zip

lan aku njaluk '404 - Not Found'.

Apa aku bisa ngundhuh?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #933 by DRCW

Kesalahan 404 bisa dadi alesan. Sampeyan bisa duwe masalah karo server sampeyan utawa Rikooo uga wis nggarap duweke dhewe. Sampeyan bisa uga duwe panyambungan winates. Sampeyan bisa ngalami sawetara malware. Aku nyaranake mlaku malwarebytes. Iku download gratis lan entuk dina 15 gratis layanan lengkap. Aku wis nggunakake kanggo 4 taun, lan ora ana apa. Sawise sampeyan mbukak scan, nyoba lan ngundhuh gambar maneh.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.192 detik
Basa