Basa

Topik-lambang Pitakonan Convair 580 FSX

More
1 taun 11 sasi kepungkur #993 by Sruble

Aku bubar diundhuh ing 580 fsx. Masalah kanggo aku yaiku ora ana vc utawa panel 2d. Sembarang pitulung bakal ngormati banget. Matur suwun
RAILWAYSteve Ruble

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur - 1 taun 11 sasi kepungkur #994 by DRCW

Halo, Apa versi FSX sampeyan mlaku? Boat utawa Kukus? Apa sampeyan mlaku ing pratinjau DX10? Yen sampeyan lagi mbukak versi kothak FSX, iku Deluxe? Yen ngono sampeyan wis ngunduh SP1 lan SP2?
flyawaysimulation.com/downloads/files/1950/microsoft-flight-simulator-x-service-pack-1/
flyawaysimulation.com/downloads/files/27...or-x-service-pack-2/

Aku nggunakake FSX Edisi emas sing ana kanthi cepet, (SP1 & SP2). Aku ndownload pesawat iki ora ana masalah. Aku duwe VC kanthi fungsi. Ora ana dek pesawat 2D ing model iki. Pencipta nggunakake ukuran tolok saka pesawat standar liyane ing njero FSX.. Sampeyan bakal nyathet judhul (SP2 FSX ) Tanpa dipasang SP1 lan SP2, pesawat iki ora bakal bisa dienggo. Download pack flyawaysimulasi ing ndhuwur, lan sampeyan kudu duwe pesawat sing bisa digunakake. Cheers!

Pangowahan pungkasan: 1 taun 11 sasi kapungkur dening DRCW.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Sruble

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #1004 by Sruble

Aku mlaku Steam, Aku mencabut banjur diinstal maneh kerjane apik duwe vc. Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #1005 by DRCW

Gawe krungu iku digunakake .. Yen sampeyan mlaku windows 10, mriksa internet kanggo kabeh masalah sing dikawruhi FSX. Happy Landings

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.199 detik
Basa