Basa

Topik-lambang idea FSX kanggo sing kudu miwiti maneh

More
2 taun 1 dina kepungkur #975 by DRCW

Ayo ngadhepi,
FSX yaiku proses sinau lan ora mung carane dadi pilot virtual. Sapa wae sing nate ngubengi blok, bakal menehi pitutur marang kowe
kepiye frustasi nalika sampeyan nggawe kesalahan lan kudu mbukak maneh FSX lan diwiwiti. Mesthi wae sing ora seneng
kanggo kula (LOL) Ing ngisor iki minangka pratelan babagan apa sing aku sinau sajrone pirang-pirang taun lan aku ngarep-arep bisa mbantu sampeyan nindakake
reinstall saka FSX Edisi Deluxe utawa Emas.

Bagean 1: HARDWARE lan DRIVERS
Sadurunge nginstal FSX kunci sukses yaiku nggawe manawa sampeyan duwe platform sing apik lan stabil. Sampeyan bisa uga nimbang
nganyari PC kanthi nambah RAM / kapisah hard drive dll ... Apa wae simulator utawa tukang game bakal ngandhani sistem sing bisa dilebokake
ndadekake kabeh prabédan. FSX mlaku kanthi apik karo inti prosesor kuat utawa luwih apik ing 4 ghz utawa luwih dhuwur.

Akeh wong overclock prosesor Tuladha 3.2 ghz nganti 4ghz .. utawa 4ghz nganti 4.5ghz. Dadi kenapa dheweke nindakake iki? Amarga
FSX banget, gumantung banget karo prosesor lan mesthi ana wong sing meksa sistem ing pinggir. Dheweke seneng
gumunggung babagan 200 fps ing internet. Iki tegese sampeyan uga duwe? TANPA ... Kanthi owah-owahan sampeyan ing sistem sampeyan
ing ndhuwur spek pabrik ana bahaya sing bisa ngobong hardware kajaba sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni,
digarap apa sing duwe lan apa sing bisa diwenehake.

Kanggo nggawe mesin sampeyan mbukak FSX saengga sampeyan entuk keseimbangan grafis lan kinerja sing penting yaiku
njaluk grafis sing dikepengini lan tingkat pigura 30 fps. Sing paling penting lancar ora ana penerbangan gagap. Aku duwe AMD inti 8
prosesor sing mlaku ing 3.5ghz lan aku nindakake nganti akeh, nanging mung kanggo 3.7ghz bebarengan karo penggemar penyembuhan ekstra ing menara
kang dirancang kanggo hawa adhem lan venting. Yen sampeyan tuku komputer saka vendor lokal, sampeyan bakal duwe
kanggo ngowahi menara lan akeh model toko sing ora bisa dilebokake. Sembarang komputer sing nggunakake daya tembok tembok menehi plug
menyang tembok kemungkinan sistem sing ora bisa dilebokake.


Hard Drive
iku penting. Yen sampeyan serius babagan simulasi lan pengin nambah piranti lunak pihak katelu (Pemandangan, pesawat, awan
lsp.) sampeyan kudu paling ora 1TB. Aku menehi saran kanggo hard drive 2TB. Aku uga nyaranake nggunakake hard drive kapisah saka
hard drive sampeyan duwe windows dipasang.

Ram
Sampeyan bakal pengin nggunakake RAM kinerja dhuwur (DDR3 lsp.) Paling minimal yaiku 4 gig RAM nanging sampeyan pancene
kudu nimbang 8 manggung kanggo FSX kanthi sistem sing bisa nggedhekake 32 gig saka RAM ing dalan.

Kartu Grafis:
Mangkene ing kene sampeyan bisa nglampahi akeh $ $$. Ana kertu sing adhem banyu sing mbukak sekitar $ 1500 US. WOW Aku ora mampu
iku! Sampeyan mbutuhake kertu grafis sing apik sing bisa ngubengi $ 150 US. Aku nggunakake 2 AMD Radeon R9 200 Series
Kartu Grafis sing mlaku ing Firewire. Kertu grafis sing apik bakal mbantu mbukak beban prosesor. Ana
akeh kertu sing ana ing kana, supaya saran sing paling apik kanggo nggoleki lan golek paling apik kanggo tong sampeyan. Nggoleki FSX forum bakal mbantu sampeyan
ing nggawe keputusan sing tepat nalika pertama.

Pembalap:
Ana masalah sing wis nganyari pembaruan Kartu Grafis nyebabake kesalahan FSX. Sadurunge tuku grafis
kertu kanggo ndeleng apa sampeyan bisa nemokake masalah sing dingerteni karo para pembalap kertu utawa keluhan liyane FSX. Yen sampeyan ora
Duwe masalah karo kertu grafis saiki lan sampeyan wis nganyari pembarukan banjur dumadakan ana masalah,
bali menyang driver pungkasan sing wis dipasang.

Power Supply
Gendhem, Overkill, Overkill !!! Sampeyan pengin pasokan listrik sing diresmikake kanggo hardware sampeyan. Iki bakal ngidini sampeyan nambah utawa
ganti hardware tanpa kakehan sumber listrik. Aku duwe sumber daya watt 1000 luwih saka kaping pindho
perlu kanggo mbukak PC.

Riset lan persiapan luwih awal minangka kunci sadurunge nginstal FSX.

Bagean 2: Nginstal lan ngembang FSX

Saiki kita wis nutupi dhasar ing persiapan, ayo nginstal FSX. Aja ngerti yen pandhuan instalasi iki dirancang
FSX Edisi mewah lan Emas ora FSX uap sing nggunakake format sing beda.

Dadi, apa bedane Deluxe lan Emas?

Versi Deluxe ora teka karo percepatan X lan iku. Yen sampeyan duwe versi Deluxe, sampeyan bakal
kudu nginstal SP1 lan SP2. Kanthi edisi emas sampeyan mung nambah disk percepatan sawise nginstal disk 1 lan 2

langkah 1: Sadurunge nginstal disc 1 & 2 nggawe folder ing dokumen kanthi milih folder / klik anyar lan
jeneng folder kasebutFSX"banjur seret menyang desktop sampeyan. Nalika sampeyan mlebu FSX disk 1 pilih opsi liyane banjur brote
ing FSX folder ing desktop sing digawe. Iki bakal menehi pitunjuk FSX kanggo nginstal program ing folder kasebut tinimbang
File program (x86)

Sawise loro disk 1 & 2 dipasang FSX bakal diwiwiti kanthi otomatis. Sampeyan banjur bakal janji bakal dilebokake ing kode kunci produk sampeyan
lan aktifake program kasebut. Sawise aktifitas, aja nginstal akselerasi (Emas) utawa nginstal SP1 orSP2 (Deluxe)! Mbukak pisanan
FSX ing mode penerbangan gratis sak sawetara detik banjur metu program kasebut.


langkah 2: Saiki nginstal akselerasi (Emas) SP1 & SP2 (Deluxe). Kanggo wiwitan edisi emas FSX lan sepisan maneh sampeyan bakal
dijaluk masang tombol produk kanggo akselerasi supaya bisa diaktifake. Sampeyan banjur bakal dijaluk supaya ngidini FSX
kanggo nambah fitur kunci anyar kanggo pak ekspansi kasebut. Pilih Ya. Sawise maneh miwiti FSX lan mbukak mode penerbangan gratis kanggo
sawetara detik lan banjur metu saka program.


langkah 3: ( skip langkah iki yen sampeyan mung nduwe drive 1) Yen sampeyan duwe drive kapisah sing pengin darmabakti
kanggo FSX saiki bakal dadi wektu kanggo nyalin & nempel menyang drive kasebut.

Conto:
Ayo ucapake windows dipasang ing drive C: lan sampeyan duwe drive kosong D: uga diinstal ing PC. Pilih
Miwiti / Komputer / Drive D:

Salinan lan paste FSX folder ing desktop sampeyan menyang Drive D: Proses iki bakal ditindakake udakara menit 5 nganti 10.
Sawise disalin sampeyan saiki bakal butuh trabasan anyar supaya bisa mbukak FSX saka desktop sampeyan. Pisanan seret trabasan saiki
ing desktop menyang Daur-ulang Bin. Pindhah menyang Drive D lan mbukak FSX folder. Gulung mudhun menyang FSX.EXE file aplikasi,
klik nengen banjur pilih "nggawe trabasan"banjur seret menyang desktop sampeyan. Saiki sampeyan bakal bisa mbukak FSX nggunakake sing
trabasan. Once maneh mlayu FSX ing mode penerbangan gratis nggawe manawa program kasebut tetep stabil. Saiki sampeyan bisa mbusak FSX folder
ing desktop sampeyan. Sampeyan bakal mbukak FSX ing drive D: saka titik iki maju.

Langkah 4: Windows Vista, 7 lan 8 nginstal UIAUTOMATIONCORE.DLL menyang FSX.
File uiautomationcore.dll dibutuhake kanggo nyegah kacilakan desktop sing kondhang FSX. Sing paling penting
apa sampeyan kudu nginstal dll sing bener kanggo versi windows sampeyan. Nginstal sing salah bisa nyebabake masalah liyane. Menyang
mesin telusuran lan ketik uiautomaioncore.dll kanggo Vista / kanggo windows 7 / kanggo windows 8 / kanggo windows 8.1 sing nate ana
OS sampeyan duwe. Sawise sampeyan nemokake versi sing bener, extract menyang desktop banjur pasang menyang utami FSX folder ora
ngendi maneh !!!
Tahan salinan kasebut ing folder dokumen minangka serep.

Langkah 5: Setel setelan sampeyan ing FSX.
Run FSX lan ngalih saka pesawat gratis menyang setelan. Mangkene sampeyan bisa ngganti grafis, awan, lalu lintas etc ... aku bisa ngetik
langkah demi langkah, nanging ana sawetara video instruksional gedhe ing youtube. Ing video iki disaranake nggunakake eksternal
Limer tingkat pigura nanging aku nemoni masalah karo gagap lan ngaso nalika mabur, aku nyaranake nyetel sampeyan FSX frame rate
limiter kanggo 30 fps utawa setengah tingkat refresh monitor video sampeyan. Yen tarif refresh monitor, 70 banjur aturake tingkat pigura
limiter kanggo 35 fps.



langkah 6: Konfigurasi FSX
Sawise setelan wis rampung lan diuji ing mode penerbangan gratis kanggo fps paling apik lan kombinasi grafis sampeyan
sistem bisa ngirim sampeyan bakal pengin tetep ana. Saiki kita kudu ngapiki FSX.CFG file. Aku nulis Utas babagan iki
forum ing FSX Bagean umum judul " FSX Pangaturan & Tips ing cfg "Mangga deleng bagean 1 sing isine 3 dhasar
owah-owahan sing dibutuhake ing FSX. Ana akeh postingan lan video sing ana ing ngisor iki karo njiwet liyane sing bisa dideleng. Terus mlaku
FSX lan nyoba sawise nuli njiwet iki. 3 pisanan sing wis dakdaftar ing postingan bisa ditrapake kabeh nanging ana tweak sampeyan
tindakake sawise iku kudu diterusake kanthi mlaku FSX kanggo ndeleng carane mengaruhi operasi sampeyan. Yen sampeyan seneng, terus. Elingi
ukara " Yen ora tugel .... WULANG ING SAIKI "

Gunakake fsxfile .cfg kanggo nggawe pangowahan setelan saka titik kasebut lan dudu setelan ing FSX program amarga bisa
nyebabake sawetara pangowahan sing wis sampeyan lakoni ing fsx.cfg kanggo mbalekake maneh dadi gawan.

langkah 7: Nambahake Tambah
Sawise sampeyan wis nyoba lan mbukak FSX ing loro penerbangan sing dawa lan cendhak kanthi langkah-langkah ing ndhuwur, banjur wiwiti loading
nambahake siji sakbanjure PANJENENGAN NATE TARI ING sadurunge nambahi wong liya. Kanthi cara iki yen ana masalah.
Aku bakal milih sampeyan bakal ngerti ngendi katon! Siji bab sing dakkarepake yaiku program sing sampeyan bisa tuku sing wis dingerteni
minangka piranti lunak booster kanggo FSX. Mesthine bisa nambah kinerja. Kabeh sing dakkandhakake (kanthi mratelakake) Aja mbuwang sampeyan
dhuwit !!!


Delengen sampeyan ing benang sabanjure!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.167 detik
Basa