Basa

Topik-lambang Pitakonan Kompatibilitas Boeing 737-800 Jet2.com 64-bit FSX & P3D paket

More
1 taun 11 sasi kepungkur #1017 by Papy24

Hello ana.
Iki paket
Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D
Hello

Apa paket iki kompatibel P3D V4?
Aku nate takon iki amarga ana masalah karo Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D ....
Kasunyatane, sawise nginstal, nggawe kesalahan sing dituduhake dening penutupan P3D. Lan dilaporake ing file log "ObjectLoadErrors.FLT". Aku nginstal, lan saiki aku pengin ngerti apa modul sing disebutake ing obyek kasebut kompatibel.

Maca sampeyan mengko.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #1019 by DRCW

Nalika transisi terus, deleng gambaran ing situs kasebut sadurunge download. Yen ujar 100% kompatibel karo V4, mula bisa ditindakake kanthi becik, mung siji sing bisa dadi masalah yaiku callout file swara. Sebabe yaiku dll diganti karo xml kanggo versi 64 bit. Yen katrangan maos P3D 3 / 4 dites, mula tegese mung. Cahya dinamis ora bisa digunakake supaya freeware saiki, mulane fitur kasebut, nalika mabur pesawat freeware. Suwe-suwe aku yakin bakal ana koreksi. Aku wis nyathet manawa pesawat sing makarya P3D V 3.4 koyone port ing paling ora ana kewan omo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.167 detik
Basa