Basa

Topik-lambang Fun karo freelance pesawat part (2)

More
sasi 5 5 days ago #944 by DRCW

Inggih punika bagean 2. Sadurunge maca maca, priksa manawa sampeyan wis maca bagean 1 (Fun karo freeware pesawat) FSX mung! (Ora Steam)

Ing sisih pisanan kita diundhuh KLM 737 saka Posky lan nambahake swiwi wing 2 / Ngatasi kesalahan audiophile kanthi flaps / nggawe tampilan jog jroning

VC, lan nuduhake sampeyan carane nggawe folder swara adat dhewe karo cfg sing ana. Aku uga ngundhuh pesawat 717-200 saka Rikooo.com.

Ing bagean 2, kita bakal nambahake swiwi sing luwih apik saka 2, bali saka kokpit menyang mesin. Aku bakal nerangake carane sampeyan bisa ngganti posisi kamera

rasa sampeyan dhewe. Iki bakal migunani supaya sampeyan ora kudu mindhah posisi kamera(kontrol enter / control backspace / control + shift + enter / control + shift

+ backspace etc ...)
saben wektu sampeyan mbukak pesawat. Pisanan kita bakal menehi file kanggo posisi kamera anyar iki:

[KameraDefinition.2]
Title = "Engine / Kali"
Guid = {96883AAD-621B-4C45-8A58-DEF7B7FCB051}
Gambaran = Tampilan mesin saka jendhela penumpang ing sisih kiwa.
Asal = Pusat
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = FALSE
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = FALSE
Track = None
ShowAxis = FALSE
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = .90
ShowWeather = Ya
InitialXyz = -2.25, 1.5, 15 // -3.25, 1.5, 15
InitialPbh = 8.0, 0.000, 205 // 10.0, 0.000, 215
XyzAdjust = TRUE
Kategori = Pesawat
MomentumEffect = TRUE
ClipMode = Minimal

[KameraDefinition.3]
Title = "Engine / Right"
Guid = {5c1df274-034b-4e7f-953a-9d5e26f1646c}
Gambaran = Tampilan mesin saka jendhela penumpang ing sisih tengen.
Asal = Pusat
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = FALSE
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = FALSE
Track = None
ShowAxis = FALSE
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = .90
ShowWeather = Ya
InitialXyz = 2.25, 1.5, 15 // 3.25, 1.5, 15
InitialPbh = 8.0, 0.000, 155 // 10.0, 0.000, 145
XyzAdjust = TRUE
Kategori = Pesawat
MomentumEffect = TRUE
ClipMode = Minimal

Salinan lan paste bagiyan ing ngisor iki [CameraDefinition.1] ing file cfg pesawat KLM 737. Elinga ninggalake spasi ing antarane sections.Click file

lan nyimpen. (Waca bagéan 1 yen sampeyan ora yakin ing ngendi sampeyan nemokake cfg.folder pesawat) Dadi, carane sampeyan bisa ngganti lokasi kamera permanen maneh kanggo rasa sampeyan?

Wigati baris (InitialXyz = 2.25, 1.5, 15 // 3.25, 1.5, 15) lan (InitialPbh = 8.0, 0.000, 155 // 10.0, 0.000, 145) Punika bedane:

InitialXyz XYZ Nemtokake lokasi kamera ing hubungane karo asale, ing meter.
x = jarak ing sisih kiwa utawa tengen. + bener lan - wis ngiwa.
y = distamce munggah lan mudhun. + munggah lan mudhun.
z = jarak maju lan bali. + maju lan - wis maju InitialXyz = 20.0, 0.0, -2.0
XYZ

InitialPbh XYZ Jarak kamera, bank lan orientasi padanan diimbangi kanthi standar ing derajat.
p = lapangan. + mudhun lan - lagi munggah.
b = bank. + bank-bank ing kiwa lan - bank-bank ing sisih tengen.
h = judhul. + bener lan - wis ngiwa. Wigati: 180 = -180, 90 = -270. InitialPbh = 0, 0, 180


Informasi iki diwenehake ing: www.fstipsandaddons.com/tutorials...meras.html sampeyan bisa pindhah menyang situs iki kanggo rincian liyane

ngerteni pengaturan kamera ing FSX.

Swaping Panel
Saiki kita bakal njupuk boeing 717-200 sing diundhuh saka Rikooo.com, Mbusak folder panel KLM lan ganti karo salinan panel panel 717.

Menyang conto folder pesawat terbang 717 (Mulai / Komputer / C: / File program (x86) / Microsoft Games / Flight Simulator X / Simobjects / Kapal / B717-200
Bukak file B717-200 banjur copot lan paste folder panel menyang desktop.

Saiki bali menyang bagian kapal maneh lan nemokake folder KLM 737 lan bukak.
Klik tengen ing panel panel banjur ganti jeneng KLM panel.backup.
Salinan lan tempel KLM panel.backup sing diganti jeneng dadi Dokumen, banjur klik tengen lan mbungkus folder KLM panel.backup ing KLM

utama folder.
Saiki copot lan paste folder panel sing diselehake ing desktop (717-200) menyang folder utama KLM 737.

Kanthi swap panel iki sampeyan bakal duwe kabeh lonceng lan plis sing sampeyan seneng karo 717. Iki kalebu switch lan panel FSDFX. Sampeyan bakal sok dong mirsani

switch nduweni swara ngeklik ing VC. Dadi ing kene ana fitur pesawat:


Model Great Posky KLM kanthi tekstur HD
Nggawe wipers
Jendhela pilot lan co-pilot mbukak
Tampilan Window 4 ditambahake
1 Tampilan kursi tengen ditambahake
Flaps audiophile dikoreksi
File swara khusus sing digawe
Panel 2D sing luwih apik swaped metu saka asli karo persil saka lonceng lan putih
Panel FSDFX
Panggilan cepet
Ngganti pindhah ing 3D kokpit sawetara ing 2D
Aktifake avionik kanthi switch ing panel saklar. Ora perlu kanggo miwiti mesin kanggo nguripake avionik ing ngijini sampeyan nindakake pesawat pre-flight sing nyata

Radios / Pandhu Arah / Autopilot setelan etc ...

Aku bakal nggawe bagian pungkasan perbaikan 3. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan prosedur ninggalake jawaban utawa mung ngomong apa sampeyan mikir. Iki dirancang kanggo

welcome simmers anyar kanggo FSX lan hobi apik kita. Bagian pungkasan 3 bakal ndandani sawetara saklar lan nuduhake sampeyan cara ngganti cara pesawat beroperasi

sing bakal kalebu nyetel spek paling dhuwur kanggo pesawat kasebut (tanpa nganggo kapal) Iki bakal ngidini sampeyan nglakoni penerbangan lengkap kanthi tangki bahan bakar lengkap tanpa nyopot

timbangan. Gedhe kanggo wong-wong sing ora pengin nggawe akeh matematika kanggo ngeset penerbangan.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.106 detik
Basa