Basa

Topik-lambang Pitakonan pesawat sing ora diundhuh ora nuduhaké kulit njaba yaiku Matin Marauder mung nuduhaké

More
2 taun 2 dina kepungkur #965 by robtho

Nalika aku ngundhuh pesawat-pesawat tertentu yaiku Martin Marauder C47 Boeing Superfotress, aku mung nggolek latihan batin

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 2 dina kepungkur - 2 taun 2 dina kepungkur #966 by DRCW

Apa sampeyan pratinjau DX9 utawa DX10? Apa sampeyan mlaku FSX Kukus utawa Boxed? Yen Boxed sampeyan mlaku utawa tanpa nyepetake? Apa versi windows sampeyan?

Pangowahan pungkasan: 2 taun 2 kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 dina kepungkur #967 by robtho

Aku mlaku DX11 ing windows 7 profesional kanthi versi lurus FSX. Aku mung pensiun lan aku bali SIM pesawat inti sawise sawetara taun, dadi rada rusty. Nanging aku nemokake situs web iki sing hebat lan sebagian undhuhan katon apik banget.Unfortunateley manawa sampeyan ora seneng

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 dina kepungkur - 2 taun 1 dina kepungkur #968 by DRCW

Halo maneh ...FSX ing menu pilihan sampeyan bisa mbukak ing DX9 utawa DX10 Preview / Nalika FSX digawe, sadurunge ngeculake DX10, nanging mlaku ing DX9 kanthi standar. Menyang menu pilihan sampeyan lan priksa kothak pratinjau DX10 ora dicenthang. Pesawat Rikooo kabeh mbukak DX9 kanthi standar. Sawetara yaiku kompatibel DX10 yen dheweke bakal ana ing deskripsi. Ana desain mbayar kasedhiya kanggo mbenerake pratayang DX10, nanging kajaba sampeyan tuku program kasebut, luwih becik mbukak FSX ing DX9. Opsi pratinjau DX10 ora bisa digunakake kanthi bener, lan menehi efek tektur. Windows 7 minangka platform sing stabil FSX lan iki sing digunakake kanggo simulasi penerbangan. Saiki sampeyan ujar sampeyan nglakokake versi lurus FSX. Yen aku ngerteni sing bener tegese sampeyan duwe salah sawijining edisi kothak sing dirilis kaping pisanan, utawa versi deluxe. Yen ngono, sampeyan kudu mbukak SP1 lan SP2, utawa Akselerasi kudu ditambahake. Yen ora, umume freeware lan payware anyar bakal duwe masalah tekstur. Aku duwe FSX edition emas sing dilengkapi disk percepatan. Paling kamungkinan sampeyan bakal nemokake manawa kajaba sampeyan mriksa kothak Pratayang DX10 nalika sampeyan ngetrapake program, masalah kasebut FSX ora gawan karo paket layanan sing dibutuhake. Ayo kula ngerti ... Thanks

flyawaysimulation.com/downloads/files/19...or-x-service-pack-1/
flyawaysimulation.com/downloads/files/27...or-x-service-pack-2/

Sunting pungkasan: 2 taun 1 dina kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 dina kepungkur #971 by robtho

Fantastic !! Thank you so much for advice and guidance. Diundhuh SP 1 & SP2 sing disaranake katon kaya saiki. Matur suwun maneh.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 dina kepungkur #972 by DRCW

Mulane kita kene, kanggo saling membantu hobi kita,
Seneng landings

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: robtho

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 dina kepungkur #974 by robtho

Thanks maneh

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.246 detik
Basa