Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX 747

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1033 by lpklem

Sadurunge miwiti, kudos ing Angkatan Udara Salah 747-8I nambah-on, iku pesawat tambahan paling apik kanggo aku mlumpat menyang Rong pitakonan kanggo grup:

1) Aku ngerti carane ngatur tombol joystick (pemicu) kanggo duwe reverser mesin AF1 aku nyedhaki nanging aku ora bisa njaluk kabeh throttles 4 kanggo spool bebarengan bebarengan ing mbalikke? Tanpa iku aku mung njaluk daur ulang minimal 10%, ora akeh bantuan ing landasan pacu 6'000ft grrrrr

2) Aku duwe sistem monitor loro, monitor utama duwe VC layar biasa, liyane sing digunakake kanggo macem-macem alat Instrument, butuh sawetara wektu kanggo nyetel saben wektu aku main, Aku wis nyoba nyimpen pesawat sakwise nyetel nanging ora ora nyimpen persiyapan layar kaping pindho. Sembarang saran bakal dihargai.

Thanks kanggo situs iki, aku seneng!

Larry

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1034 by Gh0stRider203

Sayang, aku ora bisa mbantu karo sing senadyan menarik. Apa sampeyan kanthi kasempatan dicenthang karo FSX Groups ing FB? Aku ngerti aku ana ing pirang-pirang lan dheweke katon pinter (paling akeh ...... ing wong-wong liyane padha gunakake minangka tits ing bantala ....).


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1035 by DRCW

Hei, FSX ngenalaken matriks minangka tingkat sing rada kurang kanggo tongkat kepuasan lan peralatan penerbangan tartamtu. Nanging sampeyan bisa nyoba ngisor iki ... Pindhah menyang tombol lan tombol nemtokake lan mudhun menyang bagean ing ngendi sampeyan ndeleng F2 (tombol Reverse) Highlight bagean, lan push tombol pemicu ing joystick sampeyan. Yen ditanggepi lan sampeyan ndeleng owah-owahan, tombol pemicu bakal dadi tombol kuwalik. Good luck

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1036 by lpklem

Mangkono carane aku ngatur tombol joystick kanggo ngowahi Nanging sanajan aku nyetel mbaleni kanggo maks thrust reverse ora tau ngluwihi 10%, menit aku nambah thrust nggunakake kontrol tikaman joystick nalika ing mbalikke mung dibatalake bali lan throttles munggah normal, ora persis apa sampeyan nggoleki ing runout kebangkrutan. Thanks kanggo input pun, aku appreciate !!!!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1037 by DRCW

Ya, sampeyan wis nyoba sawetara pushes tombol? Wis nggarap aku, nanging ana tombol sing beda ing joystick ku. Cukup pikir, nanging FSX minangka program winates ing wilayah iki ..

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.202 detik
Basa