Basa

Topik-lambang Pitakonan Convair 580 FSX

More
sasi 9 3 weeks ago #993 by Sruble

Aku bubar diundhuh ing 580 fsx. Masalah kanggo kula ora ana vc utawa panel 2d ing kabeh. Sembarang bantuan bakal luwih apik. Matur suwun
RAILWAYSteve Ruble

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago - sasi 9 3 weeks ago #994 by DRCW

Hello, Apa versi FSX sampeyan mlaku? Kotak utawa Steam? Apa sampeyan mlaku ing pratelan DX10? Yen sampeyan mbukak versi boxed FSX, apa Deluxe? Yen sampeyan wis ngundhuh SP1 lan SP2?
palingseru
flyawaysimulation.com/downloads/files/27...or-x-service-pack-2/

Aku nggunakake edition emas FSX Boxed sing teka karo akselerasi, (SP1 & SP2). Aku ngundhuh pesawat iki tanpa masalah. Aku duwe VC kanthi fungsional. Ora ana dek penerbangan 2D ing model iki. Pencipta migunakake alat ukur sambungan saka pesawat standar liya ing FSX. Sampeyan bakal dicathet ing judhul (SP2 FSX) Tanpa SP1 lan SP2 diinstal, pesawat iki ora bisa dienggo. Ngundhuh paket terbang flyover kasebut, lan sampeyan kudu duwe pesawat kerja. Cidra!

Pangowahan pungkasan: 9 sasi 3 minggu kepungkur dening DRCW.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Sruble

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago #1004 by Sruble

Aku mlaku Steam, Aku instal kasebut banjur diinstal kerjane apik duwe vc. Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago #1005 by DRCW

Bungah kanggo deringake iki digunakake .. Yen sampeyan mlaku windows 10, mriksa internet kanggo kabeh masalah sing dikawruhi karo FSX. Seneng Landings

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 2.704 detik
Basa