Basa

Topik-lambang Pitakonan C-123 Provider

More
sasi 8 2 weeks ago #1018 by Sruble

Aku ngundhuh C-123 sawetara sasi kepungkur. Aku duwe masalah karo peraga. Tinimbang ndeleng disk sing bakal biasa ditemokake ing pesawat sajrone penerbangan, aku duwe disk sing padhang sajrone penerbangan sing mung ilang ing awan. Sembarang solusi? Thanks

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: papy68

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.108 detik
Basa