Basa

Topik-lambang Pitakonan Saran kanggo P3Dv4 otomatisinstaller

More
1 taun 11 sasi kepungkur #950 by DRCW

Hei aku ndownload pesawat 2 P3Dv4 lan sakperangan alesan, installer pengin mbukak file kasebut ing (program x (86) sing dadi lokasi kanggo program format 32. Instal sing dikunci ing File Files kanggo operasi 64 dicokot. Asile ora ana pesawat sing ditemokake nalika nyoba milih pesawat kasebut sanajan aku pratondo pasang sukses, aku ndeleng folder ing pesawat lan ora ana sing ana. Iki ora dadi masalah kanggo aku amarga aku mung nginstal pesawat kanthi manual ing desktop, banjur nyalin folder pesawat menyang, pesawat folder. Nanging aku panginten bakal maringi ngerti, Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #951 by rikoooo

Halo,

Muga-muga aku duwe jeneng salah siji sing dadi addon supaya aku bisa nglakokake test kanggo ngasilake kesalahan lan pungkasane mbenerake.

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #953 by DRCW

Manawa ... Ing Falcon 50 lan Douglas C47, Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #954 by rikoooo

OK matur nuwun,

Aku mung wis nglakokake test sawetara lan ora nemokake masalah, installer dadi menyang folder bit 64 kanggo aku.

Aku kanggo bit Windows 10 64. nggunakake P3D v4. Nanging aku uga duwe P3D v1 v2 v3, FSX lan FSX Uap dipasang lan X-Plane 9 nganti 11.

Pamasang ora bisa salah amarga ndelok dalan P3D v4 saka pendaptaran Windows kasebut P3D v4 nggawe kunci dhewe kanthi jalur kasebut.

Apa sampeyan bisa ndeleng HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Lockheed Martin \Prepar3D v4 \ AppPath

lan

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Lockheed Martin \Prepar3D v4 \ SetupPath

Marang kula apa path saka tombol loro (nggunakake regedit.exe saka Windows printah kanggo accès sing tombol pendaptaran)

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #955 by DRCW

Manawa, Aku nggunakake Windows 7 SP1 ... Sing bisa dadi masalah, aku bakal katon ing iku

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #961 by DRCW

Oke, ana masalah karo windows 7 lan iku kesalahan pendaptaran. sanajan download otomatis, windows 7 pengin diunduh menyang Program setya lawas (x86). Aku bakal tuku drive SSD kanggo mbukak windows ora enggal, aku wis nemokake FSX lan P3D mbukak luwih apik ing drive kapisah. Windows cenderung supaya cara kasebut. Thanks kanggo nanggepi pas wektune! Sugeng Landings

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #963 by rikoooo

Ok matur nuwun kanggo tanggapan sampeyan

Sugeng Rawuh


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.216 detik
Basa