Basa

Topik-lambang Kode konfigurasi FSX Lengkap lan Lengkap

More
sasi 5 3 days ago #980 by DRCW

Iki diwenehake dening ESP sing ngembangake konfigurasi FSX. Sampeyan bakal pengin ngrujuk situs iki lan entuk salinan ing dokumen sampeyan.

msdn.microsoft.com/en-us/library/cc526949.aspx

karo informasi iki langit pancen watesan kemampuan sampeyan kanggo nggawe owahan kanggo pesawat sampeyan lan ngluwihi.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 days ago #981 by Gh0stRider203

oh, jadi aku bisa melengkapi 777 karo afterburners? manis! ^ _ ^ lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 days ago #982 by Gh0stRider203

Aku bener duwe salah siji perkara sampeyan bisa uga bisa mbantu aku ....

kepiye carane aku nambah spasi parkir menyang bandara? Khusus, sawetara ing KDFW ing ngarepan Pangopènan American Airlines 'Hangar #5 prnt.sc/ie8djp


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 days ago - sasi 5 3 days ago #983 by DRCW

Iki minangka salah siji wilayah sing aku durung ngerti ing FSX, Aku saiki mlaku banget P3Dv4 sing ngenteni 64 bit ESP platform. Iki minangka video instruksi sing aku nemokake sing bisa migunani. Aku ora duwe wektu kanggo nggunakake, nanging kabeh video sing aku wis weruh, iki salah siji sing nuduhake banget


Pangowahan pungkasan: 5 sasi 3 kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 days ago #988 by DRCW

Iki minangka conto kanggo jembatan standar autopilot CFG autopilot
[TurBineEngineData]
fuel_flow_gain = 0.002 // Gain ing aliran bahan bakar
inlet_area = 19.6 // Kaki Square, wilayah nalikle mesin
rated_N2_rpm = 29920 // RPM, nilai panggung kompresor tahap kedua
static_thrust = 28000
afterburner_available = 0 // Afterburner available?
reverser_available = 1 // Daur ulang tegangan kasedhiya?
ThrustSpecificFuelConsumption = 0.385 // Thrust specific fuel consumption (Jets)
AfterBurnThrustSpecificFuelConsumption = 0 // TSFC with afterburn / reheat engaged

[jet_engine]
thrust_scalar = 1.0

Afterburner kudu diset menyang = 1) 0 tegese palsu lan 1 tegese bener, Sampeyan uga kudu nambah engine Static_ Thrust = setelan uga. Aku bakal nggawe posting babagan topik iki banget.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.147 detik
Basa