Basa

Topik-lambang FSX kanggo wong-wong sing kudu miwiti

More
sasi 5 4 weeks ago #975 by DRCW

Ayo dadi ngadhepi,
FSX minangka proses belajar lan ora mung dadi pilot virtual. Sapa sing wis ngubengi blok kasebut bakal ngandhani sampeyan
carane mungkasi bisa nalika sampeyan gawe salah lan kudu mbukak ulang FSX lan miwiti maneh. Mesthi wae ora tau nyedhaki
kanggo kula (LOL) Iki minangka statement saka aku sinau liwat taun lan aku ngarep-arep bakal mbantu ing mengkono pisanan utawa
instal ulang FSX Deluxe utawa Gold Edition.

SECTION 1: HARDWARE lan PANDUAN
Sadurunge masang FSX, kunci kanggo sukses yaiku kanggo nggawe sampeyan duwe platform apik lan stabil. Sampeyan bisa nimbang
nganyari PC nganggo addng RAM / hard drive kapisah etc ... Sembarang simmer utawa tukang game bakal ngomong sampeyan sistem expandable
ndadekake kabeh prabédan. FSX lumaku kanthi becik karo inti quad-processor kuat utawa luwih apik ing 4 ghz utawa luwih dhuwur.

Akeh wong overclock prosesor sing Conto 3.2 ghz kanggo 4ghz .. utawa 4ghz kanggo 4.5ghz. Mulane apa padha nindakake iki? Amarga
FSX banget, gumantung banget karo prosesor lan bakal tansah ana wong sing nyurung sistem kasebut ing pinggir. Padha seneng
gumunggung babagan fn 200 ing internet. Apa iki tegese sampeyan duwe? NO ... Kanthi owah-owahan sampeyan nggawe sistem sampeyan
ing ndhuwur spek pabrik ana bebaya sing bisa ngobong piranti sampeyan kejaba sampeyan ngerti apa sing dilakoni,
nyambut gawe karo apa sing sampeyan duwe lan apa sampeyan saged.

Kanggo nggawe mesin sampeyan mbukak FSX supaya sampeyan entuk imbangan apik saka grafis lan kinerja, goal iku kanggo
njaluk grafis sing sampeyan pengin lan tingkat pigura 30 fps. Paling penting, ora ana sing mlayu. Aku duwe AMD inti 8
prosesor mlaku ing 3.5ghz lan aku nindakake overclock nanging mung kanggo 3.7ghz bebarengan karo nambah penggemar tambahan cooling ing menara sandi
sing dirancang kanggo cooling lan ventilasi udara. Yen sampeyan tuku komputer saka vendor lokal, sampeyan bakal duwe
kanggo ngowahi menara lan akeh model nyimpen ora bisa ditambah. Sembarang komputer sing nggunakake sumber daya wart tembok sampeyan plug
menyang tembok cenderung minangka sistem sing ora bisa dikembangake.


Hard Drive
sing penting. Yen sampeyan serius babagan simming lan pengin nambah kathah piranti lunak pihak katelu (Pemandangan, pesawat, awan
etc ..) sampeyan kudu paling 1TB. Aku nyaranake hard drive 2TB. Aku uga menehi rekomendasi nggunakake hard drive kapisah saka
hard drive sampeyan duwe windows diinstal.

Ram
Sampeyan bakal pengin nggunakake RAM dhuwur kinerja apik (DDR3 etc ..) Minimal needed 4 manggung RAM nanging sampeyan tenan
ngirim nganggep 8 manggung kanggo FSX karo sistem sing bisa nggedhekake manggung RAM saka 32 ing dalan kasebut.

Kartu Grafis:
Punika ing ngendi sampeyan bisa nglampahi kathah $$$. Ana kartu cooled banyu sing mlaku watara $ 1500 US. WOW Aku ora bisa menehi
iku! Sampeyan mbutuhake kertu grafis apik sing bisa mbukak watara $ 150 US. Aku nggunakake 2 AMD Radeon R9 200 Series
Kartu Grafis mlaku ing Firewire. Kertu grafis sing apik nyiyapake bakal mbukak beban prosesor sampeyan. Ana
akeh kertu metu ana supaya saran paling apik kanggo riset lan njaluk bang paling apik kanggo sampeyan. Nggoleki forum FSX bakal mbantu sampeyan
ing nggawe keputusan sing tepat nalika sepisanan.

Pembalap:
Ana masalah ing ngendi nganyari driver Card Graphic sing nyebabake kasalahan fatal ing FSX. Sadurunge tuku grafik
kertu ndeleng yen sampeyan bisa nemokake masalah sing dikenal karo driver kertu utawa keluhan liyane ing FSX. Yen sampeyan ora
gadhah masalah karo kertu grafis saiki lan sampeyan ngupdate driver lan banjur dumadakan ana masalah,
bali menyang driver pungkasan sampeyan wis diinstal.

Power Supply
Overkill, Overkill, Overkill !!! Sampeyan pengin sumber daya sing wis ditemtokake kanggo hardware sampeyan. Iki bakal ngidini sampeyan nambah utawa
ngganti hardware tanpa overloading daya sampeyan. Aku duwe sumber daya listrik 1000 luwih saka kaping pindho
needed kanggo mbukak PC.

Riset lan preparation ing advance iku kunci sadurunge nginstal FSX.

Bagean 2: Nginstal lan ngembangaken FSX

Saiki wis ditutupi prasetel, ayo nginstal FSX. Pateni yen pandhuan instalasi iki dirancang kanggo
Edisi FSX Deluxe lan Gold ora FSX uap sing nggunakake format sing beda.

Dadi apa bedane antarane Deluxe lan Gold?

Versi Deluxe ora teka karo akselerasi X lan kuwi. Yen sampeyan duwe versi Deluxe, sampeyan bakal
kudu nginstal SP1 lan SP2. Kanthi edition Gold sampeyan mung nambah disk percepatan sawise nginstal disk 1 lan 2

langkah 1: Sadurunge nginstal disk 1 & 2 nggawe folder ing dokumen kanthi milih folder anyar / klik tengen lan
jeneng folder sing "FSX" banjur seret menyang desktop. Nalika sampeyan sijine ing disk FSX 1 pilih opsi liyane banjur banjur sambung
folder FSX ing desktop sing digawe. Iki bakal nglatih FSX kanggo nginstal program kasebut menyang folder tinimbang
File program (x86)

Sawise disk loro 1 & 2 diinstal, FSX bakal diwiwiti kanthi otomatis. Sampeyan bakal banjur bakal dilebokake ing kode kunci produk
lan ngaktifake program kasebut. Sawise aktifake ora nginstal akselerasi (Emas) utawa nginstal SP1 orSP2 (Deluxe)! Rampung dhisik
FSX ing mode penerbangan gratis kanggo sawetara detik banjur mandhekake program kasebut.


langkah 2: Saiki instal akselerasi (Emas) SP1 & SP2 (Deluxe). Kanggo edisi Gold miwiti FSX lan sepisan maneh sampeyan bakal
disaranake ditrapake ing tombol produk kanggo nyepetake supaya bisa diaktifake. Sampeyan banjur bakal dijaluk ngidini FSX
kanggo nambah fitur kunci anyar kanggo paket ekspansi kasebut. Pilih Ya. Sakwise miwiti FSX lan mbukak mode pesawat gratis kanggo
sawetara detik banjur metu program kasebut.


langkah 3: ( lunga langkah iki yen sampeyan mung duwe drive 1) Yen sampeyan duwe drive kapisah, sampeyan pengin darmabakti
kanggo FSX saiki bakal dadi wektu kanggo nyalin & nempelake menyang drive kasebut.

Conto:
Ngomong jendhela dipasang ing drive C: lan sampeyan duwe drive kosong D: uga diinstal ing PC. Pilih
Mulai / Komputer / Drive D:

Salin lan tempelake folder FSX ing desktop menyang Drive D: Proses iki bakal njupuk bab 5 nganti 10 menit.
Sawise disalin sampeyan saiki butuh trabasan anyar supaya sampeyan bisa mbukak FSX saka desktop. Seret dhisik trabasan saiki
ing desktop sampeyan menyang Recycle Bin. Pindhah menyang Drive D lan bukak folder FSX. Gulung mudhun menyang FSX.EXE file aplikasi,
klik tengen lan pilih "nggawe trabasan"banjur seret menyang desktop. Saiki sampeyan bakal ngidini sampeyan mbukak FSX nggunakake sing
trabasan. Once maneh mbukak FSX ing mode penerbangan gratis sing nggawe program stabil. Saiki sampeyan bisa mbusak folder FSX
ing desktop sampeyan. Sampeyan bakal mbukak FSX ing drive D: saka titik iki maju.

Langkah 4: Windows Vista, 7, lan 8 nginstal UIAUTOMATIONCORE.DLL menyang FSX.
File uiautomationcore.dll dibutuhake kanggo nyegah sawetara kacepetan desktop sing kondhang ing FSX. Paling penting
sampeyan kudu nginstal DLL sing bener kanggo versi windows. Nginstal salah siji bisa nyebabake masalah liyane. Bukak
mesin pencari lan ketik uiautomaioncore.dll kanggo Vista / kanggo windows 7 / kanggo windows 8 / kanggo windows 8.1 kang tau
OS sampeyan duwe. Yen sampeyan nemokake versi sing bener, extract menyang desktop banjur instal menyang folder utama FSX no
ngendi liya !!!
Tansah salinan kasebut ing folder dokumen minangka cadangan.

Langkah 5: Setel setelan sampeyan ing FSX.
Run FSX lan ngalih saka pesawat gratis menyang setelan. Punika ing ngendi sampeyan bisa ngganti grafis, awan, lalu lintas lan liya-liyane ... Aku ngetik
metu langkah demi langkah nanging ana sawetara video instruksi gedhe ing youtube. Ing video iki dianjurake kanggo nggunakake eksternal
frame rate limiter nanging aku wis nemu masalah karo stutters lan ngaso ing pesawat supaya aku nyaranake ngatur pigura FSX sampeyan
limiter kanggo 30 fps utawa setengah tingkat refresh saka monitor video. Yen sampeyan refresh rate refresh iku 70 banjur atur tingkat frame sampeyan
limiter kanggo 35 fps.



langkah 6: Ngatur FSX
Sawise sampeyan duwe setelan sampeyan rampung lan dites ing mode pesawat gratis kanggo fps paling apik lan kombinasi grafis sampeyan
sistem bisa ngirim sampeyan bakal pengin tetep ana. Kita saiki kudu ngapiki FSX.CFG file. Aku nulis thread iki
forum ing bagean Umum FSX kanthi tulisan "FSX Fixes & Tips in cfg" Mangga dipirsani bagean 1 sing nyakup 3 dhasar
owahan sing dibutuhake ing FSX. Ana akeh kiriman lan video metu ana karo njiwet liyane sing bisa katon ing. Terusake kanggo mbukak
FSX lan nyoba sawise nglakoni panyilem iki. Ing 3 pisanan aku wis kadhaptar ing posting bisa Applied kabeh bebarengan nanging sembarang tweak sampeyan
apa sing kudu dilakoni kanthi mlaku ing FSX kanggo ndeleng babagan cara ngalami operasi sampeyan. Yen seneng, tetep wae. Elingi
tembung " Yen ora rusak .... DO NOT FIX IT "

Gunakake file fsx.cfg kanggo nggawe owahan apa waé saka titik iki lan ora setelan ing program FSX amarga bisa
nimbulaké owah-owahan sawetara sing wis diterapaké ing fsx.cfg kanggo bali menyang standar.

langkah 7: Nambahake Add-ons
Yen wis nguji lan mbukak FSX ing penerbangan loro sing dawa lan cendhak kanthi langkah-langkah ing ndhuwur rampung, banjur miwiti ngunggah
add-on's siji ing wektu tansah nyoba sadurunge nambah. Cara iki yen masalah kudu muncul.
Aku arep sampeyan bakal ngerti ngendi ningali! Siji bab aku pengin ngirim iku program sing bisa sampeyan tuku sing dikenal
minangka piranti lunak kanggo FSX. Padha dikarepake kanggo nambah kinerja. Kabeh aku bisa ngomong (menurut pendapatku) Aja sampah
dhuwit !!!


Ndeleng sampeyan ing sabanjure sabanjure!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.267 detik
Basa