Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX Nambahake 2D pop munggah Panel & switch

More
sasi 9 6 days ago #976 by DRCW

Minangka akeh sing ngerti ana pesawat tambahan sing gratis lan piranti nawakke. Akeh pesawat freeware duwe kewan omo

lan butuh bantuan supaya bisa mbukak kanthi bener nalika wong liya ora nduweni fitur sing dipikir. Sawetara duwe

Sistem FMC / LNAV & VNAV lan liya-liyane ... Ana sawetara sistem sing ngidini sampeyan nggunakake ILS kanggo kebangkrutan kayata GPS /

Nav-Gps switching etc ... Ana simmers sing ora pengin sinau utawa kudu nglampahi jam sinau sistem anyar. Dadi

kepriye sampeyan bisa nggawe pesawat sing sampeyan seneng karo fitur sing luwih maju kaya pesawat standar? Pop munggah 2D

panel !!!

Sadurunge kita miwiti, aku kudu ngalahake kebutuhan kanggo tansah gawe serep panel cfg lan panel supaya sampeyan nggawe kesalahan

sing sampeyan ora bisa mbenerake, sampeyan mung nyalin & nempel ing back-up lan bali pesawat kasebut asli.

FSX duwé file utama sing nganggo bagéan 2D, lampu, switch, lan liya-liyané ... Folder kunci iki
1) Gauges
Efek 2
3) Swara

Ing folder Gauges sampeyan bakal nemokake GPS / Radio Stacks / Autopilot Systems / Switches lan peta bit umum liyane

gambar bebarengan karo file XML lan DLL sing nyatakake informasi kasebut ing pesawat sampeyan ing obyek sim. Pisanan kita

Apa perlu nggawe folder panel kasebut supaya sampeyan ora perlu nggoleki wong-wong mau saben-saben sampeyan pengin dilebokake

dheweke dadi pesawat sing mung diunduh.

Klik Mulai / Dokumen / folder anyar / Klik tengen lan jeneng folder kasebut "2DPanels" banjur seret menyang desktop.
Priksa manawa sampeyan duwe "notepad ing desktop sampeyan" amarga yen kita nyalin file panel kasebut menyang notepad

, sampeyan banjur nempelake menyang folder "2Dpanels" sampeyan.

Kanggo nggawe samubarang sing luwih gampang, sampeyan kudu nyalin ing ngisor iki:

[Window **]
BACKGROUND_COLOR = 2,2,2
size_mm = 156,308
posisi = 8
katon = 0
ident = RADIO_STACK_PANEL
zorder = 3

gauge00 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio Audio, 0, 0,156,31
gauge01 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio Nav-Comm 1, 0, 29,156,59
gauge02 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio Nav-Comm 2, 0, 86,156,59
gauge03 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio ADF, 0,142,156,41
gauge04 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio DME, 0,180,156,41
gauge05 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio Xpndr, 0,217,156,49
gauge06 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio AP, 0,262,156,48
windowsize_ratio = 1.000
window_pos = 0.756,0.358
window_size = 0.243,0.641
//


[Window **]
size_mm = 456,378
window_size = 0.5
posisi = 8
BACKGROUND_COLOR = 0,0,0
VISIBLE = 0
identifikasi = GPS_PANEL
zorder = 4

gauge00 = fs9gps! gps_500, 0,0

//

gauge ** = Cessna! Nav_GPS_Annunciator, 582,162, 12, 11
gauge ** = Cessna! Nav GPS Switch, 594,162, 12, 11

//

[Window **]
size_mm = 120,120
window_pos = 0.05, 0.25
katon = 0
ident = 270

gauge00=Boeing747-400!Clock, 0, 0

//

Monggo pindhah liwat apa sing wis didownload.
Bagian kapisan yaiku panel tumpukan radio 2D saka C172
Bagian kapindho yaiku panel GPS500 2D uga saka C172
Bagian katelu iku gauge 2 sing arupi switch Nav / Gps kanggo C172
Bagian kasebut minangka jam saka B747-400

Sampeyan bisa nambah liyane menyang folder 2D kalebu panel overhead lan luwih lan cara sing kabeh bakal ana

ing folder siji. Bakal nggawe pesawat penyuntingan angin.

Saiki ayo temokake pesawat kanggo laku dilebokake panel iki. Elingi yen kabeh panel ing ndhuwur aku ditarik saka

obyek SIM / folder airpanes mung cfg file. Gauges lan switch nyata metu saka gauges utama

folder ing FSX. Ing tembung liyane, ana ing folder sing dituduhake kanggo macem-macem pesawat.

Contone, kita bisa nginstal kabeh sing kasebut ing ndhuwur dadi Default DC3.
Pisanan, sampeyan kudu mbukak panel panel saka DC3 / Simobjects / Airplanes / Douglas_DC3 / panel / mbukak

panel.cfg berkas

Bagian ndhuwur bakal diwaca:

// File Konfigurasi Panel
// Douglas DC3
// Copyright © 2002 Microsoft Corporation. Kabeh hak dilindhungi.

[Judhul Window]
Window00 = Panel utama
Window01 = Radio
Window02 = GPS
Window03 = Throttle Quadrant
Window04 = Panel Elektrik
Window05 = Kontrol liyane
Window06 = Mini Panel

Kita bakal nambahake ing ngisor iki Window06 ing ngisor iki

Window07 = Radio Stack

Saiki Gulung mudhun nganti sampeyan nemokake bagean [Window06]

Bakal katon kaya iki:

[Window06]
posisi = 7
size_mm = 828,150
child_3d = 1
background_color = 0,0,0
ident = MINIPANEL

gauge00 = Douglas_DC3! asi, 0, 14
gauge01 = Douglas_DC3! turn_and_bank, 139, 15
gauge02 = Douglas_DC3! ahi, 276, 0
gauge03 = Douglas_DC3! gyro_compass, 438, 15
gauge04 = Douglas_DC3! altimeter, 575, 14
gauge05 = Douglas_DC3! vsi, 711, 15

Gawe spasi ing ngisor bagean ndhuwur lan tambahake

[Window07]
BACKGROUND_COLOR = 2,2,2
size_mm = 156,308
posisi = 8
katon = 0
ident = RADIO_STACK_PANEL
zorder = 3

gauge00 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio Audio, 0, 0,156,31
gauge01 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio Nav-Comm 1, 0, 29,156,59
gauge02 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio Nav-Comm 2, 0, 86,156,59
gauge03 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio ADF, 0,142,156,41
gauge04 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio DME, 0,180,156,41
gauge05 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio Xpndr, 0,217,156,49
gauge06 = Bendix_King_Radio! Bendix-King Radio AP, 0,262,156,48
windowsize_ratio = 1.000
window_pos = 0.756,0.358
window_size = 0.243,0.641

Sampeyan saiki wis nambahake Radio Stack sing kalebu autopilot kanggo DC3.
Kita ora perlu nglebokake bagean liya amarga wis ana (GPS)

Kanthi stack radio lan autopilot ing stalled bisa saiki kita nggunakake pesawat kanggo landing ILS? Ora .... Kita kudu

kanggo nginstal Nav / Gps saklar menyang panel DC3 2D minangka nderek:

[Window00]
file = DC3_background.bmp
file_1024_night = DC3_background_night.bmp
size_mm = 1024, 768
posisi = 7
katon = 1
ident = MAIN_PANEL

gauge01 = Douglas_DC3! annunciator_vacuum, 33, 625
gauge02 = Douglas_DC3! jam, 67, 476
gauge03 = Douglas_DC3! oat, 66, 562
gauge04 = Douglas_DC3! suction_gauge, 63, 649

gauge05 = Douglas_DC3! annunciator_voltage, 295, 417
gauge06 = Douglas_DC3! annunciator_oil_right, 246, 417
gauge07 = Douglas_DC3! annunciator_oil_left, 214, 417
gauge08 = Douglas_DC3! annunciator_fuel_right, 377, 417
gauge09 = Douglas_DC3! annunciator_fuel_left, 344, 417
gauge10 = Douglas_DC3! annunciator_cabin_doors, 422, 417

gauge11 = Douglas_DC3! turn_and_bank, 193, 455
gauge12 = Douglas_DC3! radio_compass, 177, 582
gauge13 = Douglas_DC3! altimeter, 342, 455
gauge14 = Douglas_DC3! asi, 341, 581
gauge15 = Douglas_DC3! ahi, 475, 371
gauge16 = Douglas_DC3! vsi, 487, 523
gauge17 = Douglas_DC3! gyro_compass, 488, 648

gauge18 = Douglas_DC3! flap_strip, 237, 747

gauge19 = Douglas_DC3! sperry_autopilot_compass, 668, 385
gauge20 = Douglas_DC3! sperry_autopilot_ahi, 789, 385

gauge21 = Douglas_DC3! rpm, 651, 578
gauge22 = Douglas_DC3! cyl_temp, 651, 676

gauge23 = Douglas_DC3! pipa, 744, 578
gauge24 = Douglas_DC3! oil_temp, 744, 675

gauge25 = Douglas_DC3! oil_pressure, 836, 579
gauge26 = Douglas_DC3! carb_air_temp, 837, 676

gauge27 = Douglas_DC3! annunciator_gear_unlocked, 975, 589
gauge28 = Douglas_DC3! annunciator_gear_locked, 975, 623

gauge29 = Douglas_DC3! fuel_pressure, 930, 676

gauge30 = Douglas_DC3! fuel_gauge, 928, 374
gauge31 = Douglas_DC3! fuel_gauge_selector, 928, 466

gauge32 = Douglas_DC3! prop_feather_left, 720, 39
gauge33 = Douglas_DC3! prop_feather_right, 917, 38

gauge34 = Douglas_DC3! magnetic_compass, 814, 217

gauge35 = SimIcons1024! Kneeboard Icon, 37, 725
gauge36 = SimIcons1024! ATC Icon, 60, 725
gauge37 = SimIcons1024! Ikon Peta, 83, 725
gauge38 = SimIcons1024! Ikon GPS, 106, 725
gauge39 = SimIcons1024! Icon Radio, 37, 748
gauge40 = SimIcons1024! Katup Kuadrat Ikon Properti, 60, 748
gauge41 = SimIcons1024! Listrik Panel Icon, 83, 748
gauge42 = SimIcons1024! Ikon Controls liyane, 106, 748
gauge43 = n_number_plaque! n_number_plaque, 830,337,75,21

Ing ngisor gauge43 salin lan paste ing ngisor iki:

gauge44 = Lear_45! Nav GPS Ngalih, 160, 420, 25, 40

Ngganti gauge12 = Douglas_DC3! Radio_compass, 177, 582 karo gauge12 = CessnaWAlpha! VOR1_Alpha, 175,579, 151, 151
Iki bakal ngganti ukuran kompas radio kanthi ngukur VOR lan aku kudu ngukur maneh supaya pas karo ruang.

Saiki sampeyan bisa nindakake landing ILS ing DC3 uga gratis pesawat tangan autopilot GPS!


Switch Nav / Gps bakal ing sisih tengen pesawat lan loro-lorone VOR1 gauge lan saklar Nav / Gps sing tetep

Kanggo panel (Ora Pop Up) Sampeyan bisa ngalih pindhah lan ngukur manawa sampeyan pengin. Aku diselehake ing ngendi wae

goleki tanpa nyasar ing gauge liyane. Yen sampeyan nyetel kasebut ing gauge sing ana, ora bakal katon lan

sampeyan kudu klik ing ngukur kanggo nemokake. Punika risak babagan cara nempatake:

1) gauge46 = Lear_45! Nav GPS Switch (iki ngukur dhewe lan FSX locates sing ngukur ing folder ngukur utama)
2) 160, 420, 25, 40 Nomer iki minangka lokasi ing layar lan ukuran ukuran.

Nomer kapisan 160 yaiku jarak saka sisih kiwa layar ing sisih tengen
Nomer nomer 420 yaiku jarak saka ndhuwur layar menyang ngisor
Nomer nomer 25 yaiku ukuran gauge saka kiwa menyang tengen
Nomer kasebut 40 yaiku ukuran gauge saka ndhuwur nganti ngisor

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cfg's, aku nulis ing forum iki ing FSX General kanthi judul "Definisi FSX Full and Complete

kode konfigurasi "

Pengin nggawe liyane karo pesawat iki? Priksa Utasanku ing FSX General sing judulna (Fun with Freeware aircraft)
Ana telung bagean ing subyek iki. Sampeyan bisa uga wis ngelingake Aku ora nambah jam 747-400 ing instruksi iki. Aku

pengin ndeleng yen sampeyan bisa nindakake dhewe. Yen sampeyan isih duwe masalah, wenehana mbales lan eling

Ana "NO SUCH AS AS DUMB QUESTION" mung jawaban sing ora apik.
Cheers!
Darrin

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 6 days ago #977 by Gh0stRider203

BARELY maca sembarang iki sadurunge aku pinned. KACA POST!

Gusti ngerti sapira kaping pirang-pirang aku kudu nindakake iki amarga ana pesawat kurang. Mung wae, aku kudu nindakake iki karo Connie, lan uga Falcon 7X (sing nduwe autorilot standar sing bener-bener hORRID - sing luwih apik tinimbang sing sanadyan!) ... sanadyan aku durung nguji Falcon 7x ing durung lol. ing wektu mbok menawa :)

Aku nambahake tumpukan radio 172 menyang Connie, amarga durung cukup otomatis sing cocok kanggo penerbangan jarak jauh.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 6 days ago #978 by DRCW

Matur nuwun kancaku, aku kudu mbantu para pendatang anyar, aku bakal ngutip pituturku dhewe, "kawruh kuwi kunci kanggo tanpa, menehi saran ing ora lengkap"
Cheers!

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 6 days ago #979 by Gh0stRider203

Aku ora setuju liyane !!!! :) Sampeyan wis cukup akeh diunekake munggah Inbox kula, lan wis kejiret mripat Kula. Gampang kanggo sampeyan.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 4 days ago #985 by DRCW

Sampeyan ngerti apa pop favorit saya munggah otomatis? Punika wonten ing rikooo ing Falcon 50. Sampeyan bisa ngontrol pesawat ing pesawat nalika sampeyan katon metu ing swiwi, miwiti sampeyan keturunan, ngganti Panjenengan kecepatan udara, judhul lan terus seneng kabeh sing ing ngisor iki. Aku duwe babagan $ 4000 ing sesawangan lan cuaca, lan pesawat. Sawetara suwe aku seneng mlaku FMC lan ing dek pesawat, nanging ing wong liya, aku seneng nikmati investasi ing sesawangan minangka penumpang. Populèr 50 2D pop munggah otomatis iku paling apik kanggo tujuan iki.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.184 detik
Basa