Basa

Topik-lambang Pitakonan masalah karo rencana penerbanganku

More
sasi 9 2 weeks ago #999 by azerorrigin

hello aku njaluk bantuan amarga nalika aku nggawe rute ing simbrief aku nanging ing fsx lan nalika aku mbukak kanggo dalan aku ora sijine dhewe minangka dalan sing ditetepake iku liwat liwat persimpangan lan ducoup mokal kula kanggo mabur karo nyata dalan dadi yen ana sing duwe solusi matur nuwun ing advance

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #1000 by Gh0stRider203

jujur ​​wong ... Aku mung nyunting ing FSX, lan nggawe luwih lurus. Aku wis rampung sing loro utawa loro .....


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #1001 by Dariussssss

Mangga, mung gunakake Google Translate utawa soko, amarga aku ora ngerti apa sing sampeyan gunakake.

Aku uga nggunakake SimBrief, lan kerjane. Sampeyan kudu ngerti carane nggunakake, lan sampeyan ora duwe kasalahan.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.114 detik
Basa