Basa

Topik-lambang Pembetulan lan tips kanggo setelan cfg FSX

More
sasi 3 5 days ago #973 by DRCW

Hello again,
Kanggo simmers anyar aku wis nggabungake sawetara perbaikan sing bisa nggawe kloter sampeyan malah luwih anyar (Graphics wicaksana). Sing pertama
bagean bakal menehi koreksi utama sing dibutuhake ing FSX. Yen sampeyan duwe FSX Steam Edition sampeyan ora kudu nindakake bagean pisanan iki.
(Nganyari iki ditrapake kanggo sistem sing nganggo quad core utawa CPU sing luwih apik lan minimal 4 utawa RAM sing luwih dhuwur)
Ing tembung liyane, sistem sing luwih modern.

Bagian siji: owah-owahan sing dikenal & perlu

Pisanan kita kudu ngakses utama FSX config file ( Priksa manawa sampeyan wis nyetel jendhela kanggo nuduhake file lan folder sing didhelikake )

Pilih Mulai / Komputer / C: / Pangguna / Jeneng sampeyan utawa jeneng komputer / Appdata / Roaming / Microsoft / FSX

Sawise sampeyan mbukak folder FSX nemokake fsx.cfg file lan mbukak menyang Notepad. Sampeyan kudu katon kaya iki:

[SOUND]
AmbientUIMusicVolume = -6.000000
SOUND_FADER1 = 0.490000
SOUND_FADER2 = 0.260000
SOUND_FADER3 = 0.260000
SOUND_FADER4 = 0.970000
AmbientUIMusic = FSX01
SOUND = 1
SOUND_QUALITY = 2
SOUND_LOD = 0
UISound = 1
AmbientUI = 0
PrimaryDevice={DEF00000-9C6D-47ED-AAF1-4DDA8F2B5C03}
VoiceDevice={DEF00002-9C6D-47ED-AAF1-4DDA8F2B5C03}
[Tampilan]
ChangeTime = 4.000000
TransitionTime = 4.000000
ActiveWindowTitleTextColor = 255,255,255
ActiveWindowTitleBackGroundColor = 0,28,140,64
NonActiveWindowTitleTextColor = 255,255,255
NonActiveWindowTitleBackGroundColor = 24,33,87,64
InfoUpperRightTextColor = 255,0,0
InfoUpperRightBackGroundColor = 0,0,0,0
InfoLowerLeftTextColor = 255,255,255
InfoLowerLeftBackGroundColor = 255,0,0,128
InfoLowerRightTextColor = 255,255,255
InfoLowerRightBackGroundColor = 255,0,0,128
InfoBrakesEnable = Benar
InfoParkingBrakesEnable = Benar
InfoPauseEnable = Benar
InfoSlewEnable = Benar
InfoStallEnable = Benar
InfoOverspeedEnable = Benar
BLOOM_EFFECTS = 0
SKINNED_ANIMATIONS = 1
TEXTURE_BANDWIDTH_MULT = 40
UPPER_FRAMERATE_LIMIT = 30
WideViewAspect = Bener
ForceFullScreenVsync = 1
[Sunting]
Panganggo Panganggo = Airplane, Helikopter
SimObjectPaths.0 = SimObjects \ Airplanes
SimObjectPaths.1 = SimObjects \ Rotorcraft
SimObjectPaths.2 = SimObjects \ GroundVehicles
SimObjectPaths.3 = SimObjects \ Boats
SimObjectPaths.4 = SimObjects \ Animals
SimObjectPaths.5 = SimObjects \ Misc
Maksimal = 1
Lokasi = 421,0,1740,1036, \\. DISPLAY1
HideMenuNormal = 1
HideMenuFullscreen = 1
ProcSpeed ​​= 6328
PerfBucket = 7
FIBER_FRAME_TIME_FRACTION = 0.33
[PANELS]
IMAGE_QUALITY = 1
DEFAULT_VIEW = 0
QUICKTIPS = 1
PANEL_OPACITY = 100
PANEL_MASKING = 1
PANEL_STRETCHING = 1
UNITS_OF_MEASURE = 0

[Weather]
WindshieldPrecipitationEffects = 1
MinGustTime = 10
MaxGustTime = 500
MinGustRampSpeed ​​= 1
MaxGustRampSpeed ​​= 200
MinVarTime = 5
MaxVarTime = 50
MinVarRampSpeed ​​= 10
MaxVarRampSpeed ​​= 75
TurbulenceScale = 1.000000
WeatherServerAddress = fs2k.zone.com
WeatherServerPort = 80
WeatherGraphDataInDialog = 0
AdjustForMagVarInDialog = 1
DynamicWeather = 2
DownloadWindsAloft = 0
DisableTurbulence = 0
CLOUD_DRAW_DISTANCE = 6
DETAILED_CLOUDS = 1
CLOUD_COVERAGE_DENSITY = 8
THERMAL_VISUALS = 0
[DISPLAY.Device.AMD Radeon R9 200 Series.0]
Mode = 1920x1080x32
Anisotropic = 1
[CONTROLS]
Controls_Default = Standar
Kontrol_Current = Standar
KBDAIL = 64
KBDELEV = 64
KBDRUD = 64
[TextInfo.1]
Latitude = 1,1
Longitude = 1,2
Altitude = 1,3
Judul = 1,4
AirSpeed ​​= 1,5
WindDirectionAndSpeed ​​= 1,6
[TextInfo.2]
FrameRate = 1,1
LockedFrameRate = 1,2
GForce = 1,3
FuelPercentage = 1,4
[TextInfo.3]
Latitude = 1,1
Longitude = 1,2
Altitude = 1,3
Judul = 1,4
AirSpeed ​​= 1,5
WindDirectionAndSpeed ​​= 1,6
FrameRate = 2,1
LockedFrameRate = 2,2
GForce = 2,3
FuelPercentage = 2,4
[SlewTextInfo.1]
Latitude = 1,1
Longitude = 1,2
Altitude = 1,3
Judul = 1,4
AirSpeed ​​= 1,5
[SlewTextInfo.2]
FrameRate = 1,1
LockedFrameRate = 1,2
[SlewTextInfo.3]
Latitude = 1,1
Longitude = 1,2
Altitude = 1,3
Judul = 1,4
AirSpeed ​​= 1,5
FrameRate = 2,1
LockedFrameRate = 2,2
[DynamicHeadMovement]
LonAccelOnHeadLon = -0.020000
LonAccelOnHeadPitch = -0.010000
RollAccelOnHeadLat = 0.010000
YawAccelOnHeadLat = -0.100000
RollAccelOnHeadRoll = 0.100000
MaxHeadAngle = 5.000000
MaxHeadOffset = 0.300000
HeadMoveTimeConstant = 1.000000
[VirtualCopilot]
VirtualCopilotActive = 1
[GRAPHICS]
SHADER_CACHE_PRIMED = 1693500672
TEXTURE_MAX_LOAD = 4096
NUM_LIGHTS = 8
AIRCRAFT_SHADOWS = 0
AIRCRAFT_REFLECTIONS = 1
COCKPIT_HIGH_LOD = 1
LANDING_LIGHTS = 1
AC_SELF_SHADOW = 0
EFFECTS_QUALITY = 1
GROUND_SHADOWS = 0
TEXTURE_QUALITY = 3
IMAGE_QUALITY = 0
See_Self = 1
Text_Scroll = 1
SHADER_CACHE_PRIMED_10 = 1693500672
D3D10 = 0
HIGHMEMFIX = 1
[BUFFERPOOLS]
Poolsize = 0
[PENGANGGURAN]
PageID = 1
OpenATCOnCreate = 0
SHOW_MISSION_CAPTIONS = 0
PAUSE_ON_LOST_FOCUS = 0
PROMPT_ON_EXIT = 1
SITUASI = C: \ Users \ Darrin \ Documents \ Flight Simulator X Files \ 737
Map_Orientation = 2
ShowAllACPaintSchemes = 1
SelectAircraftManufacturer = Kabeh
PilihAircraftPublisher = Kabeh
PilihAircraftType = Kabeh
TampilanFuelAsWeight = 0
[ATC]
ShowATCText = 1
COMM_MSG_NONE_COLOR = FFFFFFFF
COMM_MSG_ATC_USER_COLOR = FFB6FFB6
COMM_MSG_USER_ATC_COLOR = FFFFD21B
COMM_MSG_ATC_AI_COLOR = FF00FF00
COMM_MSG_AI_ATC_COLOR = FFFF7840
AutoOpenAirTrafficWindow = 1
UsePilotVoice = 1
PilotVoice = 262144
[PointOfInterestSystem]
CycleSetting = 0
[SCENERY]
LENSFLARE = ​​0
DAWN_DUSK_SMOOTHING = 1
IMAGE_COMPLEXITY = 5
[TrafficManager]
AirlineDensity = 25
GADENSITY = 0
FreewayDensity = 33
ShipsAndFerriesDensity = 0
LeisureBoatsDensity = 0
IFROnly = 0
AIRPORT_SCENERY_DENSITY = 0
[TERRAIN]
LOD_RADIUS = 6.500000
MESH_COMPLEXITY = 30
MESH_RESOLUTION = 22
TEXTURE_RESOLUTION = 25
AUTOGEN_DENSITY = 0
DETAIL_TEXTURE = 0
WATER_EFFECTS = 4
[AContain]
ShowLabels = 1
ShowUserLabel = 0
ShowLabelManufacturer = 1
ShowLabelModel = 1
ShowLabelTailNumber = 0
ShowLabelDistance = 1
ShowLabelAltitude = 1
ShowLabelAirline = 0
ShowLabelAirlineAndFlightNumber = 0
ShowLabelFlightPlan = 0
ShowLabelContainerId = 0
ShowLabelAirspeed = 0
ShowLabelHeading = 0
LabelDelay = 1000
LabelColor = FFFF0000
[INTERNATIONAL]
ASLAT = 2
ASLON = 1
MEASURE = 0
[REALISME]
PFactor = 0.000000
Torsi = 0.000000
GyroEffect = 0.000000
CrashTolerance = 1.000000
Umum = 0.000000
UnlimitedFuel = Palsu
TrueAirspeed = Benar
AutoCoord = Benar
RealMixture = Palsu
StressDamage = Benar
GEffect = Bener
ManualLights = Palsu
GyroDrift = Palsu
CrashWithDyn = Palsu
CrashDetection = True
AutoTrim = Palsu
AllowEngineDamage = Palsu
[SIM]
SYSCLOCK = 1
[STARTUP]
DEMO = 0
SHOW_OPENING_SCREEN = 1
STARTUP_DEMO =
LoadWindow = 1
[JobScheduler]
AffinityMask = 14
[FASILITIES]
COUNTRY =
STATE = Idaho
KOTA = Kapal Twin Kali
GTL_BUTTON = 1365
[Misc]
Com_Rate = 7
[AkselerasiPack]
ControlsFirstRun = 0
NgarepPageFirstRun = 0
[Dipercaya]
D: \ FSX \ GAUGES \ Cessna.DLL.ortccozanotwarobnaqerloiorbuznahzlzzwcnl = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ Cessna172.DLL.naewwuikittlereqluuonlneoouooozhwobobcrz = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ Cessna182s.DLL.okttluckozcebonulharaezuuzqelekriuqoktqn = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ CessnaWAlpha.DLL.uwzrzqknbnziuoroqrwcawqqzzutqaqbwtacbnut = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ Bendix_King_Radio.DLL.ohiihwotoaienqbbhrtriacwlbweahnakwbzoqeq = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ Bell_206B.DLL.lwnkkonlzbbbubelirbaqntzrquotquahlqawetc = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ KingAir.DLL.eznhiwiiqzcrhnahwawoeiwueloarklwubhtkhto = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_01_gate.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_02_airport.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_03_muzak1.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_04_muzak2.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_05_muzak3.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_06_turbulence on.GAU.bcinqoaarbwutthknnhtqauewekaekubiibzcncu = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_07_turbulence off.GAU.bcinqoaarbwutthknnhtqauewekaekubiibzcncu = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_08_gate departure.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_09_pushback.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_10_safety message.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_11_safety video.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_12_takeoff.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_13_climb.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_14_cruise.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_15_meal service.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_16_movie.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_17_begin descent.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_18_on approach.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_19_on final.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_20_taxi to gate.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ FDSFX_21_gate arrival.GAU.lchaaiubzzoorikqtqizriolcetkrqbwtqqcniba = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ RKG_speed.GAU.orrqnqbllqeioklarhwiooreqhihuwkzohbcnown = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ RKG_Fuelstat.GAU.btqcbehkrbuztkazkrazcahuiarnakkairnnwkci = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ 737-400.DLL.rtrtoezzwweweowewheiheeeukzblbeckzrlzuqw = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ Mooney_Bravo.DLL.kbzroatzbklthieauthlzqzchutqhiiczebcwbuc = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ GPWS_Sound.GAU.aqrreuwiutqzttebzkrqncewurhnactlnwktwrbi = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ squeaking brakes_Sound.GAU.aqrreuwiutqzttebzkrqncewurhnactlnwktwrbi = 2
D: \ FSX \ GAUGES \ DSD_FSX_XML_Sound.GAU.bzlabaleluiiqequhotbbtuwbznoabaqhizrukuc = 2
[RWW_WEATHER_MAP]
SHOW_AIRPORTS = 0
SHOW_VORS = 0
SHOW_NDBS = 0
SHOW_APPROACHES = 0
SHOW_INTERSECTIONS = 0
SHOW_VICTOR = 0
SHOW_JET = 0
SHOW_AIRSPACE = 0
SHOW_FLIGHTPLAN = 1
SHOW_WEATHERSTATIONS = 1
SHOW_WEATHERSYSTEMS = 1
SHOW_DATATAGS = 1
SHOW_TERRAIN = 1
[WeatherMap]
SHOW_AIRPORTS = 0
SHOW_VORS = 0
SHOW_NDBS = 0
SHOW_APPROACHES = 0
SHOW_INTERSECTIONS = 0
SHOW_VICTOR = 0
SHOW_JET = 0
SHOW_AIRSPACE = 0
SHOW_FLIGHTPLAN = 1
SHOW_WEATHERSTATIONS = 1
SHOW_WEATHERSYSTEMS = 1
SHOW_DATATAGS = 1
SHOW_TERRAIN = 1
[MAPVIEW_MAP]
SHOW_AIRPORTS = 1
SHOW_VORS = 1
SHOW_NDBS = 1
SHOW_APPROACHES = 1
SHOW_INTERSECTIONS = 0
SHOW_VICTOR = 0
SHOW_JET = 0
SHOW_AIRSPACE = 1
SHOW_FLIGHTPLAN = 1
SHOW_WEATHERSTATIONS = 1
SHOW_WEATHERSYSTEMS = 1
SHOW_DATATAGS = 1
SHOW_TERRAIN = 1
show_flight_history = 1
[FlightPlanMap]
LineWidth = 2
SHOW_AIRPORTS = 1
SHOW_VORS = 1
SHOW_NDBS = 1
SHOW_APPROACHES = 1
SHOW_INTERSECTIONS = 1
SHOW_VICTOR = 0
SHOW_JET = 0
SHOW_AIRSPACE = 1
SHOW_FLIGHTPLAN = 1
SHOW_WEATHERSTATIONS = 1
SHOW_WEATHERSYSTEMS = 1
SHOW_DATATAGS = 1
SHOW_TERRAIN = 1
show_waypoints = 1
show_airways = 1
show_marksers = 1
show_volume_boundaries = 1
show_ac_twr = 1
[MULTIPLAYER]
condAccoutPassword = 0
VoiceVolume = 1.940000

Kita bakal miwiti ing bagean tampilan. Yen sampeyan nggunakake LCD Monitor utawa widescreen, kita bakal pengin ngganti ngisor iki ing bagean [Tampilan].

WideViewAspect = Palsu


Ngganti Palsu Kanggo Bener

Ing ngisor banget [GRAPHICS] bagean nambahake ing ngisor iki:

HIGHMEMFIX = 1

HIGHMEMFIX = 1 iku sing paling penting amarga FSX bisa ngasilake manggung tp 4 ing VAS (Space Address Virtual) yen sampeyan nggunakake panambahane lan pesawat tambahan
autogen lan slider liyane hard ing sisih tengen. Baris tambahan iki ing file config bakal mbiyantu nyegah OOM ( saking kasalahan memori ) Sing umum ing FSX. Steam
Edition wis kalebu owah-owahan iki kanggo sampeyan kanthi standar.

Aku uga nyaranake sampeyan download Proses Explorer at www.sysinternals.com . Alat iki bakal mbantu sampeyan ngawasi lan mangerteni penggunaan VAS nalika ing penerbangan
supaya sampeyan bisa ndeleng carane FSX ngatur sumber daya sistem. Iku bakal kadhaptar mung minangka VS ( ruang virtual ) Sampeyan uga bakal ndeleng panggunaan CPU lan RAM uga.
Ngerteni proses iki bakal mbantu nyetel FSX kanggo penerbangan dawa tanpa OOM sing bakal ditindakake sawise pesawat jam 10 ing pendekatan final.
Kita kabeh kudu kepengin ndeleng simulasi penerbangan bit 64 nanging nganti saiki 4 demo VAS paling apik sing arep dilakoni.

Uga miturut b] GRAPHICS [/ b yaiku bagean ing ngisor iki:

TEXTURE_MAX_LOAD = 1024
Ngganti menyang 2048 utawa 4096

Secara default, FSX disetel dadi 1024 minangka standar sing ora High Definition. Sampeyan ora bisa nemen grafis HD ing monitor layar monitor nganggo cara iki. Sawetara pesawat sampeyan
download (payware) ora bakal nuduhake potensial kejaba sampeyan duwe baris kasebut kanggo 4096. Sawise maning, Steam Edition wis preset kanggo 4096 minangka standar. Sampeyan bisa
uga nyoba 2048 sing isih HD. Iku bakal gumantung ing sampeyan fps (frame per detik) Wigati: Yen sampeyan ngganti setelan (Slider) ing FSX, sampeyan kudu ngreset siji baris iki
amarga bakal bali menyang gawan 1024.


Ing ndhuwur iku aturan umum. Sampeyan kudu miwiti FSX sawise nggawe owahan 3 ing ndhuwur lan nglakoni penerbangan cendhak liwat wilayah sing biasane sampeyan mabur. Aku ngerti sampeyan bakal weruh
ganti.

Bagean 2: Kabar kabut umum perbaikan umum.

Aku nyaranake sawise saben owah-owahan ing ngisor iki sampeyan mbukak FSX supaya yen sampeyan duwe masalah karo fps sampeyan mung bisa nutup program lan ngreset garis bali menyang standar. Iku pancene
gumantung ing sistem sampeyan mlaku ing FSX. Aku duwe prosesor inti 8 karo kartu grafis 2 dhuwur sing mlaku ing firewire lan 16 ing RAM kinerja dhuwur.

Dipuntedahaken ing www.simforums.com/forums/new-twea...25507.html

Tweak #1 - Fraksi Frame Fragile
Kanggo nyuda panyebab iki, Microsoft wis ngerjakake maneh cara scheduler Flight Simulator X ngetrapake tugas latar mburi ing FSX. Saiki luwih akeh wektu CPU
ditrapake kanggo nggambar data sing katon, kayata tekstur terrain, kanthi biaya saka frame sing luwih murah. Ing pendapat kula, owah-owahan iki wis akeh ditindakake panyebab iki
blurries, senadyan loader pemandangan isih bisa dibalèkaké ing tingkat pigura banget (kurang saka 10 fps) utawa ing kecepatan cepet banget (luwih cepet tinimbang 600 knots). Ana
sawetara cara kanggo nyetel wektu CPU FS nyediakake kanggo nggambar sesawangan lan tekstur. Cara sing paling gampang kanggo nyetel slider frame frame target menyang nilai sing sampeyan
mesin bisa entuk terus-terusan. Ing ngisor sampeyan nyetel slider, wektu CPU luwih dialihake saka rendering kanggo loading data. Liyane, sampeyan bisa nindakake iku kanggo ngowahi
maneko rupo ing FSX.CFG:

FIBER_FRAME_TIME_FRACTION nemtokake jumlah maksimum wektu saben bingkai sing bakal kita jalani serat ing utas utama. Kita ngukur suwene wektu kanggo njupuk simulasi lan nerjemahake banjur diwenehi wektu kanthi FIBER_FRAME_TIME_FRACTION kanggo nemtokake suwene kanggo nglakoni serat. Contone, yen njupuk millisecond 10 kanggo nyimulasikake lan nerjemahake lan FIBER_FRAME_TIME_FRACTION diset dadi nilai standar 0.33, banjur kita bakal ngidini serat ing utas utama kanggo mbukak kanggo nganti 10 * 0.33 = milliseconds 3.3. Kanggo nilai-nilai fraksi 1.0 lan 2.0, wektu sing diwenehi serat yaiku milliseconds 10 lan milliseconds 20.

FIBER_FRAME_TIME_FRACTION = n
[n = 0.01 - 0.99] Kanggo Quad core utawa sistem sing luwih apik coba 0.70

Kanggo mesin multi inti wis diucapake yen ing ndhuwur ora dibutuhake lan mulane gawan iku 0.33. Aku mung nyoba metu lan nemokake iku pancene bantuan mine. Saben sistem beda karo hardware lan kombinasi software. Mulane sampeyan kudu ngetung kanthi setelan sing paling apik ing sistem individu sampeyan. Dadi akeh faktor sing ditrapake. Aku pengin aku ngomong ana buku siji pas karo kabeh solusi, nanging ora ana. Yen sampeyan ngalami masalah karo FPS (bingkai per detik) ing sistem saiki sadurunge sampeyan miwiti tweaking, aku nyaranake sampeyan ngatasi masalah kasebut dhisik kanthi nyetel slider ing area ing ngendi mesin sampeyan mlaku kanthi konsisten lan tetep ana ing kono. Tes mesin sampeyan liwat sesawangan lan nyoba kanggo njaga fps 20. Sampeyan bisa ngeset wektu fps limiter menyang Unlimited lan mbukak FSX liwat iku langkah, banjur ngreset maneh menyang 30fps (Setengah tingkat utawa tingkat monitor sampeyan refresh) Yen sampeyan mikir babagan sing simmer hardcore banjur nyurahake komputer mung kanggo simulator penerbangan punika cara kanggo pindhah. Sampeyan bakal nyimpen kathah $$$ kanthi mbangun sistem sampeyan dhewe.


ing b] TERRAIN [/ b bagean kasebut yaiku:

LOD_RADIUS = 4.500000
Ngganti 6.500000 nganti 7.500000

Setelan ndhuwur nemtokake jarak FSX ndudohake sesawangan (katajeman) lan dianggo kanthi TIME_FRAME_TIME_FRACTION.
Ngganti jalur iki bakal nambah fokus luwih adoh saka pesawat. (Wigati uga bakal nambah panggunaan VAS sampeyan sethithik)

Ing bagean [Terrain]


DETAIL_TEXTURE = 0
Priksa manawa iki disetel kanggo DETAIL_TEXTURE = 1

Iki bakal dadi entuk manfaat langsung kanggo pangguna sesawangan foto. Sampeyan bakal weruh tektur sing luwih apik ing suket ing tingkat lemah lan dandan gedhe ing mripat mripat kabeh ing udhara katon mudhun.



Bagean 3: Ngewangi mbukak beban FSX. Sampeyan bisa nulung grafis maneh kanthi gadhah kertu grafis HD nglakoni sawetara karya CPU sampeyan.
Kene sawetara video mbiyantu:



Video sabanjure yaiku saka Seniman Penerbangan Sim lan dheweke uga ngerti pirang-pirang perbaikan. Dheweke uga anggota Tim REX.



Aku nggunakake Megascenery lan Blue Sky lan akeh. Iki kok aku duwe 2 TB HD darmabakti kanggo FSX. Nalika aku ora perlu khawatir babagan autogen, pemandangan foto bisa dadi tantangan ing penerbangan tingkat rendah nalika nerangake ketajaman. Aku nggunakake njaba ing ndhuwur nambah katajeman ing 500 ft mulane nggawe sandi takeoff lan landings luwih nyata.
Kauntungan utama kanggo potret foto tanpa autogen yaiku pemanfaatan VAS bakal dikelola luwih apik bebarengan karo peningkatan fn 10 lan ora ngemot gambaran sing luwih akeh saka ngendi sampeyan lagi mabur. Sak mesthine bakal ana simmers sing mung butuh luwih akeh nanging terus ana aksakna kanggo nyegah crash program nganti platform bit 64 sing bener dirilis. Manajemen wicaksana bebarengan karo pemahaman sing apik saka mesin sampeyan bakal entuk dalan kanggo nggawe FSX platform sing nyenengake lan stabil.

Muga-muga iki mbantu sampeyan ing kinerja lan nggawe FSX luwih saka program modern.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.133 detik
Basa