Basa

Topik-lambang Pitakonan Grumman Mallard

More
1 taun 3 sasi kepungkur - 1 taun 3 sasi kepungkur #957 by jdlinn

Ngomong yen aku bisa njaluk pesawat iki kanggo mbukak kanthi bener ... kabeh aku njaluk iku minangka puff asap ngendi mesthine. Aku wis nuding ing folder sing bener, lan nalika aku mbukak folder kasebut, instalasi SEEMS katon apik, persis cara ngirim. Nanging nalika milih pesawat kasebut, ora ana gambar pratinjau lan meski pesawat kasebut ditampilake ing pesawat sing dipilih, pesawat kasebut ora muncul (mung sedheng asap). Aku nggunakake P3D V4.2.

Masalah kaya Grumman Albatross. Mungkin ora apik kanggo 4.2?

Matur nuwun
Doug / RTMM

Pangowahan pungkasan: 1 taun 3 sasi kapungkur dening jdlinn.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #959 by rikoooo

Hello Doug,

Saiki, Mallard lan Albatross ora kompatibel karo P3D v4 amarga modele digawe kanggo FS2004, saéngga, bit 64 ora cocog. P3D v4 mung bit 64 lan ora ana warisan kanggo model 32bits. Aku bakal mbenerake katrangan kasebut ing kaca-kaca web kasebut.

Nanging, Milton Shupe lagi nindakake konversi native kanggo Mallard lan bakal entuk kasil karo P3Dv4. Kita bakal nganyarake file kasebut sakdurunge dirilis sacara publik.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #960 by jdlinn

Super sing njawab pitakonan. Matur suwun.

Doug

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #997 by rikoooo

Hi,

Mallard saiki kompatibel karo P3D v4, versi anyar wis dirilis :)

link www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/99/816

Seneng landings


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #998 by jdlinn

Matur nuwun Erik! Ngunduh saiki.

Doug

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.204 detik
Basa