Basa

Topik-lambang Pitakonan masalah karo rencana penerbanganku

More
1 taun 11 sasi kepungkur #999 by azerorrigin

hello Aku njaluk pitulung amarga nalika nggawe rute simblas yaiku aku fsx lan nalika mbukak dalan ora mbukak dhewe minangka dalan sing ditetepake mung ngliwati persimpangan lan ducoup mokal kanggo aku mabur kanthi dalan nyata supaya yen ana sing duwe solusi, matur nuwun luwih awal

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #1000 by Gh0stRider203

jujur ​​wong ... Aku mung arep ngedit iki FSX, lan nggawe luwih lurus. Aku rampung wektu utawa loro .....


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #1001 by Dariussssss

Mangga, mung nggunakake Google nerjemahake utawa soko, amarga aku ora ngerti apa sing diomongake.

Aku uga nggunakake SimBrief, lan kerjane. Sampeyan kudu ngerti carane nggunakake, lan sampeyan biasane duwe kesalahan.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.263 detik
Basa