Basa

Topik-lambang Pitakonan Kompatibilitas Boeing 737-800 Jet2.com paket 64-bit FSX & P3D

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1017 by Papy24

Hello ana.
Iki paket
Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D
Hello

Apa paket iki kompatibel karo P3D V4?
Aku takon pitakonan iki amarga aku duwe masalah karo Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D ....
Ing kasunyatan, sawise nginstal, kasalahan sing dituduhake dening nutup P3D. Lan kacarita ing file log "ObjectLoadErrors.FLT". Aku ngilangi, lan saiki aku pengin ngerti yen modul kasebut ing obyek kompatibel.

Maca sampeyan mengko.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1019 by DRCW

Minangka transisi terus, katon ing gambaran ing situs sadurunge ngundhuh. Yen ngandika 100% kompatibel karo V4 banjur kudu kerja oke, mung sing bisa dadi masalah yaiku callout file swara. Alesane, DLL diganti karo xml kanggo versi dicokot 64. Yen katrangan kasebut maca P3D 3 / 4 kanggo bakal dites, banjur kasebut mung kasebut. Lampu dinamis ora bisa digunakake kanggo gawe freeware nganti saiki, supaya nguripake fitur kasebut, nalika mabur pesawat freeware. Sajrone wektu aku yakin bakal ana koreksi. Aku wis nyatet yen pesawat sing digunakake ing P3D V 3.4 katon minangka pelabuhan sing paling dhuwur

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.293 detik
Basa