Basa

Topik-lambang penting Masalah gedhe

More
sasi 9 3 weeks ago #969 by Dariussssss

Kanthi mung sawetara pesawat paywares.ALL ing pesawat FSX saya rusak. Ora ana radio lan ora GPS .....

Mung wae wis diinstal babagan kabeh ... ora ana cara aku arep nindakake maneh. Dadi, apa ana cara kanggo ndandani, lan apa sing ana? Apa salah karo?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago #970 by DRCW

Ora mung sampeyan sing tresna, aku kudu nglakoni sing padha ing akeh kesempatan. Ingkang pisanan yaiku Instalasi piranti lunak sing bisa dilakoni. Masalah sabanjure yaiku mbusak cfg FSX utama, banjur mulihake FSX, bakal ngganti cfg karo sing anyar, kaya nalika sampeyan ngundhuh FSX. Kabeh perangkat lunak sing diundhuh tetep bakal ana. Nanging sampeyan kudu nyetujoni pangukur maneh.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago - sasi 9 3 weeks ago #984 by DRCW

Aku kudu nambahake yen salah sijine program payware sing ditambahake nyebabake folder sambungan ing FSX dadi rusak. Saka katrangan sampeyan, klebu ing folder gauges. Piranti bayar piye wae, ngrusak folder radiostack lan GPS. Mugi-mugi sampeyan ora kudu wiwit maneh, nanging yen sampeyan nglakoni, aku kudu ngetrapake thread kanggo wong-wong sing nindakake iku ing bagian FSX. Muga-muga mbantu

Pangowahan pungkasan: 9 sasi 3 minggu kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago #990 by Dariussssss

Iku lucu, padha kerja. Nalika aku ngemot sawetara pesawat standar, loro-lorone padha lunga.

Sawise aku ngeset penerbangan, njaluk jangkoan ATC etc .... iku bali, loro mau. Pretty damn aneh. Aku sing PMDG 747 nyebabake. Iku dibusak saiki supaya aku mikir bakal nggoleki.

Thanks kanggo bantuan tho.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.132 detik
Basa