Basa

Topik-lambang Pitakonan Alaska Livery kanggo Airbus 32X?

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1008 by pgde

Apa ana wong duwe livery Alaska kanggo paket Airbus 320 Luis Quintero? Iku bakal ngganti jeneng Virgin sing digabungake karo Alaska.

Akeh thanks!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1009 by Dariussssss

Sampeyan bisa nelusuri ing Google. Nanging, aja nggoleki F-Dore A320, mung cukup PA A320 Alaska Livery, sebab dasarna, pak kuwi proyek Airbus A320 sing luwih apik. Pengarep bantuan iki.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.152 detik
Basa