Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Sakperangan alesan Mlebu log menyang offline sawise sawetara menit taun 2 5 months ago #987

  • DRCW
  • Avatar saka DRCW topic Pengarang
  • offline
  • senior anggota
  • senior anggota
  • Posts: 62
  • Matur nuwun ditampa: 17
Ora manawa, nanging nalika aku log on, aku katon minangka anggota, ing babagan menit 1, nalika aku maca tulisan, nuduhake kula, lan banjur menit mengko nuduhake kula minangka offline, nalika aku isih aktif situs iki.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Sakperangan alesan Mlebu log menyang offline sawise sawetara menit taun 2 3 months ago #1058

Bab ingkang sami wonten ing aswell.
Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Sakperangan alesan Mlebu log menyang offline sawise sawetara menit taun 2 3 months ago #1061

Sampeyan kudu mesthekake yen browser Internet sampeyan nampa cookie, cookie bakal nyimpen sesi lan supaya sampeyan mlebu.
Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: DRCW, JanneAir15

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.201 detik