Basa

Topik-lambang Pitakonan Kepulauan Canary di P3Dv4.2

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1028 by Seat7A

Hi
Aku ora bisa ndeleng foto ing P3Dv4.2. Aku nginstal kanthi otomatis. Apa ana sing ngerti yen bakal bisa digunakake ing versi 4.2. Ora ana bedane ing panorama yen aku ngilangi sesawangan foto lan nggunakake pemandangan P3D standar.

/ Thomas

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1029 by rikoooo

Salam, Thomas,

Apa sesawangan katon ing perpustakaan babagan P3D v4? Iki sing paling penting.

Seneng landings


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur - 1 taun 2 sasi kepungkur #1032 by DRCW

Yen luwih becik nandhang sangsara. nindakake instalasi manual. Nggawe folder liwat dokumen lan jeneng iku " Canary Islands "Nyelehake folder ing desktop, pilih instalasi manual lan pilih folder sing digawe minangka lokasi download. Sawise folder dimuat, salin lan wadhah folder kasebut P3D v4 Tambah ons folder sing ana ing folder dokumen. Mulai program P3D V4. Pencet Alt tombol kanggo ngunggahake garis menu. Pilih World / Pustaka Pemandangan / Banjur Tambah Area..., saiki pilih folder sing ana ing dokumen ... Banjur aktifake. Iki kudu ngaktifake pemandangan. Wong-wong ing Lockheed nyelehake P3D v4 Tambah ons folder ing folder dokumen amarga sampeyan kudu ngunggah maneh program ... kabeh fitur tambahan bakal isih ana. Mangkono sampeyan ora kudu ngisi maneh kabeh pemandangan saka awal. Sampeyan kabeh kudu ngaktifake maneh file.

Pangowahan pungkasan: 1 taun 2 sasi kapungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #1044 by wozee

HI ana. Aku nginstal manual menyang P3dV4.2 lan tindak ing becik OK ... Katon banget banget

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.177 detik
Basa