Basa

Topik-lambang Pitakonan Air France Fleet V2

More
1 taun 10 sasi kepungkur #1030 by BrumXX

Cukup dipasang armada AF lan apik banget, utamane model A380 kanthi tanggung jawab anyar. Nanging, mung ora ana sing mbukak yaiku lawang kargo. Aku bisa mbukak lawang penumpang kanthi biasanipun FSX E1 / E2 / E3 etc, nanging aku ora nemokake siji kanggo lawang kargo. Apa saran?

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.164 detik
Basa