Basa

Topik-lambang Pitakonan pesawat sing ora diundhuh ora nuduhaké kulit njaba yaiku Matin Marauder mung nuduhaké

More
sasi 8 4 weeks ago #965 by robtho

Nalika aku ngundhuh pesawat-pesawat tertentu yaiku Martin Marauder C47 Boeing Superfotress, aku mung nggolek latihan batin

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago - sasi 8 4 weeks ago #966 by DRCW

Apa sampeyan ngaktifake pratelan DX9 utawa DX10? Apa sampeyan mbukak FSX Steam utawa Boxed? Yen Boxed sampeyan mlaku nganggo utawa tanpa percepatan? Apa versi windows sampeyan duwe?

Pangowahan pungkasan: 8 sasi 4 minggu kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #967 by robtho

Aku mlaku DX11 ing windows 7 profesional kanthi mung versi sakcara FSX. Aku mung pensiun lan aku bali maneh ing sims penerbangan sawise afew taun dadi aku rada rusty. Nanging aku nemokake situs web iki sing paling apik lan paling ngundhuh sing luwih apik.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago - sasi 8 4 weeks ago #968 by DRCW

Hello again ... FSX ing menu pilihan sampeyan bisa mbukak ing salah siji DX9 utawa Pratinjau DX10 / Nalika FSX digawé, sadurungé release DX10, nanging nganggo DX9 minangka standar. Pindhah menyang menu pilihan sampeyan lan priksa manawa kotak pratinjau DX10 ora dicenthang. Pesawat Rikooo kabeh mbukak DX9 kanthi standar. Sawetara sing DX10 kompatibel yen bakal kasebut ing gambaran. Ana desain payload kasedhiya kanggo mbenerake pratinjau DX10, nanging kajaba sampeyan tuku program kasebut, luwih apik kanggo mbukak FSX ing DX9. Pilihan pratinjau DX10 ora dienggo kanthi bener, lan efek tekstur. Windows 7 minangka platform stabil kanggo FSX lan sing digunakake kanggo simulasi penerbangan. Saiki sampeyan wis ngandika sampeyan lagi mlaku versi sakcara langsung saka FSX. Yen aku ngerti hak iki, sampeyan kudu duwe salah sijine edisi kothak pisanan, utawa versi mewah. Yen kuwi sampeyan kudu ngemot SP1 lan SP2, utawa Akselerasi kudu ditambahake. Tanpa sing, paling freeware lan payware anyar bakal duwe masalah tekstur. Aku duwe edition emas FSX sing teka karo disk percepatan. Paling cetha sampeyan bakal nemokake yen sampeyan ora ngecek kothak Pratinjau DX10 nalika sampeyan ngemot program, masalah iku FSX ora up to date karo paket layanan sing dibutuhake. Ayo kula ngerti ... Thanks

flyawaysimulation.com/downloads/files/19...or-x-service-pack-1/
flyawaysimulation.com/downloads/files/27...or-x-service-pack-2/

Pangowahan pungkasan: 8 sasi 4 minggu kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #971 by robtho

Fantastic !! Thank you so much for advice and guidance. Diundhuh SP 1 & SP2 sing disaranake katon kaya saiki. Matur suwun maneh.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #972 by DRCW

Mulane kita kene, kanggo saling membantu hobi kita,
Seneng landings

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: robtho

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #974 by robtho

Thanks maneh

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.121 detik
Basa