Basa

Topik-lambang penting Masalah gedhe

More
2 taun 4 dina kepungkur #969 by Dariussssss

Kanthi mung sawetara pesawat standar paywares.ALL ing FSX wis rusak. Ora ana radio lan GPS ora .....

Mung bubar diinstal kabeh bab ... ora ana cara aku arep nindakake maneh. Dadi, apa ana cara kanggo ndandani, lan apa sing ana? Apa salah karo?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 4 dina kepungkur #970 by DRCW

Apa sampeyan ora mung seneng, aku kudu nindakake perkara sing asring. Wangsulan: Babagan pisanan yaiku Mbusak instal piranti lunak sing bisa ditindakake. Ing sabanjure yaiku mbusak utama FSX cfg, banjur baleni maneh FSX, bakal ngganti cfg karo sing seger, kaya sadurunge didownload dhisik FSX. Kabeh piranti lunak sing wis diundhuh isih ana .Nanging sampeyan kudu nyetujoni maneh.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 4 dina kepungkur - 2 taun 4 dina kepungkur #984 by DRCW

Aku mesthine nambahake manawa salah sawijining program payware sing ditambahake nyebabake folder sing dituduhake FSX dadi rusak. Saka katrangan sampeyan, kemungkinan kasebut ing folder gauge. Payware piye wae wis rusak, folder radiostack lan GPS. Muga-muga sampeyan ora kudu miwiti maneh, nanging yen sampeyan nindakake, aku mung nempatake benang kanggo wong sing nindakake FSX bagean. Muga-muga mbantu

Pangowahan pungkasan: 2 taun 4 kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 3 dina kepungkur #990 by Dariussssss

Iku lucu, padha nindakake karya. Nalika aku ngemot sawetara pesawat standar, loro-lorone padha lunga.

Sawise aku ngeset penerbangan, njaluk jangkoan ATC etc .... iku bali, loro mau. Pretty damn aneh. Aku sing PMDG 747 nyebabake. Iku dibusak saiki supaya aku mikir bakal nggoleki.

Thanks kanggo bantuan tho.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.275 detik
Basa