Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Hi All

More
sasi 4 4 weeks ago #1006 by cunnah37

Hi aku Chris saka Blackpool, wis pesawat simming kanggo akeh taun. Wiwit karo fs98 lan wis ngalami kabeh inkarnasi wiwit. Bubar dipindhah menyang FSX nalika kita entuk PC anyar sing bisa mlaku kanthi bener. Seneng penerbangan biasane cedhak amarga aku ora duwe wektu sing luwih suwe. Ditemokake situs iki looking for liveries kanggo pesawat standar lan kaya gampang dienggo saiki ing daftar favoritku.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.168 detik
Basa