Basa

Topik-lambang Pitakonan Air France Fleet V2

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1030 by BrumXX

Cukup nginstal armada AF lan apik banget, utamané model A380 kanthi pola anyar. Nanging siji-sijine barang sing aku ora bisa mbukak yaiku lawang kargo. Aku bisa mbukak lawang penumpang karo biasa FSX E1 / E2 / E3 nanging aku ora bisa nemokake siji kanggo lawang kargo. Sembarang saran?

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.168 detik
Basa