Basa

Topik-lambang Fun karo freelance pesawat part (3)

More
sasi 5 5 days ago #945 by DRCW

Fun karo pesawat Freeservers (bagean 3)

Ing ngisor iki kirim paling anyar kanggo subyek iki (Sekali maneh waca bagéan 1 lan 2)

Supaya kita wis nggawe KLM 737 luwih kaya pesawat payler nanging isih ana sawetara perkara sing bisa kita lakoni. Yen sampeyan melu part 1 &

2, banjur sampeyan ngundhuh 717-200 saka situs web Rikooo.com. Kanthi nginstal iki, sampeyan kanthi otomatis nambahake FDSFX pop-

munggah sing ngidini sampeyan duwe awak ing papan liwat switch ing panel. Mesthi yen sampeyan nggunakake FS-Penumpang

banjur koyone ora ditemokake nanging ana uga yen sampeyan pengin mabur tanpa FSP.

Ayo say sampeyan tansah nggunakake FSP lan ndeleng ora perlu nggunakake FDSFX pop-up, Sampeyan bisa tansah ngowahi lan ngganti audio kanggo saben

saklar individu menyang file musik utawa format MP3 liyane. Sawise 717-200 diinstal, instalasi otomatis disetel utama

audiophile ing folder swara utama FSX. Sawise sampeyan mbukak folder swara utama sampeyan bakal weruh file sing ditandhani "FDSFX". Ning kene

ngendi file audio mp3 disimpen:

Ambience 01_Gate
02_Airport Ambience
03_Boarding Muzak
04_Boarding Muzak
05_Boarding Muzak
06_Turbulance ON_Ann
07_Turbulance OFF
08_Gate Departure_Ann
09_Pushback_Capt Marcus
10_Safety Message_Ann
11_Safety Video_Generic
12_Take-Off_Capt Marcus
13_Climb_Ann
14_Cruise_Capt Marcus
15_Meal Service_Lis
16_Movie_Lis
17_Begin Descent_Capt Marcus
18_On Approach_Ann
19_On Final_Capt Marcus
20_Taxi To Gate_Ann
21_Gate Arrival_Capt Marcus

Ora perlu ngomong yen sampeyan wis nggunakake panel iki kualitas audio ora gedhe. Sampeyan bisa ngresiki file gawan nganggo MixPad

Perangkat Lunak Rekaman Multitrack gratis lan kasedhiya ing baris ing: www.nch.com.au/mixpad/
Klik ing "download versi gratis kene"bagean.
Njupuk file sing pengin kanggo ngresiki munggah Conto: (18_On Approach_Ann) banjur salin & paste menyang Mixpad. Klik ing efek

Ikon lan nggunakake Equalizer (Visual) nalika muter audiophile. Setel setelan ing ngendi sampeyan entuk swara paling apik lan klik

aplikasi. Coba nggedhekake lan ngurangi freq. kanggo njaluk swara sing apik. Yen sampeyan nemokake yen gemerisik mesin ngendhaleni nyoba ngobati freq

antarane 100 lan 250hz. Yen High wis distorted nyoba nglereni freq watara 5 kanggo 7 khz banjur ngedongkrak freq tengah. Yen

volume banget kurang sampeyan bisa ngunggahake kanthi ngeklik Amplify Icon lan nambah volume nganti 400%. Sawise rampung klik

ing Ngarep banjur ekspor menyang folder undhuhan ing jendhela. Metu saka MixPad. Sampeyan bakal dijaluk arep nyimpen "

pilih "
Bukak folder undhuhan lan bakal ana file sing dijenengi "Default Project" Iki file sampeyan wis diowahi. Seret menyang

desktop banjur ganti jenenge (18_On Approach_Ann). Sampeyan saiki bisa nyalin lan nempelake menyang folder swara FDSFX lan nalika

dijaluk milih Nyalin lan Ganti. Saiki sampeyan wis ngganti file kualitas audio asli kanthi anyar sing apik

versi!

Sampeyan bisa ngganti kabeh file sing kadhaptar ing ndhuwur karo sembarang MP3 sing pengin. Monggo ngomong sing pengin ngganti (01_Gate Ambience) nganggo

file musik ing perpustakaan MP3. Sampeyan mung bisa nyeret salinan file musik menyang desktop lan ngganti jeneng kasebut (01_Gate

Ambience) banjur copy & paste menyang folder swara FDFSX utama lan pilih salinan lan ngganti nalika njaluk.

Catetan: Unduh MixPad kalebu program konverter berkas gratis sing disebut NCH Suite. Kanthi program iki sampeyan bisa ngowahi

MP3 dadi swara Wave supaya bisa nyunting lan ngganti file swara
.

Oke saiki kita bakal nambah panel pulas pushback lan dhuwit menyang KLM 737. Program iki minangka freeware sing dikenal minangka

Groundhandling5 . Pindhah menyang situs web iki: flyawaysimulation.com/downloads/f...ing-gauges-

pushback-taxispeed-control-etc /


Sawise diundhuh sadurunge sampeyan ngekstrak nggawe file ing folder dokumen lan jenengake "Groundhandling5" banjur seret

desktop sampeyan. Ekstrak kabeh file saka undhuhan menyang folder Groundhandling5 sing digawe.
Saiki mbukak FSX utama

folder banjur Nyalin & Tempel "Groundhandling5" menyang folder swara utama FSX. Sampeyan mung kudu nindakake iki sepisan.

Saiki bukak file KLM 737 saka folder simobjects / Air FSX. Goleki pesawat folder panel banjur nyalin lan nempel
RCB_Groundhandling5 Kabinet File menyang Folder Panel KLM 737 (Iki minangka gauges kanggo Groundhandling5)

Salin lan Tempel RCB_Groundhandling5_Sound.dll menyang Panel Folder KLM 737 (file iki ngandhani FSX kanggo nggunakake swara
saka folder swara utama)


Mbukak file README pungkasan lan sampeyan bakal nemokake bagean ngisor iki:

[Window **]
size_mm = 204,65
katon = 0
window_size = 0.20,0.09
window_pos = 0.0,0.05
background_color = 16,16,16
gauge00 = RCB_Groundhandling5! PushbackDisplay, 2,2,74,61
gauge01 = RCB_Groundhandling5! PushbackStates, 0,0
gauge02 = RCB_Groundhandling5! Taxispeed, 79,2,64,61
// gauge03 = RCB_Groundhandling! UseToebrakePedals, 0,0
gauge04 = RCB_Groundhandling5! Rem, 146,2,56,61
gauge05=RCB_Groundhandling5_Sound!dsd_xml_sound3, 0,0,0,0, ./Sound/Groundhandling5/Sound.i

Bukak file KLM Panel.cfg lan bagean ndhuwur kudu katon kaya iki:

[Judhul Window]
window00 = Panel utama
window01 = Saklar
Window02 = GPS
Window03 = Panel Throttle
Window04 = Panel Overhead
Window05 = FlightDeck SFX panel
Window06 = Door Control
Window07 = Panel Potong
Window08 = PFD
Window09 = MFD
Window10 = EICAS
Window11 = Mini Panel
Window12 = Vertikal cepet
Window13 = GPWS / IAS / AS / FUEL
Window14 = Jam
Window15 = Angin Angin
Window16 = Backup HSI
Window17 = Backup Altimeter
Window18 = Sikap Backup
window19 = Flaps Large
Window20 = GPWS
Window21 = Radio Stack

Tengen miturut Window21 = Tipe Radio in Window22 = Groundhandling5

Saiki gulung mudhun nganti sampeyan nemokake:

[Window21]
size_mm = 159,441
posisi = 8
katon = 0
BACKGROUND_COLOR = 16,16,16
ident = RADIO_STACK_PANEL

gauge00 = 737-400! Comm 1, 0, 0,159, 68
gauge01 = 737-400! Comm 2, 0, 68,159, 68
gauge02 = 737-400! Nav 1, 0, 135,159, 68
gauge03 = 737-400! Nav 2, 0, 203,159, 68
gauge04 = 737-400! Transponder, 0, 271,159, 68
gauge05 = 737-400! ADF, 0, 340,159, 68
gauge06 = 737-400! Audio, 0, 409,159, 32

Tengen ing bagean iki yaiku ing ngendi panjenengan bakal nyalin lan nempel:

[Window **]


Ngganti ** dadi 22 supaya diwaca [Window22] [/ b]
size_mm = 204,65
katon = 0
window_size = 0.20,0.09
window_pos = 0.0,0.05
background_color = 16,16,16
gauge00 = RCB_Groundhandling5! PushbackDisplay, 2,2,74,61
gauge01 = RCB_Groundhandling5! PushbackStates, 0,0
gauge02 = RCB_Groundhandling5! Taxispeed, 79,2,64,61
//gauge03 = RCB_Groundhandling! UseToebrakePedals, 0,0
Mbusak // ing wiwitan baris iki !!!
gauge04 = RCB_Groundhandling5! Rem, 146,2,56,61
gauge05=RCB_Groundhandling5_Sound!dsd_xml_sound3, 0,0,0,0, ./Sound/Groundhandling5/Sound.i

Kanggo nguji: Mulai FSX lan yen sampeyan diunggah munggah ing KLM 737, pencet tombol alt (menu bar kudu katon ing ndhuwur

layar) pilih tampilan / Panel Instrumen / banjur klik Groundhandling5. Priksa manawa kerjane banjur nutup FSX.

Suwene ndandani ngalih:

Kanthi owah-owahan sing kita gawe nganti saiki sampeyan uga wis ngelingake ora ana swara nalika sampeyan milih Fasten Seatbelt & Ora Merokok

ngalih.

Iki pancen gampang banget lan aku nyingkirake kanggo pungkasan amarga aku pengin sampeyan ngerti pandhuan audiophile dhisik. Saiki kita tutup

wilayah kasebut bisa ngatasi. Pisanan sampeyan duwe pesawat ing koleksi default FSX sing duwe tutup sabuk lan ora ngetik udud

karo nada lonceng supaya kita kudu mbukak salah siji folder pesawat kasebut. Sepisan maneh ing folder utama FSX / simobjects /

pesawat. Temokake folder Airbus_A321 lan bukak.
Bukak folder swara lan nemokake file sing ditandhani "swara" banjur bukak.
Gulung mudhun lan salin & tempel bagean iki menyang notepad:

[NO_SMOKING_ALERT]
filename = CabinAlert

[SEATBELTS_ALERT]
filename = CabinAlert

Bagian ndhuwur nuduhaké FSX marang switch individu.
Bagian ngisor (filename = CabinAlert) ngandhani FSX kanggo narik audio saka folder swara FSX utama.

Saiki mbukak folder swara KLM lan ana uga file sing ditandhani "swara". Bukak file swara lan salin & tempel iki

bagean ing dhasar banget dhaftar. Tansah tetep spasi ing antarane bagean.

Sampeyan saiki kudu nada muni nalika nggunakake switch kasebut.

Muga-muga sampeyan wis sinau akeh kene. Sawise sampeyan nglakoni trik iki sampeyan bakal nemokake titik nalika sampeyan ngundhuh freeware

pesawat lan ekstrak menyang desktop sampeyan, bakal dadi alam sing kapindho kanggo mbenerake kasebut sadurunge sampeyan nginstal menyang FSX. Sampeyan bakal bisa

kanggo nyaritakake apa wae kanthi nggoleki file cfg lan folder panel pesawat sing ora nyebat folder swara. We covered that issue

ing bagean 1.

Ing pandhuan ing mangsa ngajeng, sampeyan bakal ngelingi sampeyan nginstal kokpit 2D menyang pesawat sing ora kalebu. Carane nambah GPS / Autopilot /

Radio / lan liyane pop-up windows ing pesawat sing ora duwe, lan banjur carane nginstal kokpit virtual sing dicokot

luwih angel.

Good Landings,
Darrin

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.080 detik
Basa