Basa

Topik-lambang Pitakonan Saran kanggo P3Dv4 autoinstaller

More
sasi 8 2 days ago #950 by DRCW

Hei aku ngundhuh pesawat 2 kanggo P3Dv4 lan sakperangan alesan, installer pengin ngunggah file menyang (program x (86) sing lokasine kanggo program bit sing diformat 32. Lockheed nginstal ing Program Files kanggo operasi bit 64. pesawat sing ditemokake nalika nyoba kanggo milih pesawat iki sanajan aku entuk indikasi nginstal kasebut sukses. Aku nyawang folder Airplanes lan ora ana apa-apa. Iki ora dadi masalah kanggo aku nalika aku kanthi manual nginstal pesawat kanggo desktop, banjur nyalin folder pesawat kanggo, folder pesawatku. Nanging aku ngira aku bakal ngerti sampeyan, Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 days ago #951 by rikoooo

Halo,

Muga-muga aku duwe jeneng salah siji sing dadi addon supaya aku bisa nglakokake test kanggo ngasilake kesalahan lan pungkasane mbenerake.

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 days ago #953 by DRCW

Manawa ... The Falcon 50 lan Douglas C47, Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 days ago #954 by rikoooo

OK matur nuwun,

Aku mung wis nglakokake test sawetara lan ora nemokake masalah, installer dadi menyang folder bit 64 kanggo aku.

Aku ing Windows 10 64 bit. nggunakake P3D v4. Nanging aku uga duwe P3D v1 v2 v3, FSX lan FSX Steam diinstal lan X-Plane 9 kanggo 11.

Pemasang ora bisa nggawe kesalahan amarga katon kanggo path P3D v4 saka pendaptaran Windows, P3D v4 nggawe tombol dhewe karo path.

Apa sampeyan katon menyang HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ AppPath

lan

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ SetupPath

Marang kula apa path saka tombol loro (nggunakake regedit.exe saka Windows printah kanggo accès kunci pendaptaran)

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 1 day ago #955 by DRCW

Manawa, Aku nggunakake Windows 7 SP1 ... Sing bisa dadi masalah, aku bakal katon ing iku

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 1 day ago #961 by DRCW

Oke, iki masalah karo windows 7 lan iku kesalahan pendaptaran. sanajan undhuhan otomatis, jendhela 7 pengin ngunduh menyang Program Setya tuwa (x86). Aku bakal tuku drive SSD kanggo mbukak jendhela, aku nemokake FSX lan P3D luwih apik ing drive sing kapisah. Windows cenderung kanggo entuk dalan. Thanks kanggo respon pas wektune! Seneng Landings

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 5 days ago #963 by rikoooo

Ok thank you for your feedback

Sugeng Rawuh


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.132 detik
Basa